- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi sensizhicim
-
Ben bu konuda çoğu kadından farklı düşünüyorum..Asla eşimi cezbetmek için kendimi şekilden şekile sokamam..Beni seven insan her halimde sever ve sexte aşkın bir parçasıdır bana göre,duygusal bir olaydır yani..Dolayısıyla gerçekten seven ve arzulayan insan ayıcıklı pijamanlada istekli olur..Ben böyle düşünüyorum.. Ayrıcain vino veritas haklı neden hep kadın erkeği cezbetmeli ki?
Siz de nenesinin donuyla girmeyin yatağa. Onun için değil de kendinizi iyi hissetmek için biraz daha düzgün şeyler giyebilirsiniz. Beyaz don kadına da yakışmıyor.nenemin donuyla yataga gelme diyor bana bide
Bence o geceliklerle falan seksi olmuyor kadın, başka bişey oluyor... Seksilik çaktırmadan verilen frikikte, bir göz kırpmada, çapkın bir gülümseyişte gizlidir bence. Gecelik giyip seksi olunsaydı her kadın seksi olurdu.
Siz de nenesinin donuyla girmeyin yatağa. Onun için değil de kendinizi iyi hissetmek için biraz daha düzgün şeyler giyebilirsiniz. Beyaz don kadına da yakışmıyor.[/QUOT
arkadasım inan giydiğim pijama takımı öyle sandıgın gibi değil bu normal evde giydiğimiz rahat micky mauseli felan olanlardan eşim onlara nene donu diyor onun istediği seksi seyler işte vucut corabı bilmem baska seyler
Sizde ona dedesinin donuyla gelmemesini söyleyin.Açın bakın böyle garip değişik şeyler var erkekler için gösterin alsın giysin bakalım kendisi ne yapabilecek cezbetmek içinnenemin donuyla yataga gelme diyor bana bide
Bu şeyler karşılıklı kendisi video izleme harici sizin için bir şeyler yapıyorsa sizde yapın tabi,yapmak istiyorsanız ben yaparsam o mutlu olucak değil ben mutlu olacagım diyorsanız çekinmeyin niye çekiniyorsunuz,bilmiyorsanız internetde dolu video var dans öğrenme adına tek tek gösteriliyor neyin nasıl olacagı.ya eşim cinsel konuda aşırı istekli gerçekten aslında bi sorun yok onda biz cok zor süreçler atlattık bende tık yoktu cinsel anlamdabide striptiz felan normalde yapmak isterim ama eşimden utanıyorum kızlar anlamadım ben kendimi ya suan bir sevgilim olsa belki yaparım ama eşime yapamıyorum sanki eleştirecekmiş begenmıcekmıs gibi geliyo
S sensizhicim her insanın fantazi dünyası farklıdır. Kimi ayıcıklıdan hoşlanır kimi vücut çorabından. Eşiniz kendine dikkat eden, özen gösteren bir adamsa sizden de bunu beklemesi normal. Bazen evliliklerde birbirimizin isteklerine uymalıyız. İstiyorsa giyinin siz de madem karşılık görüyorsanız. Bunu bu kadar büyütmenin anlamı yok ki.
Eğer sizin vücut yapınızı falan eleştiriyor beğenmiyorsa orda dur demek lazım. Ama sadece kıyafetinizse sorun siz de biraz özen gösterin. Hiç bir şey yapamıyorsanız ayıcıklı pijama yerine saten pijama giyin.
Kac gundur yuzum gulmemisti keyifsizlikten , kahkaha attim superdiiiiYılan görünümlü erkek ic camasırları varKendi beyaz donlarıyla bi de fantağğğzi beklemezler mi deli oluyorum : )
Orta Yol diye ben buna derim.S sensizhicim her insanın fantazi dünyası farklıdır. Kimi ayıcıklıdan hoşlanır kimi vücut çorabından. Eşiniz kendine dikkat eden, özen gösteren bir adamsa sizden de bunu beklemesi normal. Bazen evliliklerde birbirimizin isteklerine uymalıyız. İstiyorsa giyinin siz de madem karşılık görüyorsanız. Bunu bu kadar büyütmenin anlamı yok ki.
Eğer sizin vücut yapınızı falan eleştiriyor beğenmiyorsa orda dur demek lazım. Ama sadece kıyafetinizse sorun siz de biraz özen gösterin. Hiç bir şey yapamıyorsanız ayıcıklı pijama yerine saten pijama giyin.
Bence kıyafetlerde değil, senin eşinde sorun var..Sen onun için gecelik giyiyorsun ve bu ne ya diyerek dalgamı geçiyor gögüslerinle?canım şöyle daha ilk gece de bile ben kırmızı bir gecelik giymiştim göğüslerimi çok kötü göstermesine rağmen gülerek b ne ya felan deyip moralimi bozmustu o gunden beri ne ask kaldı ne sevk
farklı şeyler ck aldım ama giydiğimde bazen begenmedi bazıları da benim göğüs yapıma gerçekten olmadı. yoksa giyimime dikkat ediyorum ama baktım olmuyor pijamaya devam dedim
Göğüs yapınıza uygun güzel iç çamaşırı takımları edinin gecelikler yerine. İlla dantelli falan olması gerekmez. Ve mutlaka deneyerek alın. Üstüne de saten pijamayı çektiniz mi oldu bitti. Dalga geçer, beğenmez, gülerse de ağzının ortasına çakıverin.canım şöyle daha ilk gece de bile ben kırmızı bir gecelik giymiştim göğüslerimi çok kötü göstermesine rağmen gülerek b ne ya felan deyip moralimi bozmustu o gunden beri ne ask kaldı ne sevk
farklı şeyler ck aldım ama giydiğimde bazen begenmedi bazıları da benim göğüs yapıma gerçekten olmadı. yoksa giyimime dikkat ediyorum ama baktım olmuyor pijamaya devam dedim
ben de utanyorum eşimden cok tuhaf
bunla ilgili bi konu daha acmistin, dogru mu hatirliyorum?evlendiğimden beri en büyük problemim bu arkadaşlar
ilk evlendiğimde vajinusmus problemi yaşadım onu aştım derken isteksizlik başladı onu da tedaviyle aştım fakat şimdi de eşime cazip görünemiyorum yani onu etkileyecek bişi yapamıyormusum sadece tavsanlı civcivli pijamalarla yataga griyorum ve eşim böyle istemiyor evde beni cezbet felan diyor göğüslerim aşırı sarkık ve büyük olduğundan her gecelik ya da seksi fantazi kostumleri giyemiyorum bu konuda giyebileceğim (basit gecelikler değil) çok seksi ürün önerileri istiyorum.
bir de eşime bu konuda neler yapabilirim cok acık yazacaksanız özelden yazabılırsınız sanırım burdan yasak olabiir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?