Evlilikte azalan heyecanı canlandırma teknikleri

Abla şaka yapiosunnn iki saat mi =)

Sürekli heyecan yaşamak isteyenler polis koca bulsun ya da elindekini polis yapsın. Bakın misal; adam sürekli görevde olduğu için eve gelişi heyecan yaratır, izin gününe bir sürü plan yaparsın görev listesi açıklanana kadar acaba izni iptal olur mu korkusu heyecan yaratır , iznin iptal olduğu açıklandığında ise yaptığın tüm planların çöpe gitmesi kalp ritmini değiştirir. Görevinin tehlikeli olması da kalp ritmine birebirdir. Doğum gününde, sevgililer gününde, evlilik yıldönümünde ayrısınızdır mesajla ve aramayla kutlaşırsınız bunlar hayatınıza hep renk katar, hayatınız en az whatsap sayfanız kadar renkli olur . Kimi kocayı fazla bulmaktan sıkılır kimi kocaya hasret bir ömür geçirir. Benim de biraz monotonluğa ihtiyacım var, herkesin derdi değişik işte

O ilk zamanki aşk heyecan, kelebek uçuşması falan geçip gidiyor. Hele evlenince dipdibesin, dert, stres tavan. Birbirimizi yemekten aşk maşk kalmıyor ki zaten. Guzel zamanlarda yokmu var elbet. Ama o ilk zamanlarki gibi asla olamaz. 4.5 yıllık evliyim adama aşkım diyemiyorum

Biraz da eşinle senin enerjine kalıyor. Biz en basitinden dışarda yürürken bile normal yürümeyiz. Hep bir çocuk ruhu vardır içimizde Yürümeyi, konuşmayı, espri yapmayı, karşılıklı oyunlar oynamayı eğlenceye dönüştürüyoruz. Bu sebeple monoton yaptığımız işler bize bir süre sonra sıkıcı gelmemeye başlıyor.

Bir de en sevdiğim özelliği plan yapmadan hadi yapalım demesidir. Ben biraz plancıyımdır ama ona çekmeye başlıyorum biraz. Mesela 1 hafta sonra, şu saatte bir şeyler yapalım değil de saatin birinde hadi gidelim, yapalım der. Bu da bende bilinmezlik yarattığında ekstra heyecan yaratıyor. Onu sorularla meşgul ediyorum, bu aşamada ultra muhabbetler dönebiliyor.

Küçük şeylerden mutlu olmayı, monoton işleri ( kahvaltı hazırlamak, bir dizi hakkında konuşmak, kitap okumak vs. ) kendiniz için eğlenceli hale dönüştürürseniz biraz daha keyif alabilirsiniz ilişkinizden.

Aaaa... ben. Aynı. Bir an dedim yorumu ben mi yazdım. Neyse ki, yalnız değilmişim :)

Bizde işi gereği aylarca ayrı kaldığımız zamanlar oldu o zamanlar bende geleceği zaman heyecanlanıyordum o farklı goremiyorduk ki
Son iki senedir yanımda farklı yerlere göreve gitmiyor
Ben konu sahibinin durumunu baz alarak yazdim hergun aynı evin içinde uyuyup uyanilinca heyecan kalmıyor pek

Sizdeki iletişim eksikliği sanırım birazda.
Her gördüğümde heyecan duymuyorum ama eşimin eve geliş saati mutluluk sebebidir benim için.
Beraber vakit geçirmekten film izlemekten, sohbet etmekten keyifli alırız, ben en saçma esprilerimi eşimle yaparım :) çok rahatımdır eşimin yanında.

İlk zamanlardaki heyecan mı şimdi ki oturmuş birbirimizi tanıyan, bakışından dahi anlayan zamanlar mı deseniz şimdiyi tercih ederim.
Cinsel çekimde hala devam ediyorsa zaman icerisinde daha güzel oluyor bence evlilik.

Aynen ama bu heyecanla alakalı durum değil ki
Evliliği nasıl yürüttugun önemli bunlar için heyecan gelmesini beklemiyoruz sonucta paylaşımın aktivitelerin konusulacak konularin bol olduğu evlilikte bence heyecan aranmiyor
Bundan kastım da bisey hissetmediği n degil elder kıpirtilar olacak
Ama O ilk zaman ki gibi ayakları yerden kesen bulutların üstünde gezdiren heyacan kayboluyor

Flört dönemlerindeki seviye gibi olmuyor tabii ki. Ama hepten de bitmiyor benim için.

Önceden de yazmışımdır. İlk heyecanı ben eşim göreve gidip her döndüğünde yaşıyorum. İlk zamanlar ki utanmalar çekinmeler bile var. Eşim göreve gidip geldignde normalde birşey isterken rica etmezken, her geldignde utanarak birşey ister sanki yeni tanışmışız gibi ama bu heyecan 2 günde biter :)))

Ben bunu ayrı kalmaya baglıyorum. Özlemek şart bana göre.

Flört dönemlerindeki seviye gibi olmuyor tabii ki. Ama hepten de bitmiyor benim için.
Ayrı kalınca oluyor. Eşim göreve gitmediği zamanlar evdeyken şiir yazmaz. Görevdeyken mesela baya döktürür. Eve geldignde 2 gün geçince yine aynı tas aynı hamam

Ayrı kalınca oluyor. Eşim göreve gitmediği zamanlar evdeyken şiir yazmaz. Görevdeyken mesela baya döktürür. Eve geldignde 2 gün geçince yine aynı tas aynı hamam
Aynen. Ayrılık ve özlem duyguları ve çekimi kabartıyor iki taraf için de. Ben de belli aralıklarla yaşaıdğımdan bilirim :)

Kavga edin madem kaybetme korkusu yaşarsınız barışınca dA kıymetli olur :)

Kusura bakmayin ama
10 yillik kocam elimi tutunca nasil heyecanlanayim? Her gun goruyorum ben bu adami. Gercekci ve mantikli bir beklenti degil bu kadari
Sorma Dark.
Ben ne edeyim?
Dile kolay 27 yıl oldu.
Artık heyecan değil huzur peşindeyim
ama gençler heyecan için uğraşsın tabii.

Sorma Dark.
Ben ne edeyim?
Dile kolay 27 yıl oldu.
Artık heyecan değil huzur peşindeyim
ama gençler heyecan için uğraşsın tabii.
Ugrasacaklari tek nokta lunaparktaki adrenalin oyuncaklarina gitmek bence. Sevgi,baglilik ariyoruz deseler tamam diyecektim de,heyecan dediler beni kaybettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…