Evlilikte aşamadığımız sorunlar

nurs06es

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2025
16
1
1
35
11 yıllık yıllık evliliğimizde ikimizde birbirimizi kabullenemedik.ben hiç sevgi ilgi görmeden bugüne geldim.savunması da ben hep böyleydim..para meselesi hiç bitmedi senin ailen benim ailem meselesi hiç bitmedi küfür hiç bitmedi anneliğim yemeklerim temizliğim bedenim saçım başım hiç beğenilmedi hep aşağılandı .ekonomik şiddet gördüm kendim memur olmama rağmen.ben evin içine çocuğumun kreşine kıyafetine vs harcadım buna rağmen az birikim de yapabildim o da rahat rahat yaparım aldığımızın evin kredisini ödedi.ev benim ben ödedim diyor.benim tek sıkıntım öfke kontrolüm yok her kavga da boşanma lafı açtım ama gerçekten boşanmak istesem yüz kere açardım dava.ama belki kaybetmekten korkar da düzelir diye bekledim ama.ikimizin de kuyruğu dik tutmasından sorunlarımız hiç bi zaman çözüme ulaşmadı 2 kızım var.gurbette çalışıyoruz bunaldım ağlama krizlerimi engelleyemiyorum.boşanınca o gününü gün edecek ben çocuklarla yine perişan olacağım kafam allak bullak

Niye bu kadar mutsuz olduğunuz evliliği sürdüyorsunuz peki? Bu kadar yıpranıyorsanız boşanın. İşiniz gücünüz de var zaten.
Kötü giden evliliği sürdürmenin nedenini ve mantığını anlamıyorum ben asla. Hele ki sizin evliliğinizde olumlu tek bir şey bile yok.

Mutsuz, küfür dolu sevgisiz bir evliliğe 2 cocuk çok mu lazımdı? Memur kadinmissiniz, tek çocukla kalıp hayatınıza baksaydiniz keşke. Hayat bir kere ve güzelim hayatı bu şekilde yaşamak çok sacma

11 yılda aşamadığınız sorunları ancak boşanarak aşabilirsiniz, hiç kabullenemediğiniz insandan 2 çocuk sahibi olmasaydınız keşke.
en azından boşanırken o gününü gün edecek ben 2 çocukla perişan olacağım diye değil, boşar keyfime bakarım diye düşünürdünüz
ayrıca size sevgi huzur mutluluk vermeyen insan defolsun gitsin kiminle gününü gün ediyorsa etsin sizden ve hissettiklerinizden önemli mi onun ne halt ettiği.

Memursunuz, ev zaten ortak mal, niye yapamayasiniz, böyle çekmekle daha mı iyisiniz, daha mı huzurlusunuz....

Boşanıp çocuklarıyla yaşayan binlerce kadın var. Çalışan memur kadınsınız, neden perişan olasınız? Yeni bi sayfa açıp sağlıklı bi ruh haliyle kızlarınızla mutlu mesut yaşayın. Bu şekilde kızlarınızın ruhunda da onarılması zor yaralar açıyorsunuz karı-koca olarak.

Neden boşanınca kendinizin perişan olacağını düşünüyorsunuz? Mutsuz bir evlilikte sevgi, saygı görmeden 11 yıl ömrünüzden harcamışsınız. Sevgi görmeyi, huzurla yaşamayı hak etmiyor musunuz? Çalışıyormuşsunuz da geliriniz de var. Benim akrabam 71 yılında 2 çocukla boşandı. Evliliğinde çalışmıyordu, çalışmaya başladı. Boşanmanın çok az olduğu ve ayıp karşılandığı o dönemde perişan olmadı.

Büyük çocuğum zor bi çocuk(10 yaş) küçük kızım da sevgi dolu babaya anneye bağlı.eşim 6 aylığına göreve gittiğinde küçük kızım (5yaş) babasını çok özledi Hergün sordu.bu süreçte eşimi bende özledim o da özledi. güya kendimiize söz vermiştik hatalarımızı tekrarlamama konusunda.ama yapamadık ben boşanınca pişman olmaktan korkuyorum.onu başka bi kadınla mutlu olabildiğini görürsem de çok üzülürüm.özgüven eksikliği var.kendime inanmıyorum.35 yaşındayım işim gücüm ağlamak ama boşanmayı başarıp ruh halimi iyileştirmek hayatıma bakmak bunları yapabileceğime inanmıyorum antidepresan da kullandım psikoloğa da gittim.ama eşimin de gelmesi gerek.tek başıma çaba gösterdim.

Çocuklarınıza yazık çok uzuldum.

Adam düzelir diye çocuklar yaptınız muhtemelen ve şimdi de sırf adam rahat etmesin diye iki çocuğa da mutsuz stresli bir ortamda zarar veriyorsunuz. Çok bencilsiniz, mağduriyetinizi bile gölgede bırakıyor.

Çocuklar da siz de eminn olun şuan ki halinden çok daha mutlu olursunuz

Kavga gürültü içinde yaşamak sizin ruhunuzu perişan etmiyor mu ?

Evi ben ödedim ev benim diyemez. Evlilik süresinde alınan her şey ortaktır. Aile şerhi koydurup boşanma davası açabilirsin. Tazminat/nafaka da mutlaka al. Böyle bir hayat yaşanmaz. Çocuklara yazık.

Böyle evliliklerde 2 çocuk duyunca normal evlilikler 4-5 çocuk yapabilir aslında diyorum ama yapmıyorlar asıl normaller daha dikkatli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…