maşallah.. kendine nazar etme. hiç olmasin.. hep mutlu olunEsim benden hic parami istemedi. Ödemeleri hep o yapardi. "Kendine güzel birseyler al" derdibende hamileyken mesela bebek kiyafetleri ve ihtiyaclari aldim ve hazirladim. Simdi zaten evdeyim ve cocuklarima bakiyorum. Ama para kavga konusu olmadi simdiye kadar
Merhaba... biz de ikimiz çalışıyoruzmerhaba evlilikte bütçeyi nasıl ayarlıyorsunuz.ikimizde çalışıyoruz genelde harcamaları eşim yapıyor benimki biriktirmek için ayrılıyor ama onda bile sorun çıkıyor,neden hep beni kini harcıyoruz diye? Ya da kendi istedikleri doğrultusunda harcamak istiyor mesela bugün onun istediği yerde yemek yenildi daha ucuz olduğu için ,böyle hayat mı geçer ,sürekli herşeyden kısmak zorunda kalıyoruz böyle olunca da.Sizler nasıl yapıyorsunuz para-bütçe işlerini?
Evlendikten sonra senin benimmi var sonuçta biriktirdiğiniz parada ikinizin değilmi kimin maaşının olduğunun ne önemi var. İkimizinde belirlidiği ödemelerimiz vardır. Artan paramızıda ortak olarak ya harcarız yada koseye koyarız.neden hep beni kini harcıyoruz diye?
maşallah.. kendine nazar etme. hiç olmasin.. hep mutlu olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?