Evlilikte cinselliğin yeri

Bunun sayısı günü normali yok
Ne kadar sık olursa o kadar istekli olunur
Ara açıldıkça istek azalabilir
Herkes için değişir tabi ama size az geliyorsa evet az diyebiliriz.
Ayrıca bebek olunca bu tarz aksamalar olabilir ama siz yine de fırsat yaratmaya çalışın. İki arada bi derde olacaksa da olsun

1,5 yıllık evliyiz ve bizde sadece haftasonu yapıyoruz. Haftaiçi iş stresi ve yorgunluğu eve gelme yorgunluğu falan derken zaten hal kalmıyor ki

Yorgun oluyorum.hamile kalmaktan korktum.erken uyuyorum.diyen sensin.biktim bole olmasindam diyende sensin.
Jinekologuna git hap kullan
Vitamin destegi al yorgunluk icin.
Istekli ol belli et.
Esin seni istemez red ederse o zaman hakli olursun

Normali 2 günde 1 demişsiniz de kime göre neye göre..canım ister hergün yaparım..canım ister birkaç gün ara veririm..illa kurala uyulmalı diye birşey mi var..korunupta hamile kalırsam korkunuzu dile getirmişsiniz ki adam dırdırla uğraşacağına birlikte olmamayı tercih ediyor..haftaiçi yorgunum bilmemne olduğundan, adam tutkulu sevişmek isterken bugün seks günü zorunluluğu olduğundan haftasonuda canı istemiyor..

Hamile kalırım korkusu ile yapmaya korkar oldum

Şimdi de çalışıyorum
Hiç halim kalmıyor
Hafta içi erkenden ağzım açık uyuyorum

Haftada bir iyi mi
Bana az geliyor
Yani normali iki günde bir diye biliyorum

Ben de hafa içi yapamıyorum
Hiç halim kalmıyor
Çok yorgun düşünüyorum
O da biliyor
Hafta içi hiç yanaşmıyor

En azından izin gününde sabah kalksa yapsa
Yada değişik şeyler

Korunuyoruz zaten ama yine de korkuyorum
Hepsi çelişkili ifadeler.
Sizin derdiniz sadece arzulanmak.
Bahaneleriniz sebebiyle sizden soğuduğunu düşünüyor ve korkuyorsunuz.
Ayrıca sabah sabah çoğu kişi istemez sevişmek falan,ağız burun daha toplanmamışken. :KK70:
Tek olay beklentileriniz anlaşılamamış ve karşılanmıyor oluşu.
Kendi korkularınız ve bahanelerinizi bir kenara bırakın,triple olacak iş değil.
Ayrıca iki günde bir çoook çok fazla,bence yani.

İyi de çöpü atmak gibi bir görev değil ki bu yapmadı diye söylenerek cinsel hayatınızı yoluna sokasınız. Biraz spontane olun. Ne biliyim mesela siz tatildesiniz eşiniz çalışıyor sanırım şuan. Gidin bir masaj yağı alın, çocuğu uyutunca yorgunsun masaj yapıyım bahanesiyle adamı ayartın. İç çamaşırı alışverişine çıkın, kabinden hangisini alayım diye resim gönderin. Gün içinde akşam yapacaklarınızla ilgili mesaj atın. Yorgun argın eve dönünce bir ağırlık çöküyor insana. Daha enerjik hissettirdiği saatlerden heveslendirin ki aklına gelsin eşinizin eve döndüğünde.

Cocuktan sonra ne bekliyodunki? Ilk aylar hep oyle olur hatta ilk yillar..ozellikle cocuklarin huysuz uykusuzsa hele birde sende calisiyosan.. hapi yuttun demektir..iliski aklina gelmiyor cunku yorgunsun halin yok.. kimi hamileyken bile son gaz devam..masallah onlara...zor bu isler..ama haftada 1 kez iyi bence.. zaten bu erkek cinsini oldum olasi anlamiyorum.. o azgin bogalar gidiyo yerine 70 lik dede geliyo sanki :D bencede soylemek yerine yaklas istiyosan.. ortam hazirka cunku daga cok isteyen sensin gibi.. istedigini alana kadarda elinden geleni yap. Seninki biraz bahane gibi sanki..

Ben sabah istedigimde cocuklar olmadan once tabii kalkardim esim kalkmadan hemen dus alip dislerimi fircalardim :-) sonra harekete gecerdim yani bu uyuzlara kalirsak kara gune kaldik :KK70: hey gidi gunler heyy..sabah istiyosan sen kalk yap bisiler.. zaten sabah libidosu baska oluyomus, uzmanlar ole diyo... ama spermlerin en guclu oldugu zaman yani korunmuyosan adam gibi hamile kalma olasiligi fazla..

En büyük hata bence sadece hafta sonuna kendini endekslemiş olman. Bu şekilde adamı kendinden iyice uzaklaştırırsın. Hafta içi yorgunluk, iş diyorsun da kendinize 30 dakika bile ayıramıyor musunuz bende bunu anlamıyorum mesela.

Bak bacım sana bir tavsiye; bu işin zamanı olmaz, egosu veya gururu ise hiç olmaz. Taktik mi istiyorsun sen, al söyleyeyim ;
TAKTİK MAKTİK YOK, BAM BAM BAM.

Kendini salmışsın, toparlan biraz. Cinsellik kesinlikle evliliğin merkezinde değil fakat diğer yandan çok önemli ve olmadığı taktirde bir evliliğin yürütülebilmesi ancak çok özel veya ekstrem şartlarda mümkün olabilir. Aklını başına topla ve ara ara sıkıştır adamı antrede banyoda falan. Bak bakalım ondan sonra hala uzak durabiliyor mu senden.

@Bibibella canım çok takdir ediyorum seni. Çeşmenizden akan suyunuz ve mutluluğunuz eksik olmasın yuvanızdan. :KK9:

Şu gün birlikteliği yaşayacağız diye şartlamak...

İnsanın içinden gelince olmuyor mu bu işler?
Aynen bencede.. cocuk isterken yap yap her gun yap.. yeminle gina geliyordu bana.. gorev gibi olunca zevkli olmuyo zaten.. ama bi sure yapmayincada gercekten ara aciliyo ve istemiyosun artik

Bizde 9.yilimiza girdik sizinle ayniyiz ben demesem adamın hiç umrunda değil.
Kendi işine zamanina göre ayarlar yanasirsa yanaşır o zamanda görev gibi benim icimden gelmiyor ben duzeltemedim canim adamı ayni hamam ayni tas...

9 senenin verdiği alışkanlıklar , hayat mücadelesi derken cinsellik arka planda kalıyor bazen , tabi bu kişiden kişiye de değişir ama ilişkiye renk katmak lazım sizinki monotonlasmis , ne bilim otele gidin fantezi kıyafetler giyin beraber farklı şeyler planlayin bence , haftasonu seks günü ilan etmek çokta çekici değil kuralmis gibi sanki , biraz özgür hissedin kendinizi , monotonluktan kurtulun

Yalnız benim şaşırdığım şey 'hep ben söylüyorum' olayı.
Nasıl söylüyorsunuz çok merak ediyorum? Hadi ama kocacım yatağa gel fiki fiki yapıcaz mı diyosunuz?
Bence asıl hata tam olarak burada zaten. Söylemeyin, uygulamaya geçin direk.
Öpün, dokunun, sarılın. Vücut diliyle fiki fiki yapalım diyin. Böyle zönk diye değil.
O zaman kimse yok o sölesin de yapalım yok sen söle öyle yapalım muhabbetine de girmez. Hem böyle problemlerde oluşmaz bence. Ha siz benim dediğim gibi yaklaşıp reddediliyosanız orası ayrı bi durum.
Ama illa karşı taraf bişeler yapsın diyosanız. ilişkinize renk katın. Pijama giyeceğine sexy bir gecelik giyerek yatağa geçin. bakalım o zaman da tepkisiz mi eşiniz.
neyse çok konuştum sanırım
Valla sesli guldum..:KK48:cok guzel cevaplamissiniz konu sahibinin sorununu

Back
X