Neden boşanınca kendinizin perişan olacağını düşünüyorsunuz? Mutsuz bir evlilikte sevgi, saygı görmeden 11 yıl ömrünüzden harcamışsınız. Sevgi görmeyi, huzurla yaşamayı hak etmiyor musunuz? Çalışıyormuşsunuz da geliriniz de var. Benim akrabam 71 yılında 2 çocukla boşandı. Evliliğinde çalışmıyordu, çalışmaya başladı. Boşanmanın çok az olduğu ve ayıp karşılandığı o dönemde perişan olmadı.11 yıllık yıllık evliliğimizde ikimizde birbirimizi kabullenemedik.ben hiç sevgi ilgi görmeden bugüne geldim.savunması da ben hep böyleydim..para meselesi hiç bitmedi senin ailen benim ailem meselesi hiç bitmedi küfür hiç bitmedi anneliğim yemeklerim temizliğim bedenim saçım başım hiç beğenilmedi hep aşağılandı .ekonomik şiddet gördüm kendim memur olmama rağmen.ben evin içine çocuğumun kreşine kıyafetine vs harcadım buna rağmen az birikim de yapabildim o da rahat rahat yaparım aldığımızın evin kredisini ödedi.ev benim ben ödedim diyor.benim tek sıkıntım öfke kontrolüm yok her kavga da boşanma lafı açtım ama gerçekten boşanmak istesem yüz kere açardım dava.ama belki kaybetmekten korkar da düzelir diye bekledim ama.ikimizin de kuyruğu dik tutmasından sorunlarımız hiç bi zaman çözüme ulaşmadı 2 kızım var.gurbette çalışıyoruz bunaldım ağlama krizlerimi engelleyemiyorum.boşanınca o gününü gün edecek ben çocuklarla yine perişan olacağım kafam allak bullak
Konuyu ben açtım yukardaki ilk yorumda sorunlarım yazıyorSorunlarınız ne ?
Görmedim kusura. Bakma okuyup yorum yapacağım.Konuyu ben açtım yukardaki ilk yorumda sorunlarım yazıyor
Çocuklarınıza yazık çok uzuldum.11 yıllık yıllık evliliğimizde ikimizde birbirimizi kabullenemedik.ben hiç sevgi ilgi görmeden bugüne geldim.savunması da ben hep böyleydim..para meselesi hiç bitmedi senin ailen benim ailem meselesi hiç bitmedi küfür hiç bitmedi anneliğim yemeklerim temizliğim bedenim saçım başım hiç beğenilmedi hep aşağılandı .ekonomik şiddet gördüm kendim memur olmama rağmen.ben evin içine çocuğumun kreşine kıyafetine vs harcadım buna rağmen az birikim de yapabildim o da rahat rahat yaparım aldığımızın evin kredisini ödedi.ev benim ben ödedim diyor.benim tek sıkıntım öfke kontrolüm yok her kavga da boşanma lafı açtım ama gerçekten boşanmak istesem yüz kere açardım dava.ama belki kaybetmekten korkar da düzelir diye bekledim ama.ikimizin de kuyruğu dik tutmasından sorunlarımız hiç bi zaman çözüme ulaşmadı 2 kızım var.gurbette çalışıyoruz bunaldım ağlama krizlerimi engelleyemiyorum.boşanınca o gününü gün edecek ben çocuklarla yine perişan olacağım kafam allak bullak
Adam düzelir diye çocuklar yaptınız muhtemelen ve şimdi de sırf adam rahat etmesin diye iki çocuğa da mutsuz stresli bir ortamda zarar veriyorsunuz. Çok bencilsiniz, mağduriyetinizi bile gölgede bırakıyor.11 yıllık yıllık evliliğimizde ikimizde birbirimizi kabullenemedik.ben hiç sevgi ilgi görmeden bugüne geldim.savunması da ben hep böyleydim..para meselesi hiç bitmedi senin ailen benim ailem meselesi hiç bitmedi küfür hiç bitmedi anneliğim yemeklerim temizliğim bedenim saçım başım hiç beğenilmedi hep aşağılandı .ekonomik şiddet gördüm kendim memur olmama rağmen.ben evin içine çocuğumun kreşine kıyafetine vs harcadım buna rağmen az birikim de yapabildim o da rahat rahat yaparım aldığımızın evin kredisini ödedi.ev benim ben ödedim diyor.benim tek sıkıntım öfke kontrolüm yok her kavga da boşanma lafı açtım ama gerçekten boşanmak istesem yüz kere açardım dava.ama belki kaybetmekten korkar da düzelir diye bekledim ama.ikimizin de kuyruğu dik tutmasından sorunlarımız hiç bi zaman çözüme ulaşmadı 2 kızım var.gurbette çalışıyoruz bunaldım ağlama krizlerimi engelleyemiyorum.boşanınca o gününü gün edecek ben çocuklarla yine perişan olacağım kafam allak bullak
Çocuklar da siz de eminn olun şuan ki halinden çok daha mutlu olursunuz11 yıllık yıllık evliliğimizde ikimizde birbirimizi kabullenemedik.ben hiç sevgi ilgi görmeden bugüne geldim.savunması da ben hep böyleydim..para meselesi hiç bitmedi senin ailen benim ailem meselesi hiç bitmedi küfür hiç bitmedi anneliğim yemeklerim temizliğim bedenim saçım başım hiç beğenilmedi hep aşağılandı .ekonomik şiddet gördüm kendim memur olmama rağmen.ben evin içine çocuğumun kreşine kıyafetine vs harcadım buna rağmen az birikim de yapabildim o da rahat rahat yaparım aldığımızın evin kredisini ödedi.ev benim ben ödedim diyor.benim tek sıkıntım öfke kontrolüm yok her kavga da boşanma lafı açtım ama gerçekten boşanmak istesem yüz kere açardım dava.ama belki kaybetmekten korkar da düzelir diye bekledim ama.ikimizin de kuyruğu dik tutmasından sorunlarımız hiç bi zaman çözüme ulaşmadı 2 kızım var.gurbette çalışıyoruz bunaldım ağlama krizlerimi engelleyemiyorum.boşanınca o gününü gün edecek ben çocuklarla yine perişan olacağım kafam allak bullak
Böyle evliliklerde 2 çocuk duyunca normal evlilikler 4-5 çocuk yapabilir aslında diyorum ama yapmıyorlar asıl normaller daha dikkatli11 yıllık yıllık evliliğimizde ikimizde birbirimizi kabullenemedik.ben hiç sevgi ilgi görmeden bugüne geldim.savunması da ben hep böyleydim..para meselesi hiç bitmedi senin ailen benim ailem meselesi hiç bitmedi küfür hiç bitmedi anneliğim yemeklerim temizliğim bedenim saçım başım hiç beğenilmedi hep aşağılandı .ekonomik şiddet gördüm kendim memur olmama rağmen.ben evin içine çocuğumun kreşine kıyafetine vs harcadım buna rağmen az birikim de yapabildim o da rahat rahat yaparım aldığımızın evin kredisini ödedi.ev benim ben ödedim diyor.benim tek sıkıntım öfke kontrolüm yok her kavga da boşanma lafı açtım ama gerçekten boşanmak istesem yüz kere açardım dava.ama belki kaybetmekten korkar da düzelir diye bekledim ama.ikimizin de kuyruğu dik tutmasından sorunlarımız hiç bi zaman çözüme ulaşmadı 2 kızım var.gurbette çalışıyoruz bunaldım ağlama krizlerimi engelleyemiyorum.boşanınca o gününü gün edecek ben çocuklarla yine perişan olacağım kafam allak bullak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?