Evlilikte aile karışması

Allah kurtarmış bu manyakların elinden. Eşin olacak da adam değilmiş. Sümsük! Şimdi gitsin babasının eteğinde yaşasın. Layığı o.
Sen de başına gelenin nasıl bir rahmet olduğunu birkaç yıl içinde görürsün.

Evliligim eşimin ailesinin çok fazla karışması yüzünden bitiyor..Esimle herseyi ortak yaparken bir ev aldik adaba aldik eşimin ailesine dert oldu..Babası surekli herseyi onun üzerine almamızı istiyor..diğer oğluna da öyle yapıyor ama ben izin vermedim.. Sen misin izin vermeyen ?Yani ben onlara ne kadar iyi de davransam beni asla sevmediler çünkü dediklerini yapmamıştım.Surekli oğullarına mesaj attılar bizim senin gibi oğlumuz yok bu eve gelme falan diye..Esim tek gidiyordu ailesine ve gidince babssi konuşmuyormus..en son arabayi babasına satmış ve 4 ay evel dvaa açtı.. sebebini sorunca da benim ailemle olan ilişkim tamamen bitmişti dedi yapacak birşeyim kalmadı dedi ,sen de yoluna bak dedi..İlk başta ben alttan aldım ama baktım cocuk için evlilik yurutemem deyince ben de sustum..Bu arada annesinin büyü ile uğraştığını da yeni öğrendim.. Beni çok seven eşim simdi sevmiyorum, istemiyorum, soğudum diyor..eski fotoğraflara bakıp ağlıyorum sadcee..Ben de dava açtım ama icjmde büyük bir acı var.Eger ailesi olmasaydı, tek eşim olsaydı bu böyle olmayacaktı.
Siz onlardan para alarak mı aldınız da adam kendi üzerine istiyor.Bu KK da daha neler duyacağız...

Vallaha bazilari cocuklarinin parasini kendi haklari gibi görüyor. Artik hersey beklenir
Gerçekten inanılmaz bir durum.Bilmiyorum bizler de tam tersi çocuklarımız için daha neler yapabiliriz diye düşünüyoruz inanın.Kendi çocuklarımız bitti başka çocuklar için neler yapabiliriz diye eğitim bursu veriyoruz.

Gerçekten inanılmaz bir durum.Bilmiyorum bizler de tam tersi çocuklarımız için daha neler yapabiliriz diye düşünüyoruz inanın.Kendi çocuklarımız bitti başka çocuklar için neler yapabiliriz diye eğitim bursu veriyoruz.

Normal olan sizin yaptiginiz aslinda. Üstüne hayir isliyorsunuz. Konudaki ebeveynler cocuklarini kendi uzantilari olarak görür. Bir birey olarak degil

Hayatında biri mi var ya ...çocuğu bilr umursamaz oldu eşim.. beş kuruş vermiyor ..dava martta

Gerçekten inanılmaz bir durum.Bilmiyorum bizler de tam tersi çocuklarımız için daha neler yapabiliriz diye düşünüyoruz inanın.Kendi çocuklarımız bitti başka çocuklar için neler yapabiliriz diye eğitim
Normal olan sizin yaptiginiz aslinda. Üstüne hayir isliyorsunuz. Konudaki ebeveynler cocuklarini kendi uzantilari olarak görür. Bir birey

Allah kurtarmış bu manyakların elinden. Eşin olacak da adam değilmiş. Sümsük! Şimdi gitsin babasının eteğinde yaşasın. Layığı o.
Sen de başına gelenin nasıl bir rahmet olduğunu birkaç yıl içinde görürsün.
Bidaha nasıl hayata tutunacam..hayatta ilk askimdi

Bidaha nasıl hayata tutunacam..hayatta ilk askimdi

Her ilk aşk son aşk olucak diye birsey yok. Bence herseyden önce adaletli olmak lazım. Aile arasinda denge ancak öyle kurulur ve insan kimsenin hakkina girmez. Esinizin yaptigi haksizliktan sonra zaten hayir gelmez ondan.
Hayata tutunmak kurumuş bir dala tutunmaya calismaktan daha kolay emin olun.

Her ilk aşk son aşk olucak diye birsey yok. Bence herseyden önce adaletli olmak lazım. Aile arasinda denge ancak öyle kurulur ve insan kimsenin hakkina girmez. Esinizin yaptigi haksizliktan sonra zaten hayir gelmez ondan.
Hayata tutunmak kurumuş bir dala tutunmaya calismaktan daha kolay emin olun.
Evet önce evladını düşünmesi gerekiyordu

Hayatında biri mi var ya ...çocuğu bilr umursamaz oldu eşim.. beş kuruş vermiyor ..dava martta
Mutlaka bir avukat tutun tedbir nafakası bağlanır.
Birey olamamış babasının sözünden çıkamayan sümsük neyini seviyorsunuz hala? Ataerkillik bu değil, ataerkil olan eşinin çocuğunun ihtiyaçlarını giderir. Bunlar fırsatçı mal kaçırma derdinde.

Birey olamamış babasının sözünden çıkamayan sümsük neyini seviyorsunuz hala? Ataerkillik bu değil, ataerkil olan eşinin çocuğunun ihtiyaçlarını giderir. Bunlar fırsatçı mal kaçırma derdinde.
Avukatm var hemen açtık zaten davayı.. mal kaçırma davasj tazminat nafaka hepsi..Ben memurum ama çocuğuma istiyorum

Avukatm var hemen açtık zaten davayı.. mal kaçırma davasj tazminat nafaka hepsi..Ben memurum ama çocuğuma isti
Hayatla bağın bu bozuk adam mıydı? Niye tutunamayasın? Son aşkın daha iyi biri olur inşallah 😉 hiç kimse hayatı boyunca sadece bir kez aşık olmuyor 😅
İnşallah canım ya umutsuzum..Aslında kendime güveniyorum.. güzelim iyi bir insanım kendimce ve maasim var ama evladıma üzülüyorum

Aile bozuksa bunun etkileri her zaman oluyor. Es ne kadar kendi iyi olsa da onlarin tarafindan büyütülüyor ve cogu zaman da manipüle ediliyor.
Duruşma tarihi verildi,içimde derin bir acı, kafamda milyonlarca soru var ??Neden bittiğini bile doğru düzgün dilekcelerinde yazmamış..Benim de çok gerekcem vardi sabrettim dedim hepsini sundum dosyaya artık

Duruşma tarihi verildi,içimde derin bir acı, kafamda milyonlarca soru var ??Neden bittiğini bile doğru düzgün dilekcelerinde yazmamış..Benim de çok gerekcem vardi sabrettim dedim hepsini sundum dosyaya artık

Ne yazabilir ki kendini suclu duruma düsürmeden? "Anam beni kendine istiyor, bende 🥜 olmadigindan esimden ve cocugumdan vazgeciyorum" mu desin? Hakim bile "Oglum 🐃 müsün?.!" Der buna yani

Ne yazabilir ki kendini suclu duruma düsürmeden? "Anam beni kendine istiyor, bende 🥜 olmadigindan esimden ve cocugumdan vazgeciyorum" mu desin? Hakim bile "Oglum 🐃 müsün?.!" Der buna yani
Ya anlamadığım ben de boşanmak istiyorum, çocuk hakkında konuşalım dedim velayet icin ilerde nasıl olur falan diye..Adam da bir öfke bir sınır.. konuşurken karşısında düşman var gibi konuşuyor..

Back
X