merhaba evlilikte bütçeyi nasıl ayarlıyorsunuz.ikimizde çalışıyoruz genelde harcamaları eşim yapıyor benimki biriktirmek için ayrılıyor ama onda bile sorun çıkıyor,neden hep beni kini harcıyoruz diye? Ya da kendi istedikleri doğrultusunda harcamak istiyor mesela bugün onun istediği yerde yemek yenildi daha ucuz olduğu için ,böyle hayat mı geçer ,sürekli herşeyden kısmak zorunda kalıyoruz böyle olunca da.Sizler nasıl yapıyorsunuz para-bütçe işlerini?
merhaba evlilikte bütçeyi nasıl ayarlıyorsunuz.ikimizde çalışıyoruz genelde harcamaları eşim yapıyor benimki biriktirmek için ayrılıyor ama onda bile sorun çıkıyor,neden hep beni kini harcıyoruz diye? Ya da kendi istedikleri doğrultusunda harcamak istiyor mesela bugün onun istediği yerde yemek yenildi daha ucuz olduğu için ,böyle hayat mı geçer ,sürekli herşeyden kısmak zorunda kalıyoruz böyle olunca da.Sizler nasıl yapıyorsunuz para-bütçe işlerini?
Bana da saçma geliyor maaşımı olduğu gibi havale etmek,o maaşını bana gönderse ben çok güzel yönetirim,ama göndermiyor.Bu yüzden böyle bir çözüm bulduk ama onda bile sorun çıkabiliyorİyi akşamlar bn ev hanimiyim.5yillik evliyim ilk yıl çalıştım kendime ait hesap kartı vardır babam durumu iyidir ve yıllardır kira yatar hesabıma kendime ait dairem da var buda kirasi hesaba yatar .ama eşim şimdiye dek ne benden para istemiş nede hesabı im. Eve gider e karışmıştır sizlerden edin hesabına havale falan duyunca çok garip sedim. Nedense bu çok saçma diye düşünüyorum haa yeti gelir yardımcı olurum ama kendimi tamamen yok sayıp böyle birşey yapmak çok saçma.esim her ihtiyaç imi karşılar harçlık ta veri r. Öyle. Fabrikatör falan da değil pazarcı.ama şimdiye kadar parani. İstediğin gibi kullan ben sana eve bakarım diyen insandır hatta ben harcayinca huzursuz luk çıkarır .bende hep birikim yapıyorum
Bu durumda siz haklısınız tabii ama haklı olmak ne kadar işe yarar bilmiyorumbenim esimde cok musrif 9 yillik evliyiz. daha bi kere maasini getirip vermedi bana. hep ben ugrasiyorum. o yuzden bana guvendi. her gun icki icer gezer tozar arkadaslariyla. ben kendim birikim yaparim. biriktirdigimi istedigi gibi yonetemeyince bana paragozsun dedi. paraya cok deger veriyorsun dedi. cok zoruma gtti. eger sorumluluk sahibi olsaydi ve beni gercekten karisi gibi gorseydi hesap ayri olmazdi. o sacar ben herseyden ihtiyaclarimdan kisar biriktrrm istedigi gibi harcayamayinca paragoz oluyorum. biriktrdm araba aldik zararina satti. biriktrdk bahce yaptrdk tapusuz yere amcasi satti paramizi vermedi bes kurus. bosa gitti. evlere temizlige gidip biriktirmistim. kim hakli sizce kizlar. ben suclumuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?