- 25 Ocak 2011
- 216
- 18
- 33
- Konu Sahibi sensizhicim
-
Arkadaşım burası sex shop mu?evlendiğimden beri en büyük problemim bu arkadaşlar
ilk evlendiğimde vajinusmus problemi yaşadım onu aştım derken isteksizlik başladı onu da tedaviyle aştım fakat şimdi de eşime cazip görünemiyorum yani onu etkileyecek bişi yapamıyormusum sadece tavsanlı civcivli pijamalarla yataga griyorum ve eşim böyle istemiyor evde beni cezbet felan diyor göğüslerim aşırı sarkık ve büyük olduğundan her gecelik ya da seksi fantazi kostumleri giyemiyorum bu konuda giyebileceğim (basit gecelikler değil) çok seksi ürün önerileri istiyorum.
bir de eşime bu konuda neler yapabilirim cok acık yazacaksanız özelden yazabılırsınız sanırım burdan yasak olabiir
Yılan görünümlü erkek ic camasırları varO değilde eşiniz sizi cezbetmek için ne yapıyor? Bu misyon neden hep kadınlara yükleniyor?
Yılan görünümlü erkek ic camasırları varKendi beyaz donlarıyla bi de fantağğğzi beklemezler mi deli oluyorum : )
String giysin bence çok cezbediciYılan görünümlü erkek ic camasırları varKendi beyaz donlarıyla bi de fantağğğzi beklemezler mi deli oluyorum : )
Oda dedesinin donuyla sizden fantazi mi bekliyor?nenemin donuyla yataga gelme diyor bana bide
Nolaaamaz,artık arzulamıyor bundan eminim hergün seks seyler izliyor
Aynn ben yazdıktan sonra senin yazılarını gördüm..jatılıyorum..Gecelik icin seni arzulamiyorsa , demekki esinde basli basina sorun var.
Seven erkek her sekilde arzular bence gecelikte neymis .
Vodeo izlemeside sapikligindan , seni suclayarak daha rahat davraniyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?