evlilikte cinsel ilişki sıklığı?

Bende sürekli yapılmasının doğru olduğunu düşünüyorum, hatta şu regl dönemleri keşke hiç olmasa, insan istediği zaman yapmak istiyor bazı şeyleri. Tamam belki her gün olmayabilir ama 2-3 günü geçirmemek bence her açıdan daha doğru.
Her zaman söylüyorum. Cinsellik ihtiyaçtır. Acıkınca yemek yiyoruz,yorgun olunca dinleniyoruz,uykumuz gelince uyuyoruz. Neden seks isteği olunca bunu yaşamayalım ki.Asıl bunu yaşamamak anormal. Bu konuda bir çok uzmanın yazısını okudum. Cinsellik vucudun, ruhun yaşaması gereken ihtiyacıdır. Düzenli seks,düzenli sağlıktır.

Bu aralar benim açımdan her gün olsa hatta günde 3-4 olsa yeridir:olamaz::oops:ahh bu hormonlar:anneadayı:

Sakin toraman sakin hizli giden yorulur sonrayada lazim şimdiden tüketme hevesini. :-)

Bilmiyorum istatikmi dogrumu ama bir erkek ömru boyunca belli oranda erkeklik hormonu uretirmis sonra bitermis erkekligi nekadar dogru bilmiyorum duyum sacdece

Sakin toraman sakin hizli giden yorulur sonrayada lazim şimdiden tüketme hevesini. :-)

Bilmiyorum istatikmi dogrumu ama bir erkek ömru boyunca belli oranda erkeklik hormonu uretirmis sonra bitermis erkekligi nekadar dogru bilmiyorum duyum sacdece
Toraman benim lakabımdır yav:KK48:
Sen nerden bildin acep yoksam tanışıyormuyuz:KK33:

arkadaşlar evli çiftlerde sizce ideal cinsel ilişki ne kadar zamanda bir olmalı.önceki üye ne zaman bitmeli diye bir başlık atmış ben de tam tersi bunu sordum.tabiat kanunu sonuçta .
Bu herkese göre farklıdır her evliliğin rutini farklıdır biz özellikle sukadar aralıklarla yapalım demeyin bazen her gün bazen iki günde bir bazen 3-4 günde bir olur ama genelde 3-4 günde bir bunun için özel bi çaba sarf etmeyiz akışa bırakırız . Bence siz de çok takılmayın . Yeri gelmişken bunu da soyliyim reddedilme konusunda. Eşler arasında reddetmek diye bişey olmaz yani bunun adı reddedilmek değildir . Ne ben ne eşim her zaman uygun olmayabiliz psikolojik olur fizyolojik olur o uygun olmaz ben uygun olmam birbirimize kırılmayız bu normal bişeydir .

Back
X