- 29 Nisan 2016
- 1.422
- 4.254
- 133
Ailemin durumu iyi geliri var yıllık 100 bin tl istediği şekilde degerlendirirler okumak nasip olmadi bugün sevdigim bir işi yapmak istesem rahatlikla ailem bana iş yeri açar butik,pastane,tasarım yerleri vb. 24 yaşindayımbenim icin ideal evlilik yasi sevdigim insan olmasini istiyorum bu defada zor.
Ailemin durumu iyi geliri var yıllık 100 bin tl istediği şekilde degerlendirirler okumak nasip olmadi bugün sevdigim bir işi yapmak istesem rahatlikla ailem bana iş yeri açar butik,pastane,tasarım yerleri vb. 24 yaşindayımbenim icin ideal evlilik yasi sevdigim insan olmasini istiyorum bu defada zor.
Selamun aleykum arkadaşlar uzun zamadır Kadınlar kulubu'nun takipcisiyim size yöneltmek istedimgim soru klasik bir soru ama cevabı benim için cok önemli..
Evlilikte aşk mı para mı?
Yaşamız görmüş tecrübeli ablalarımdan yorum bekliyorum eski konularıma bakarsanız genel olarak ne için bu soruyu yönelttigimi anlarsınız kısaca özetlersemde tesadüfen tanistigim gorustugum birine aşık oldum bu durum karşılıklı, benim icin biraz imkansız oldu ailem yanaşmadı cesaret edip direnemedim bitireli 5 ay olsada vazgecemiyor gelgitler yaşıyorum arada evlilik yolunda başka kişiler tanidim tanidiklarimda onu ariyor hayal kırıklığı yaşıyorum. Ne yapmaliyim..Bana vereceginiz tavsiyelere ihtiyacım var şimdiden tesekkuler.
İletinde dua şükür sabır yazıyor ama burda para konuşuyoruzAilem beni düşündüğü icin, her anne babanın evladının maddi sıkıntı çekmemesini daha iyi imkanlarda yaşamasini ister.Ailem beni öyle yetistirdi yokluk çekmedim hep varlik icinde büyüdüm.
Tabiki ask. Para kazanilir yeterki calismaya istekli biri olsun. İki gonul bir olunca samanlik seyran olurmus.
Lakinnn sen ailen istedgi icin sevdiginden ayrilmistin diye hatirliyorum. Bir daha cocuga donup de hayatini karartma yazik bi kere yaptin daha yapma
Para onemsiz degil ama yorumlarini okudum senin yaptigin para hesaplari cok cirkin. Cocugu yakma. Birak mutlu olacagi, onu kosulsuz sevecek kucuk gormeyecek biriyle evlensin. Sizin ailenize denk degilmisya (!)Evet yaptım ama olmuyor unutamiyorum bu defa dönersem vereceğim mücadele sonucu ailemide ikna eder temelli dönerim uzun zamandır aklımla kalbim arasinda kaliyorum seven biri icin terketmek cok zor elimde olsaydi yapmazdim caresizligimden yaptim ve inanin Kalbime söz geciremiyorum..evlilik bu geri dönüşü yok.Bu cok zor bir durum.
Peki maddi açıdan gözü yüksekte olmayınca azıylada yetinebiliniyorsa ilişkide aşk ile maddiyatı dengeleyebiliyorsak keşkeler barındırırmıyız eğer secimimiz aşk olursa.[/QU
Konunun hepsini tek tek okumadim ama ilerde maddiyat konusunda keske demek ask konusunda keske demekten iyidir.Ten uyumu diye bisey var Ask bi gercek istedigin kadar paran olsun kalbin carpmazsa adamin aldigi luks hediyelere bile bi kulp bulur yüreğin. yaptigi zekice espiriler bile hayatinda duydugun en sacma cumleler gibi gelir tahammulun kalmaz.Ama sevdigin adamla sacmalayip sacmalayip saatlerce gulersinn Yaa suan yazarken bile icim acidi secme sansin olmasi bile ne guzel.Annem olsa ac mezarimi var derdi.Tabi karsindaki adamin karakteride önemli karakterinde hic bi sorun yoksa sadece sorun maddiyatsa sirt sirta verince neler atlatilir.Rabbim oyle bi firsatlar cikarirki karsiniza siz bile inanamazsiniz. Haa madem aileniz maddi olarak iyi birazda destek verirler ohh missÇalışkan ve sorumluluk sahibi olgun biri o konuda icim rahat.Ama ilerde maddi sıkıntıların keşke dedirtmesinden korkuyorum
Olamazmı canim arkadaşım hayat şartları işte hangimiz seçim yapmak zorunda kalmak isteriz ki..İletinde dua şükür sabır yazıyor ama burda para konuşuyoruz
Aşkın yanına mantık koyarsan tadından yenmez. Bir adamın parası var diye evlenirsen adam iflas ettiğinde ya da sıkıntılı döneme girdiğinde boşanman gerekir çünkü evlenme nedenin ortadan kalkar. Bir adama çok aşık olup evlenirsen adamın hem parası yok hem de calışmaya yanaşmayan biriyse 1 sabreder 2 sabreder 3.de başlarım aşkına da ızdırabına da der yol verirsin. Bu yüzden sevdiğin adamın çok parası olmasına gerek yok Çalışkan bir insansa korkma her şekilde yolunu bulur seni mutlu eder esas mantık evliliği budur benceSelamun aleykum arkadaşlar uzun zamadır Kadınlar kulubu'nun takipcisiyim size yöneltmek istedimgim soru klasik bir soru ama cevabı benim için cok önemli..
Evlilikte aşk mı para mı?
Yaşamız görmüş tecrübeli ablalarımdan yorum bekliyorum eski konularıma bakarsanız genel olarak ne için bu soruyu yönelttigimi anlarsınız kısaca özetlersemde tesadüfen tanistigim gorustugum birine aşık oldum bu durum karşılıklı, benim icin biraz imkansız oldu ailem yanaşmadı cesaret edip direnemedim bitireli 5 ay olsada vazgecemiyor gelgitler yaşıyorum arada evlilik yolunda başka kişiler tanidim tanidiklarimda onu ariyor hayal kırıklığı yaşıyorum. Ne yapmaliyim..Bana vereceginiz tavsiyelere ihtiyacım var şimdiden tesekkuler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?