Allah allah. Kaç tane yorum var, çoğu da heyecan kaybından bahsetmiş. Biz 8 yıldır beraberiz, 3 yıllıkta evliyiz, bendeki heyecan hala ilk tanıştığımız gündeki gibi tavan. Eşim mesela, nasıl diyeyim, konuşmasını sever, gezmesini sever, yeni birşeyler denemeyi, öğrenmeyi sever. Aynı şekilde ben de. Mesela işten gelince, onu kızımla kapıda karşılamak bile bazen tüm yorgunluğunu alır. Azıcık dinlenir, (gece 11de) hadi çıkalım, siz de bütün gün evdeydiniz sıkılmışsınızdır der, 2 saat gezeriz. O sıra işyerinde olanları anlatır, bizim ne yaptığımızı sorar, mesela yürürken koluna girerim, sal bi beni der, ben tabi tam kırılacakken, elini omzuma atar, böyle daha iyi der. Ya da elimi tutar, yolda seksek oynaya oynaya gideriz kimi zaman. Ne bileyim biz mi çocuk ruhluyuz? Ama çok memnunum. Bunu okuyanlar ne düşünür bilmem ama allah bozmasın. Cinsellikte tabii yer alır. Ama öyle gel - gör - git değil de, daha farklı. Mesela kimi zaman egzotik yağlarla masaj yapılır, kokular, tütsüler, loş ışık, hatta meyve tabağı. Ve kıyafet tabii. Utanarak söylüyorum: Öyle kısa da olmaz, çoğu zaman 2 saati bulur, kimi zaman geçer
Yo gayet ciddiyimAbla şaka yapiosunnn iki saat mi =)
Yo gayet ciddiyim. Tabi yedikleri çok etki eder, denizürünleri, sarımsak, incir, ceviz, çikolata, dahası var
Yok zor olmuyorO an mı yiosunuz yoksa normalde micocukla zor olmuo mu
Aaaa... ben. Aynı. Bir an dedim yorumu ben mi yazdım. Neyse ki, yalnız değilmişim :)Biraz da eşinle senin enerjine kalıyor. Biz en basitinden dışarda yürürken bile normal yürümeyiz. Hep bir çocuk ruhu vardır içimizde Yürümeyi, konuşmayı, espri yapmayı, karşılıklı oyunlar oynamayı eğlenceye dönüştürüyoruz. Bu sebeple monoton yaptığımız işler bize bir süre sonra sıkıcı gelmemeye başlıyor.
Bir de en sevdiğim özelliği plan yapmadan hadi yapalım demesidir. Ben biraz plancıyımdır ama ona çekmeye başlıyorum biraz. Mesela 1 hafta sonra, şu saatte bir şeyler yapalım değil de saatin birinde hadi gidelim, yapalım der. Bu da bende bilinmezlik yarattığında ekstra heyecan yaratıyor. Onu sorularla meşgul ediyorum, bu aşamada ultra muhabbetler dönebiliyor.
Küçük şeylerden mutlu olmayı, monoton işleri ( kahvaltı hazırlamak, bir dizi hakkında konuşmak, kitap okumak vs. ) kendiniz için eğlenceli hale dönüştürürseniz biraz daha keyif alabilirsiniz ilişkinizden.
Bizde işi gereği aylarca ayrı kaldığımız zamanlar oldu o zamanlar bende geleceği zaman heyecanlanıyordum o farklı goremiyorduk ki1.5 senelik evliyim eşimle haftalarca ayri kalmak zorunda olduğumuz bir mesleği var belki oyuzdendir bilmiyorum ama ben hala eşim her kapidan girdiginde kalp ritmimin değiştiğini hissediyorum. Çok özlüyorum belki ondandır bilmiyorum. Hergun evde olsa belki boyle olmazdi bizimde.
Aynen ama bu heyecanla alakalı durum değil kiBiraz da eşinle senin enerjine kalıyor. Biz en basitinden dışarda yürürken bile normal yürümeyiz. Hep bir çocuk ruhu vardır içimizde Yürümeyi, konuşmayı, espri yapmayı, karşılıklı oyunlar oynamayı eğlenceye dönüştürüyoruz. Bu sebeple monoton yaptığımız işler bize bir süre sonra sıkıcı gelmemeye başlıyor.
Bir de en sevdiğim özelliği plan yapmadan hadi yapalım demesidir. Ben biraz plancıyımdır ama ona çekmeye başlıyorum biraz. Mesela 1 hafta sonra, şu saatte bir şeyler yapalım değil de saatin birinde hadi gidelim, yapalım der. Bu da bende bilinmezlik yarattığında ekstra heyecan yaratıyor. Onu sorularla meşgul ediyorum, bu aşamada ultra muhabbetler dönebiliyor.
Küçük şeylerden mutlu olmayı, monoton işleri ( kahvaltı hazırlamak, bir dizi hakkında konuşmak, kitap okumak vs. ) kendiniz için eğlenceli hale dönüştürürseniz biraz daha keyif alabilirsiniz ilişkinizden.
Tamam o iyi diyelim sen 2 saat napiyosun ?Yo gayet ciddiyim. Tabi yedikleri çok etki eder, denizürünleri, sarımsak, incir, ceviz, çikolata, dahası var
Flört dönemlerindeki seviye gibi olmuyor tabii ki. Ama hepten de bitmiyor benim için.Bizde işi gereği aylarca ayrı kaldığımız zamanlar oldu o zamanlar bende geleceği zaman heyecanlanıyordum o farklı goremiyorduk ki
Son iki senedir yanımda farklı yerlere göreve gitmiyor
Ben konu sahibinin durumunu baz alarak yazdim hergun aynı evin içinde uyuyup uyanilinca heyecan kalmıyor pek
Ayrı kalınca oluyor. Eşim göreve gitmediği zamanlar evdeyken şiir yazmaz. Görevdeyken mesela baya döktürür. Eve geldignde 2 gün geçince yine aynı tas aynı hamamFlört dönemlerindeki seviye gibi olmuyor tabii ki. Ama hepten de bitmiyor benim için.
Aynen. Ayrılık ve özlem duyguları ve çekimi kabartıyor iki taraf için de. Ben de belli aralıklarla yaşaıdğımdan bilirim :)Ayrı kalınca oluyor. Eşim göreve gitmediği zamanlar evdeyken şiir yazmaz. Görevdeyken mesela baya döktürür. Eve geldignde 2 gün geçince yine aynı tas aynı hamam
Böyle bir şey var mı bilemiyorum. Ama ilk başlarda hissettiğim o heyecanı kaybettiğimi düşünüyorum. İş, ev, çocuk telaşında aşka heyecana fırsat vermeyi hep ötelemekten belki de. Her şeyi oluruna doğalına bıraktım amahiç bir şey heyecan verici gelmiyor açıkçası. Bazen bir kaç gün ayrı kalıyoruz, arada günübirlik gezilere çıkıyoruz. Denk gelirse hava koşullarına göre Piknik yemek cafe.bana ara sıra sürpriz hediye alması.. . hiçbiri beni eşime karşı heyecan hissetmem için etkili değil.ben kendim mi ruhsuzum bilemedim ki.. Bir mum yakıp müzik eşliğinde dans, yürüyüş..bunların kilit çözümler olacağını da düşünmüyorum. bilemiyorum. bir heyecan hissetmek istiyorum aramızda. Evliyiz ama elimi tutunca heyecan, eve gelince kalp ritminde değişiklik, yüzümde farklı bir gülümseyiş.. konudan ona bahsettiğimde ne var bunda, normal hayatımızı yaşıyoruz işte. Yoğunuz o kadar diye geçiştiriyor. Bir de çok paylaşımcı değildir, ne bileyim okuduguebir haberi, o gün işte neler olduğunu pek paylaşmaz benimle. Sohbetimizin istediğim gibi olmadığı ile ilgili konu da açmıştım daha önce.
Sizin böyle hissettiğiniz anlar oldu mu? Neler yaptınız? Ne derece normal bir durum sizce??
Sorma Dark.Kusura bakmayin ama
10 yillik kocam elimi tutunca nasil heyecanlanayim? Her gun goruyorum ben bu adami. Gercekci ve mantikli bir beklenti degil bu kadari
Ugrasacaklari tek nokta lunaparktaki adrenalin oyuncaklarina gitmek bence. Sevgi,baglilik ariyoruz deseler tamam diyecektim de,heyecan dediler beni kaybettilerSorma Dark.
Ben ne edeyim?
Dile kolay 27 yıl oldu.
Artık heyecan değil huzur peşindeyim
ama gençler heyecan için uğraşsın tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?