- 25 Ağustos 2018
- 750
- 177
- 103
- Konu Sahibi Yalniz dertli
AnladımTedavi olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AnladımTedavi olsun
Bu 3 nedeni nasıl anlarım ben ?Evlilikte cinsellik herşey demek değildir, ancak hiçbir önemi yok denecek bir konu da değildir. Erkeğin isteksizliğinde 3 ihtimal vardır. Ya sağlık problemi, ya cinsiyet yönelimi farklılığı ya da başkasıyla bu ihtiyacı giderme. Erkekler çok dayanamaz çünkü. Ben sevgiyi pekiştirdiğine de inanıyorum. Eşimle muhabbetimizi, ona karşı hislerimi aynı şekilde onun da bana karşı tavırlarını olumlu yönde etkiliyor.
Aksini iddia etme durumu degil de kanka olarak da değilizEvliliğin temelinde 3 unsur varsa biri cinselliktir. Çok çok önemlidir. Aksini iddia eden beyiyle, hanımıyla kanka olmuştur artık.
Yok sizin için demedim. Sormuşsunuz ya önemli mi diye cevaben söyledimAksini iddia etme durumu degil de kanka olarak da değiliz
Niye senin durum neOzaman benimki bi istisna![]()
Esime haftada bir kez yetiyor. Bazen 2 hafta bir degerlendiririz :) cok düskün degil yaniNiye senin durum ne
Bu iyi mi .genelde herkes buna kötü diyor . Hani erkek fazla.duramaz derler ya O acıdan?Esime haftada bir kez yetiyor. Bazen 2 hafta bir degerlendiririz :) cok düskün degil yani
Ben şokEsime haftada bir kez yetiyor. Bazen 2 hafta bir degerlendiririz :) cok düskün degil yani
Simdiye kadar hic sikayette bulunmadim :))Bu iyi mi .genelde herkes buna kötü diyor . Hani erkek fazla.duramaz derler ya O acıdan?
Duruyor vallaBen şoknasil duruyor yaw
Şu kadar sıklıkta demek yanlış olur. Bu tür düşünce yapılması zorunlu vazife gibi algılanmaya sebep oluyor.Evlilikte cinsel yaşamın önemi nedir ? Çiftler arasindaki iletisimde ne kadar etkilidir ? Ne siklikta ve nasil olmalidir ? Cinsel hayat olmazsa olmaz midir evlilikte ? Yardımcı olur musunuz ?
Ya işini başkalarıyla görüyordur yada bi rahatsızlığı vardırPeki.bu süre iki günden uzun ise , hafta hatta aylar kadar uzun bir süre uzak durursa erkek ? Ya da bu konuda bir yaklaşım istek yoksa erkekte ?
Rahatsızlık ne olabilir ki ne tür?Ya işini başkalarıyla görüyordur yada bi rahatsızlığı vardır
Ay ne bilim ya bilemedim . Herkafadan bir yorum gelince kafam karışıyorSimdiye kadar hic sikayette bulunmadim :))
Tabiki bazi zaman 2-3 gün araliksiz iliskiye giriyoruz ama 2 hafta yapmadigimiz da oluyor
Bi dr gitsin tahlillerini kontrollerini yaptırsın onlar normalse psikolojikte bişey olabilirRahatsızlık ne olabilir ki ne tür?
Psikolojik ne olabilir ? Ama bunu esim sorun yapmiyor gibi , hani nedne oomuyir diye? Birisi bisey kitaptı acaba ?Bi dr gitsin tahlillerini kontrollerini yaptırsın onlar normalse psikolojikte bişey olabilir