- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Aynen bizde de böyle. Benim hesabımdan yönetiliyor hepsi.Maaşımız yattığı gün benim hesapta toplarız hepsini.eşimin mobil şubesi benim telefonda yüklü hatta.bütün ödemeleri ben yaparım kira fatura vs.kredi kartımız bir tane o da genelde ben de olur.artarsa eğer biraz yatırım yaparız.hiç senin paradan bu kadar benimkinden bu kadar harcandı gibi bir şey söz konusu olmadı olamaz da bence.
Eşim benim karışma ma bidi bidi etmese tüm borçları ve fatura paralarını bı kenara ayırırdim market pazar alışverişi de dahilmerhaba evlilikte bütçeyi nasıl ayarlıyorsunuz.ikimizde çalışıyoruz genelde harcamaları eşim yapıyor benimki biriktirmek için ayrılıyor ama onda bile sorun çıkıyor,neden hep beni kini harcıyoruz diye? Ya da kendi istedikleri doğrultusunda harcamak istiyor mesela bugün onun istediği yerde yemek yenildi daha ucuz olduğu için ,böyle hayat mı geçer ,sürekli herşeyden kısmak zorunda kalıyoruz böyle olunca da.Sizler nasıl yapıyorsunuz para-bütçe işlerini?
Tabiki kendime bir miktar ayırıyorum hem çocuk için hem kendim için kalanı birikim hesabıma gidiyor eşimin maaşını da harcarız diye anlaştık ancak bazen bu tür sorunlar çıkabiliyor,tamamen ondan kaynaklananKendinize bir miktar para almıyor musunuz ?
Bence kendinize ayırın maaştan bir miktar
İki maaşla yaşamak değil zaaflarına yenik düşen ve dürüst olmayan adamla yaşamak zor diye düzeltelim bence.Iki maasla yasamak daha zor inaninki... Esimin evlenmeden onceden kalma benden sakladigi borclari varmis onun maasi borclara gitti ev kirasi fln kesiliyodu ki lojmandayiz kiramiz az baya bide esim maasin yarisini kumara yatiriyormus bosanma surecinde ogrendim..... Yeme icme geri kalan hersey bendeydi ve her ay onun kavgasi olyordu... Erkekler sanirim maasi onlara havale edelim istiyor ama ben boyle biseyi asla kabul etmiyorum az bi maasim yok neden birine verip harclik alip yasiyimki...
İki maaşla yaşamak değil zaaflarına yenik düşen ve dürüst olmayan adamla yaşamak zor diye düzeltelim bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?