Ortak iş yapıyor gibisiniz senin benim mi var demek onunki birikim olsa seninkiyle lüx yere gitmek ister bunu anlıyorum evlilik bu değil iki parayı birleştirin ihtiyacınızı harcayın kalanı birikim olsun işte illa birikim yapacağız diye en güzel yılları heba etmeye gerek yokmerhaba evlilikte bütçeyi nasıl ayarlıyorsunuz.ikimizde çalışıyoruz genelde harcamaları eşim yapıyor benimki biriktirmek için ayrılıyor ama onda bile sorun çıkıyor,neden hep beni kini harcıyoruz diye? Ya da kendi istedikleri doğrultusunda harcamak istiyor mesela bugün onun istediği yerde yemek yenildi daha ucuz olduğu için ,böyle hayat mı geçer ,sürekli herşeyden kısmak zorunda kalıyoruz böyle olunca da.Sizler nasıl yapıyorsunuz para-bütçe işlerini?
Bizim evimizde senin paran benim param yoktur. Ben evlendiğimizde çalışımıyordum ama yinede eşim tüm maaşını bana yollardı, faturalar otomotik ödemeler vs hep ben ayarlardım. Şimdi çalışıyorum benim maaşımın tamamı ev kredisine gidiyor. Eşim yine maaşı yatınca bana yollar. Harcamalar beraber yaparız. Yemek yiyeceğimiz yere de birlikte karar veririz. Lezzetli ama uyguna (güvendiğimiz yerde) yemeyi bizde tercih ederiz. Çünkü para bizim cebimizden çıkıyor. (lüks yerede gideriz fast foodda yeriz yerine göre)merhaba evlilikte bütçeyi nasıl ayarlıyorsunuz.ikimizde çalışıyoruz genelde harcamaları eşim yapıyor benimki biriktirmek için ayrılıyor ama onda bile sorun çıkıyor,neden hep beni kini harcıyoruz diye? Ya da kendi istedikleri doğrultusunda harcamak istiyor mesela bugün onun istediği yerde yemek yenildi daha ucuz olduğu için ,böyle hayat mı geçer ,sürekli herşeyden kısmak zorunda kalıyoruz böyle olunca da.Sizler nasıl yapıyorsunuz para-bütçe işlerini?
Kendinize bir miktar para almıyor musunuz ?merhaba evlilikte bütçeyi nasıl ayarlıyorsunuz.ikimizde çalışıyoruz genelde harcamaları eşim yapıyor benimki biriktirmek için ayrılıyor ama onda bile sorun çıkıyor,neden hep beni kini harcıyoruz diye? Ya da kendi istedikleri doğrultusunda harcamak istiyor mesela bugün onun istediği yerde yemek yenildi daha ucuz olduğu için ,böyle hayat mı geçer ,sürekli herşeyden kısmak zorunda kalıyoruz böyle olunca da.Sizler nasıl yapıyorsunuz para-bütçe işlerini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?