- 23 Temmuz 2014
- 6.471
- 17.684
- 448
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Evlilikle ilgili '' bu durum normal mi? ben mi abartıyorum '' başlıkları beni ürkütüyor artık zira hepsinden de bırak normali hödük, saygısız sanki mağarada yaşıyormuşcasına davranan kocaları okuyorum hiç şaşırtmıyor artıkKızlar 5 yıllık evliyim. Eşim mizaç olarak çok konuşmayan biri.ama çocuk olduktan sonra benim eşim komple çekti bizden kendini sağolsun. Geçen sene mesela sorunumuz aksamlari her akşam özellikle telefondan film açıp saatlerce onu izlemesiydi.sohbet muhabbet yok.soru sorarsan bir kes seni mi dinliycem tavırları falan.bu sene de telefondan batak oynuyor sağolsun , sonra araba bakıyor falan. Çok kez karşıma ciddi bisekilde aldım konuştum.yok bu adam değişmiyor. İnsan evliyken yalnız hisseder mi ben yapayalnizim. Bir derdim olsun kocamla paylaşamam asla. Ne kadar konuşursam farketmiyor bir de ben de kendimi çektim .yatağa benden sonra gelmeler , ben talep etmedikçe cinsel hayatın çok zor olması falan ciddi manada canımı sıkmaya başladi. Bu mu evliligin rutine binmesi.napabilirim düzelmesi adına.
Yetiştirilmeyle kesinlikle alakalı. Aile ortamı bilmeyen, sorumluluk verilmemiş çocuklar böyle oluyor büyüyünce. Eski eşimin ailesi dağınıktı. Anne babanın umrunda değil çocuk, 20 yıl kavga gürültü evli kalıp boşanmışlar. Annesi boşanırken hala bana sen çok iç içe bir ilişki istiyorsun, benim oğlum kontrole alışık değil (başka bir ülkeye gidip 1 ay arayıp sormamıştı, buna istinaden kızınca kv'nin tepkisi), küçükken bile sorumluluk sevmezdi hep ben yapardım vs vs. Ee o zaman evlilik kurumuna uygun olmayan bebeni neden başıma bela ettin!Sırf bu yüzden hayatımıza alacağımız insanlar icin cevresinde ve arkadas ortamında gözlemlemek lazım zaten. Bir erkek cevresinde neyse iliskisinde de olur. Siz tercihinizi yapmıssınız zaten.
Ömrünüzün sonuna kadar asla bir seyler paylasamayacagınızı düsünün? Zindan gibi bir sey olmalı.
Yani ben 30 yasımdayım annemle babama baktıkca imrenirim her an sürekli biseyler paylasma derdindeler. Birazda yetistirilmeyle alakalı olabilir diye düsünüyorum. Bilemiyorum böyle insana kendisi gibi biri lazım bence.
Aynen en mükemmel benim diyor.agzimdan aldın lafıBöyleydi benim kendini en iyisi gören insan ama ben ayrıldım İnşaAllah boşanacağım diğer ay
Yani üzgünüm. Neyse ki kurtulmuşsunuz.Yetiştirilmeyle kesinlikle alakalı. Aile ortamı bilmeyen, sorumluluk verilmemiş çocuklar böyle oluyor büyüyünce. Eski eşimin ailesi dağınıktı. Anne babanın umrunda değil çocuk, 20 yıl kavga gürültü evli kalıp boşanmışlar. Annesi boşanırken hala bana sen çok iç içe bir ilişki istiyorsun, benim oğlum kontrole alışık değil (başka bir ülkeye gidip 1 ay arayıp sormamıştı, buna istinaden kızınca kv'nin tepkisi), küçükken bile sorumluluk sevmezdi hep ben yapardım vs vs. Ee o zaman evlilik kurumuna uygun olmayan bebeni neden başıma bela ettin!
Rutin kelimesi olumsuz algılanıyor çünkü sıkıcı oluyor.hayattaki en güzel duyguların ve en güzel aktivitelerin bile rutini sıkıcıdır.ben inanmıyorum evlilikte ilk yıllardaki gibiyiz falan diyenlere.ben deli gibi sevdiğim adamın yanında 3.gün sıkılıp kendi evime gidiyorum.keza o da öyle.evlilik diye bir kurum bile delilik bence.Rutin, niyeyse hep olumsuz algılanıyor. Rutine binmesi her şeyin düzene oturması demek bence.
Düzenli seks hayatı, düzenli sosyal hayat, Düzenli bireysel zamanlar, sorumluluk paylaşımında sıkıntı olmaması, sorunlarin bir çıkmaza girmeden halledilebilmesi gibi durumların olmasıdır rutin.
Bu evlilik rutine binmemiş, durmuş. Evlilikten uzağa gidiyor ilişkiniz. Konuşup bir çözüm üretmesini istemişsiniz, düzelmemiş.
Sürüklemeyin peşinizde, gönül rahatlığıyla boşanın. Gençliğinize yazık.
Başkalarının eşi dışarı çıkıyor ben evdeyim diyom sanki bana hayrı vardıAynen en mükemmel benim diyor.agzimdan aldın lafı
Ah.. Sizi öyle iyi anlıyorum ki.. Hemen hemen aynı nedenlerden boşandık biz.. Sizden ricam sessiz kalmayın, ertelemeyin, konuşsanız bile tekrar konuşun, baktınız düzelmiyor hala siz de onu yalnız bırakın bir süre, kendinize odaklanın, bu benim doktorumun söylediği bir şeydi, bu tip eşler ne de olsa bırakamaz beni, bensiz yapamaz düşüncesi ile fazla vurdumduymaz olabiliyorlar, bir gün sizsiz kalma fikri bile akıllarından geçmiyor, bu yüzden de narsist bir düşünce ile davranıyor hatta karşısındakini manipüle etmeye başlıyorlar. İşte o noktada onun size yaptığını sizin de ona yapmanız gerekirdi dedi doktorum, varlığınız onun tek güvencesi, bunu elinden alacağınız tehlikesi ile karşı karşıya kalır ve konfor alanından çıkmak zorunda kalma fikrine kapılırsa şok etkisi yarattığını dile getirdi. Ters köşe anlayacağınız. Çok zor durumda kalırsanız denemeye değer bir fikir olarak kalsın dire yazmayana geldim, dilerim sorunlarınızı atlatır mutlu mesut yaşarsınız :)Kızlar 5 yıllık evliyim. Eşim mizaç olarak çok konuşmayan biri.ama çocuk olduktan sonra benim eşim komple çekti bizden kendini sağolsun. Geçen sene mesela sorunumuz aksamlari her akşam özellikle telefondan film açıp saatlerce onu izlemesiydi.sohbet muhabbet yok.soru sorarsan bir kes seni mi dinliycem tavırları falan.bu sene de telefondan batak oynuyor sağolsun , sonra araba bakıyor falan. Çok kez karşıma ciddi bisekilde aldım konuştum.yok bu adam değişmiyor. İnsan evliyken yalnız hisseder mi ben yapayalnizim. Bir derdim olsun kocamla paylaşamam asla. Ne kadar konuşursam farketmiyor bir de ben de kendimi çektim .yatağa benden sonra gelmeler , ben talep etmedikçe cinsel hayatın çok zor olması falan ciddi manada canımı sıkmaya başladi. Bu mu evliligin rutine binmesi.napabilirim düzelmesi adına.
Aynen.sanki benim kocam buBaşkalarının eşi dışarı çıkıyor ben evdeyim diyom sanki bana hayrı vardı
Bu erkekler gerçekten değişik tek çalışan kendileri dünyada ama eve gelip hizmet beklerler he arada gönüllerini hoş etsen yeter daha ne istesinler...Aynen.sanki benim kocam bu
Ben 14 yıla gireceğim ama rutin asla bu değil. Destek almaniz şart. Orda bir sorun var. Tek başına hayatlar var.Kızlar 5 yıllık evliyim. Eşim mizaç olarak çok konuşmayan biri.ama çocuk olduktan sonra benim eşim komple çekti bizden kendini sağolsun. Geçen sene mesela sorunumuz aksamlari her akşam özellikle telefondan film açıp saatlerce onu izlemesiydi.sohbet muhabbet yok.soru sorarsan bir kes seni mi dinliycem tavırları falan.bu sene de telefondan batak oynuyor sağolsun , sonra araba bakıyor falan. Çok kez karşıma ciddi bisekilde aldım konuştum.yok bu adam değişmiyor. İnsan evliyken yalnız hisseder mi ben yapayalnizim. Bir derdim olsun kocamla paylaşamam asla. Ne kadar konuşursam farketmiyor bir de ben de kendimi çektim .yatağa benden sonra gelmeler , ben talep etmedikçe cinsel hayatın çok zor olması falan ciddi manada canımı sıkmaya başladi. Bu mu evliligin rutine binmesi.napabilirim düzelmesi adına.
Böyle bir adamı boşadım. Çocuk yoktu. Yapacak kadar cinsellik zaten yoktu. 4 yıl yırttım kendimi düzeltmek için en sonunda daha da beter oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?