ben onceden aldatilmadim, yani siznn gibi bir ruh haline sahip deyildim. Ama esimle tanistigimda sizinle ayni yastaydim. Esimi arkadaslar vasitasiyla tanidim. Ve asik filan olmadim, ama o bana olmustu. Zaten erkek asik olmazsa, sanirim evlenmek de istemez o yasta. Esimin karakterini cok beyendim, ailem de cok beyendiler. Gercekten de beni karakteri konusunda hic yaniltmadi, onu nasil gorduysem oyle cikti. Mesela su an hala sinir oldugum :) huylarini o zaman da gormustum. Ama sonucta onemli olan benim hayattan ve evlilik dusundugum insandan ne bekledigim idi. O benim beklentilerimin coguna karsilik veriyordu. Ben aklim havalarda, toz pembe ruyalarla evlenmedim, sanirim dupe duz mantik evliligi yaptim. Ama mantik evliligi yapmak demek, evlilikte hic bir sorununuz olmayacagi anlamina gelmiyor. Mesela esimin ailesiyle olan iliskilerde tabi ki sorunlar cikti, ve malesef aramizdaki surtusmelerin hemen hemen hepsi bu yuzden omustu, ama sonunda rayina oturttuk sayilir sukur. Toz pembe evlenenlere giptayla da bakmadim deyil, halada bakarim, ama herkesin kismeti, kaderi, yasadiklari, karsisina cikan firsatlar ve cevresi farkli. O yuzden illa karsina asik olabilecegin biri cikmayabilir diyerek kendimi cok ta uzmedim. Mutlumuyum ? Evet esimden memnunum, dunya tatlisi kizim var, sukrediyorum hergun. Cinsellik konusuna da gelince, bu da onceden o kisiyle cinselligi yasamiyorsaniz, ister asik olun ister olmayin sonucta piyangodur bence. Yasamadiysaniz o kisiyle birliktelik, evlendikten sonra anlarsiniz ki cinsellik ya superdir, ya deyildir, yada gelistirilebilir. Benim ki beni ve esimi elh. tatmin ediyor diyeyim, halimden bende oda memnunuz

.
Ailesine kizmadigim zamanlar haric iyiki evlenmisim diyorum
PS: Bu arada ben zamanla sanirim esimi cok sevdim, ask mi bu bilemem hissettiklerim, ama cok seviyorum. Zaten evlenmeden oncede icimde ona karsi guzel duygular vardi, ama kesinlikle ask olmadigini hatirliyorum. Su an onsuz olmayi kesinlikle istemem.