- 1 Mart 2007
- 6.087
- 12.463
- 773
- 37
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Katılmıyorum asla çözüm olamaz bu. Bir yerden sonra ayrı gayrı takılan bu hal kadını çileden çıkaracak.Tatlım şöyle bir tavsiye verıcem.
Sen kendi hayatına odaklan.
Ne bilim çalışmıyorsan gez dolaş çocuğu eşine bırak mesela hafta sonu.
İşim var arkadasomla buluşucam diye çık dışarı.
Konuşmak inan bana hiç bir şey yaramaz.
Adsm rutine bağlamış .
Biraz sosyalleş .
Bak bakalım nasıl tavrı değişiyor.
Sürekli evde kocasından ilgi bekleyen pozisyona geçersen adam iyice salar.
Bu erkekler böyle valla biraz kaybetme korkusu yaşatıcaksın.
Evde ilgi bekleyen sürekli evde bir kadın da erkeğin iyice salmasına neden olur.Katılmıyorum asla çözüm olamaz bu. Bir yerden sonra ayrı gayrı takılan bu hal kadını çileden çıkaracak.
Sizce gerçekten kadın sürekli ilgi bekleyen bir tip mi?Evde ilgi bekleyen sürekli evde bir kadın da erkeğin iyice salmasına neden olur.
Elinin altında sürekli.
Bu benim fikrim.
Çok sıkıcı.
Sürekli benle ilgilen diyen bir kadın
Bu rutine binmek asla değil ve sizin yaşadınlgnz da üzgünüm evlilik değil. Aile ve evlilik terapisi alın baktnz yine aynı yol verin. Hayata 1 kere geliyrz. Hoş sohbet yoksa evlilikte manası nedir? Eşim gece 11e kadar özel ders veriyor 10 dakika aralarda benim de oğlumuzn da gönlünü yapıyor. İsteyen 10 dakikalari bile degerlendrr.Kızlar 5 yıllık evliyim. Eşim mizaç olarak çok konuşmayan biri.ama çocuk olduktan sonra benim eşim komple çekti bizden kendini sağolsun. Geçen sene mesela sorunumuz aksamlari her akşam özellikle telefondan film açıp saatlerce onu izlemesiydi.sohbet muhabbet yok.soru sorarsan bir kes seni mi dinliycem tavırları falan.bu sene de telefondan batak oynuyor sağolsun , sonra araba bakıyor falan. Çok kez karşıma ciddi bisekilde aldım konuştum.yok bu adam değişmiyor. İnsan evliyken yalnız hisseder mi ben yapayalnizim. Bir derdim olsun kocamla paylaşamam asla. Ne kadar konuşursam farketmiyor bir de ben de kendimi çektim .yatağa benden sonra gelmeler , ben talep etmedikçe cinsel hayatın çok zor olması falan ciddi manada canımı sıkmaya başladi. Bu mu evliligin rutine binmesi.napabilirim düzelmesi adına.
Bence öyle.Sizce gerçekten kadın sürekli ilgi bekleyen bir tip mi?
35 yaşındayım neyi nasıl deneyimlediğinizi bilmiyorum ama deneyimlemenizin çok yanlış olduğundan eminim.Bence öyle.
Hepimiz yapıyoruz bu hatayı ama.
Şu yaşıma kadar edindiğim tecrübe erkekten ilgi beklemeyecek sin.
Bana ilgili ol benle ilgilen demeyeceksin.
İlgi çekicek hareketler yapıcaksın ama.
Her zaman yaptığının dışına çıkıp şaşırtıcaksın adamı .o zaman heyecan olur evlilikte.
Konu sahibini tanımıyorum nasıl bir karekter ama çoğu evli kadının hayatı sadece kocası ve çocukları.Arkadası bile yok doğru düzgün.
Sosyal hayatı yok
Adam niye merak etsin ilgi duysun ki zaten kadının hayatı yok.
Bu benim fikrim hanımefu.35 yaşındayım neyi nasıl deneyimlediğinizi bilmiyorum ama deneyimlemenizin çok yanlış olduğundan eminim.
Kadın ilgi beklemiyor. Türk erkeğinin çoğu gibi çocuğu yap beni bekar hayatıma bırak zihniyetine çanak tutacaksınız siz bilirsiniz
Size katılmıyorum, basit şeyleri elde etmek için belki insan taktik yapabilir ama evlilikte ilgiyi sevgiyi elde etmek için taktiğe gerek olmamalı bence, insan ne kadar sürdürebilir ki böyle bir şeyi? Neysen osundur. İlgi sevgi bitmişse de bu şekilde geri dönmez, dönse de anlamlı olmaz ve mutlu etmez. En öküz erkek bile aşıkken kibardır ilgilidir, ama aşk bittiğinde içindeki öküz meraya çıkar işte böyle.. ayrılıktan başka çözüm göremiyorum benEvlilik terapisi ile çözülebilir bence, bir de dilinizi değiştirebilirsiniz. Böyle yap şöyle yap diyp durmak yerine olumlama yapmak, ortamı hazırlamak gibi… örneğin çok güzel bir film açıp onun seveceği, Mısır patlatıp yanına sevdiği içeceği getirirsiniz. Sonra hoşuna gidecek sohbet konuları açarsınız. Sonra benimle bugün ne kadar ilgilendin, böyle biri olduğunu biliyordum çok mutluyum diyip öpüp durursunuz. Sonraki bir ay sürekli o günden, o gün sizle ilgilenmesinden aslında çok ilgili bir erkek olduğundan ve çok mutlu olduğunuzdan bahsedebilirsiniz. Böyle böyle adam ilgili biri olduğunu zannetmeye başlayacak. Her yaptığı iyiliği büyütebilirsiniz. Bugün çocukla be güzel ilgilendin sen ne kadar ilgili bir babasın.. geçen hafta bana güzel olduğumu söylemiştin, çok mutlu ettim beni vs.
Bu tarz konuşmalar gerçekten hem erkekleri hem insanları çok etkiliyor Selin karacehennemin videolarını izleyebilirsiniz.
Sizin bahsettiğiniz kadın tanımı ile konu sahibininki bir değil. Bahsettiğiniz kadın tipi eşi ilgili olanlar için doyumsuz tipler.Bu benim fikrim hanımefu.
Bende 35 yaşındayım.
Biraz özeleştiri yapmak lazım.
Evet bizim kadınımızın kendine ait bir hayatı yok.kocam da kocam diye geziyorlar.kocam çocuğum kv görümcem bilmem ne.eee?o kadar fedakâr oldum adam böyle yapıyor diye yakınırlar e yapma o zaman.ne didiniyorsun?
Evlilik iki tarafın fedakarlığıyla yürür.senin bir hayatın yok . sürekli adamın tepesinde aglan dur.bu mu normsk böyle mi olmak lazım yok ben almayayım benim hayatım bu kadar ucuz değil.
Konu sahibi için söylemiyorum genel anlamda böyle.
Türk erkeğinin zihniyeti umrumda değil inan bana .
Dünyayı gezdim her türlü insanla tanıştım.
Aynı fikirde olmam imkansız sizle.
O yüzden yazdıklarım saçma geliyorsa yorum yapmanıza gerek yok.
Yetiştirilmeyle kesinlikle alakalı. Aile ortamı bilmeyen, sorumluluk verilmemiş çocuklar böyle oluyor büyüyünce. Eski eşimin ailesi dağınıktı. Anne babanın umrunda değil çocuk, 20 yıl kavga gürültü evli kalıp boşanmışlar. Annesi boşanırken hala bana sen çok iç içe bir ilişki istiyorsun, benim oğlum kontrole alışık değil (başka bir ülkeye gidip 1 ay arayıp sormamıştı, buna istinaden kızınca kv'nin tepkisi), küçükken bile sorumluluk sevmezdi hep ben yapardım vs vs. Ee o zaman evlilik kurumuna uygun olmayan bebeni neden başıma bela ettin!
oldu paşamÇocukla keyfi gelirse oynar . Çocuk bakmanın sadece onun ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu dusunuyor.
İlgi düşkünü demedim.Sizin bahsettiğiniz kadın tanımı ile konu sahibininki bir değil. Bahsettiğiniz kadın tipi eşi ilgili olanlar için doyumsuz tipler.
Yorumunuz konu sahibi içindi bunu da özellikle ilgi düşkünü diyerek belirttiniz.
Aynı fikirde olmayı beklemiyorum zaten sizinle konu sahibini ve hemcinslerinizi bu kadar ucuzlaştırmayın yeter ki herkes bir değil..
İlgi düşkünü demedim.
Sadece kendi hayatı ve çevresi olmadığı için sadece eşine odaklı yaşadığından bahsettim ve böyle yapma dedim .
Adamın iyice totosu kalkmış çünkü .
Bir kendine getirmesi lazım .
Siz herseyı yanlış anlıyorsunuz nedense .
Hemcinslerimi eleştirmek ucuzlaştırmaj degil.
Konu sahibi anladı ne demek istediğimi.
İyi niyetimle yazdım.
Siz niye bu kadar üstünüze alındınız fikrim yok banane zaten neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?