Evlilikte bu mu normal olan ?

Kendinizi sorgulamanıza sebep olan her şey kesinlikle normal değildir.

Ardını gökten indirmezseniz daha çok çekersiniz.

Katılmıyorum asla çözüm olamaz bu. Bir yerden sonra ayrı gayrı takılan bu hal kadını çileden çıkaracak.

Katılmıyorum asla çözüm olamaz bu. Bir yerden sonra ayrı gayrı takılan bu hal kadını çileden çıkaracak.
Evde ilgi bekleyen sürekli evde bir kadın da erkeğin iyice salmasına neden olur.
Elinin altında sürekli.
Bu benim fikrim.
Çok sıkıcı.
Sürekli benle ilgilen diyen bir kadın

Bu rutine binmek asla değil ve sizin yaşadınlgnz da üzgünüm evlilik değil. Aile ve evlilik terapisi alın baktnz yine aynı yol verin. Hayata 1 kere geliyrz. Hoş sohbet yoksa evlilikte manası nedir? Eşim gece 11e kadar özel ders veriyor 10 dakika aralarda benim de oğlumuzn da gönlünü yapıyor. İsteyen 10 dakikalari bile degerlendrr.
Çocuğuyla da ilgilnmyr anladigim kadarıyla danışmana gidin yoksa neden çekiyorsunuz ki?

İnsanın ev arkadasiyla bile daha çok paylaşımı oluyor , bu evlilik değil, evlilik rutini de böyle birsey değil
Böyle bir adamın düzeleceğini de hiç sanmıyorum maalesef

Sizce gerçekten kadın sürekli ilgi bekleyen bir tip mi?
Bence öyle.
Hepimiz yapıyoruz bu hatayı ama.
Şu yaşıma kadar edindiğim tecrübe erkekten ilgi beklemeyecek sin.
Bana ilgili ol benle ilgilen demeyeceksin.
İlgi çekicek hareketler yapıcaksın ama.
Her zaman yaptığının dışına çıkıp şaşırtıcaksın adamı .o zaman heyecan olur evlilikte.
Konu sahibini tanımıyorum nasıl bir karekter ama çoğu evli kadının hayatı sadece kocası ve çocukları.Arkadası bile yok doğru düzgün.
Sosyal hayatı yok
Adam niye merak etsin ilgi duysun ki zaten kadının hayatı yok.

35 yaşındayım neyi nasıl deneyimlediğinizi bilmiyorum ama deneyimlemenizin çok yanlış olduğundan eminim.

Kadın ilgi beklemiyor. Türk erkeğinin çoğu gibi çocuğu yap beni bekar hayatıma bırak zihniyetine çanak tutacaksınız siz bilirsiniz

Evliliğin rutine binmesi bu demek değil. Zaten rutin kötü birşey de değil, huzur vardır rutinde, düzen, dinginlik vardır bence.
Eşinizinki artık bireyselleşmeye, saygısızlığa varmış hatta.
Ciddi bir konuşma, restleşme ile çözebilir misiniz bilemedim. Belki olabilir.
Belki çift terapisi de iyi olabilir, kabul ederse.
Kaleniz yıkılmasın diye uğraş verecekse ne ala... Aksi durumda zor olacak.

Bu benim fikrim hanımefu.
Bende 35 yaşındayım.
Biraz özeleştiri yapmak lazım.
Evet bizim kadınımızın kendine ait bir hayatı yok.kocam da kocam diye geziyorlar.kocam çocuğum kv görümcem bilmem ne.eee?o kadar fedakâr oldum adam böyle yapıyor diye yakınırlar e yapma o zaman.ne didiniyorsun?
Evlilik iki tarafın fedakarlığıyla yürür.senin bir hayatın yok . sürekli adamın tepesinde aglan dur.bu mu normsk böyle mi olmak lazım yok ben almayayım benim hayatım bu kadar ucuz değil.
Konu sahibi için söylemiyorum genel anlamda böyle.
Türk erkeğinin zihniyeti umrumda değil inan bana .
Dünyayı gezdim her türlü insanla tanıştım.
Aynı fikirde olmam imkansız sizle.
O yüzden yazdıklarım saçma geliyorsa yorum yapmanıza gerek yok.

normal değil. böyle konuları okuduğum zaman kendime hep şunu soruyorum: "neden hiçbir çabası olmayan bir insan için bu kadar çırpınıyoruz?". düzelir, düzelmez mevzu değil bu. adama göre çok da normal her şey eminim ama siz içinizden kendinizi yiyip bitiriyorsunuz. şu durumun normalliğini bile sorguluyorsunuz, evlilikte bu kadar manipüle edilmek çok acı. ayrıca önemli olan sizsiniz. size normal gelmiyorsa, dünyanın geri kalanına normal gelse ne? siz böyle mutlu değilsiniz. ne kendinizi ne de çocuğunuzu böyle sevgisiz bir insana esir etmeyin. insanlara boşanırken duygusal şiddeti açıklamak kolay değil ama kapı kapanınca o evde yaşayan sizsiniz. aile yapınızı bilmiyorum ama boşanmak sizin için en güçlü seçenek gibi. yalnız daha mutlu olacağınıza eminim ben. eşinizin nasıl enerjinizi sömürdüğünü tahmin edebiliyorum. zor ama değer.

Size katılmıyorum, basit şeyleri elde etmek için belki insan taktik yapabilir ama evlilikte ilgiyi sevgiyi elde etmek için taktiğe gerek olmamalı bence, insan ne kadar sürdürebilir ki böyle bir şeyi? Neysen osundur. İlgi sevgi bitmişse de bu şekilde geri dönmez, dönse de anlamlı olmaz ve mutlu etmez. En öküz erkek bile aşıkken kibardır ilgilidir, ama aşk bittiğinde içindeki öküz meraya çıkar işte böyle.. ayrılıktan başka çözüm göremiyorum ben

Talep etmedikçe cinsellik olmaması demişsiniz

Başka biri olabilir mi ?

Ya da bir hastalığı falan

Sizin bahsettiğiniz kadın tanımı ile konu sahibininki bir değil. Bahsettiğiniz kadın tipi eşi ilgili olanlar için doyumsuz tipler.

Yorumunuz konu sahibi içindi bunu da özellikle ilgi düşkünü diyerek belirttiniz.

Aynı fikirde olmayı beklemiyorum zaten sizinle konu sahibini ve hemcinslerinizi bu kadar ucuzlaştırmayın yeter ki herkes bir değil..

Evliliğin normali bu değil tabi ki ama eşinizin normali bu sanırım. Insan hayat arkadaşıyla 2 kelam edemeyecekse,sus seni mi dinleyeceğim tarzında söylemlerde bulunacaksa hemde ortada küslük,kirginlik vb sebepler yoksa bence işiniz zor.
Hep mi böyleydi,sonradan mı oldu bilemem eşiniz ama böyle evlilik olmaz.

Görücü usulümü evlenmistiniz?

Çocukla keyfi gelirse oynar . Çocuk bakmanın sadece onun ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu dusunuyor.
oldu paşam
çalışıyor musunuz peki?

çocuğu öne sürün git babaya vs gibi
çocuk bakımıyla ilgili işler isteyin

baktınız olmuyor başka formüller düşünürsünüz
kaç yaşında eşiniz ve siz

İlgi düşkünü demedim.
Sadece kendi hayatı ve çevresi olmadığı için sadece eşine odaklı yaşadığından bahsettim ve böyle yapma dedim .
Adamın iyice totosu kalkmış çünkü .
Bir kendine getirmesi lazım .
Siz herseyı yanlış anlıyorsunuz nedense .
Hemcinslerimi eleştirmek ucuzlaştırmaj degil.
Konu sahibi anladı ne demek istediğimi.
İyi niyetimle yazdım.
Siz niye bu kadar üstünüze alındınız fikrim yok banane zaten neyse.

Sorun ilgi düşkünü demedim demeniz. Ben yanlış anlamıyorum yani. Özellikle ilk sorduğum soruydu bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…