Evlilikte cinsellik

Hayallerr1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2019
12
2
1
Kızlar ben bişi danışmak istiyorum. Evliliğinin ilk bir yılı eşim göğüslerime düşkündü. Evlilik ilerledikçe cinselligimiz aynı seviyede devam etmekte fakat eskisi gibi göğsüme dokunmaz oldu. Öpme koklama aynı ama bir tek göğüs kısmına eski önemi vermiyor. Soyledım birkaç kez acele ediyoruz ondan dedi. Çok da ısrar etmek istemedim açıkçası. Ama artık göğüslerimi beğenmiyor mu merak ediyorum. Her evlilikte zaman gectikce böyle mi oluyir. Daha hızlı mı oluyor. Ama süreklilik devam ediyor. Yani istek var ama gogsume dokunmadan sevisiyiruz. Nedeni ne olabilir :(

Önce konuyu yazsan? Ya da sildin sanırım. Ama bildiğim kadarıyla silinse bile bir süre otamatik geri geliyor. Konular .

bence sorun gogusloeri beğenmemek değil. belli bir dsüre sonra vücut hatları sıradanlaşıyor, sürekli dokunduğu yada iletişime geçtiği için normal oluyor. bir hafta sevişmeden kalsanız emin ol dokunacaktır

tabi başka şeyler de olabilir. mesela bir filmde yada bir videoda gögüs ameliyatı görmüştür göğüsün açıldığını ya da kanser benzeri olan bir gögüs görmüş ve midesi bulanmış da olabilir. bir arkadaşımın başına gelmişti. rahmi alınmış bir kadının belgeselini izlemişler ve eşi neredeyse bir ay ilişki istememiş. bu tip şeyler de olabiliyor

Alışmıştır hep aynı memeleri görmeye, merakı isteği o yüzden bitmiştir belki. Yani ben cidden böyle düşünüyorum ve normal bişey ama sizin tatmin olmanız açısından ilgilenmeli tabi.

İlgisini.başka bir şeye yöneltmiş ya da dağıtmış olabilir. Eğer göğüslerine dokunmasını istiyorsan, ilişki.sırasında eşini yönlendirmelisini.
Ben her ilişkimizde eşimi yönlendiriyorum o an istediğim şey için. Bu şekilde daha mutlu oluyorum.

Bencr ilk zamanlar sadece o odaklı olmadığını seni her parçanla seviyorum diye göstermek için öyleler. Bence. Sonra alıcağını alıyor. Herkes öylemidir bilmiyorum. Ancak ben tiksindiğim için artık; kafa sadece orayla ilgi onlarda. Ondan bence. Sizle ilgili olan birşey değildir. İlerde hadi işim var olsun bitsin demezsede şaşırmayın. Normal değil elbette. Mantıklı değil. En iyisi hiç evlenmemek🙄

Bacım ilk zamanlar tabi öyle olucak zamanla evlilik manotonlasiyor aksama kadar çalışıyordur muhtemelen insan bazen yaptığına razı oluyor neden çünkü sabahın köründe iş var uyuması gerek yani hani diyorum buna hayati müsait olsa adamin grinin 50 tonundaki fantezileri bile uygular çalışmayana hava takma kafana memelerini değil başka yerlerin ilgini çekiyordur belki

Back
X