Ailem beni düşündüğü icin, her anne babanın evladının maddi sıkıntı çekmemesini daha iyi imkanlarda yaşamasini ister.Ailem beni öyle yetistirdi yokluk çekmedim hep varlik icinde büyüdüm.İkisi de olmazsa olmaz. Neden ikisi arasında tercih yapmak zorundasın ?
Paragöz demeyelimde maddi sıkıntı çekmemek diyelim.Ablam 8 yıllık evliliginde hala çekiyor benimde ayni duruma düsmemden korkoyorlar.Ve ablamin evliliğinde parasızlığın ne kadar önemli sorunlar yaşatmiş olduğunada şahit olunca daha cok korkuyorum.Bende adam fakirin dibi sandım. Siz ve aileniz biraz paragözsunuz.
Ailem beni düşündüğü icin, her anne babanın evladının maddi sıkıntı çekmemesini daha iyi imkanlarda yaşamasini ister.Ailem beni öyle yetistirdi yokluk çekmedim hep varlik icinde büyüdüm.
Benim çalışma imkanım olur çalışırım ama karşımdaki insan buna izin vermez.Neden bir kişi çalışacak? Sizin çalışma imkanınız varsa bence çalışın. Hayat standartınız daha iyi olur ve daha rahat edersiniz eğer kesin dönüş yapacaksanız
Ailen haklı. Standartların düşünce çok da sevsen mutsuz olursun bence. Herkesin alıştığı bir standart var. aşırı zengin olmak gerekmez belki ama evlilikte o sınırı yakalamak gerek bana kalırsa .Ailem beni düşündüğü icin, her anne babanın evladının maddi sıkıntı çekmemesini daha iyi imkanlarda yaşamasini ister.Ailem beni öyle yetistirdi yokluk çekmedim hep varlik icinde büyüdüm.
Ailemin durumu iyi geliri var yıllık 100 bin tl istediği şekilde degerlendirirler okumak nasip olmadi bugün sevdigim bir işi yapmak istesem rahatlikla ailem bana iş yeri açar butik,pastane,tasarım yerleri vb. 24 yaşindayımbenim icin ideal evlilik yasi sevdigim insan olmasini istiyorum bu defada zor.Aranizda maddi olarak ucurum mu var?
Siz aylık on bin lira harcarken karşı taraf asgari ucretle mi geciniyo mesela?
Yaşınız kaç,yeni bi meslek ya da bi is kurup maddi durumunu iyilestirme gibi bi durum yok mu?
Benim çalışma imkanım olur çalışırım ama karşımdaki insan buna izin vermez.
İzin vermemesi muhafazakar olmasından kaynaklanıyor bu benimde hoşuma gider ama bu zamanda para kazanabilmekte önemli.İzin vermemesi konusu bana biraz olumsuz geldi açıkçası..
Bu durumda yapılacak bir şey yok o zaman.. Eğer çalışma imkanınız olsaydı el ele verir şartlarınızı güzelleştirebilirdiniz..
O kadar da degil işi gücü yerinde ama ailesi daha toparlanamamis yıllardır ne bir ev ne bir araba ilk evlenecek kisi buyuğü evlilik yasina gemis hepsi zor bir durum..60% ask, 40% para.
Ask biraz daha lazim.
Ama parada cok onemli.
" ask dolu, siir dolu kocacim" bana 3 gun ardi ardina gel koltugu kemirek, yine para kazanamadim derse ohaa yani.
Tekmeyo basarim.
İzin vermemesi muhafazakar olmasından kaynaklanıyor bu benimde hoşuma gider ama bu zamanda para kazanabilmekte önemli.
O kadar da degil işi gücü yerinde ama ailesi daha toparlanamamis yıllardır ne bir ev ne bir araba ilk evlenecek kisi buyuğü evlilik yasina gemis hepsi zor bir durum..
Peki maddi açıdan gözü yüksekte olmayınca azıylada yetinebiliniyorsa ilişkide aşk ile maddiyatı dengeleyebiliyorsak keşkeler barındırırmıyız eğer secimimiz aşk olursa.
Ailemin durumu iyi geliri var yıllık 100 bin tl istediği şekilde degerlendirirler okumak nasip olmadi bugün sevdigim bir işi yapmak istesem rahatlikla ailem bana iş yeri açar butik,pastane,tasarım yerleri vb. 24 yaşindayımbenim icin ideal evlilik yasi sevdigim insan olmasini istiyorum bu defada zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?