Evlilikte bir süre ayrı kalmak

bafri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
283
91
98
32
çözülemeyen sorunlarda Sizce bi çözüm olur mu bir süre ayrı kalmak yani gidip esim hatasini anladi diyen var mi aranizda kv haber vermelimiyim boyle bi durumu =( cok ozurdiliyorum artik benim kinu acmamdan gina geldi biliyorum ama akil alacagim biri yok)

Hatası nedir ?

Eğer sebep önceki tartışma ise, bu kadar uzadıysa ayrılmak istiyor demek ki. Çünkü basit bir mesele

Konularınızı bilmiyorum.
Ama ayrı kalmaktaki amaç net olmalı: yoksun bırakmak mı, düşünmek için zaman tanımak mı?
İlkiyse hiç bir işe yaramaz.
İkinci ise tekrar bir araya gelmeden online bir terapi alıp aşamalı devam edilebilir.
Kök ailenin bilmesine de gerek yok bu arada.
Bu sizin ilişkiniz, kimseye dönüt vermek zorunda değilsiniz

Hiçbir faydası olmuyor. Hiçbir sorunu çözmüyor. Aksine uzaklık, soğukluk, mesafe artıyor. Onsuz olmaya alışıyorsun. Bir sorun varsa ennnn güzel seçenek bir terapiste gitmek. O tarafsız değerlendiriyor çünkü.

Ayrı kalarak sorunların çözülmesini beklemek tüm kek malzemelerini dolaba koyup kapağı kapatıp kendi kendilerine kek olmasını beklemek gibi.

Benim cevremden tanik oldugum: Sonun baslangici oluyor. Iki insan evliligi sürdürme niyetindeyse profesyonel destek ile ilerlemeli.

Eğer sebep önceki tartışma ise, bu kadar uzadıysa ayrılmak istiyor demek ki. Çünkü basit bir mesele
Evet ayni mesele canim hala soyledi zaten ama ben genede bi sans vermek istiyorum bukadar kolay bitecek birseynyasamadik barışalım dedim ben küs değilim bitti benim kafamda dedi

Düsünmemiz icin demistim

Düsünmemiz icin demistim
O halde düşünürsünüz.
Baktınız sakin kafa ile birbirinizle olmanın iyi geldiğini fark ettiniz, ama yöntem ve algı farklarınız var, ya da yorulmuş bir ilişki.
O halde acil bir çift terapisi alın, bir şey olmamış gibi takılmayın.
Mutlaka terapi ile devam edin yolunuza.

Paylasmistim onceki konularda biraz tartistik ve uzadikca uzadi aslinda elle tututlur birsey yok bana gire

Elle tutulur olmayan birşey çözülemez hal aldıysa ortada ego savaşı ya da birikmiş öfke vardır.
Bunu çözmenin en kestirme yolu yine terapi.

Evet ayni mesele canim hala soyledi zaten ama ben genede bi sans vermek istiyorum bukadar kolay bitecek birseynyasamadik barışalım dedim ben küs değilim bitti benim kafamda dedi

O tartılmayı bahane etmiş ayrılmak için. Lütfen yalvarmayın. sizi kaybetmek istemeyen, seven çabalar.

Eski konularınızı okudum. 1 ay küs kalacak, yatakları ayıracak, evi terk edecek bir şey kesinklikle yok, üstelik defalarca özür dilemişsiniz. Arkadaşların yazdığı gibi , evlilik terapisine gitmeyi teklif edin ama gelmez bence, bitirmiş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…