- 15 Mart 2019
- 2.141
- 2.693
- 133
- Konu Sahibi Yesilintonu
-
Pardonda banane sizin dinamiginizden ben kendi açımdan hoş degil hoslanmıyrum demeye calistım isterseniz ayagınız agzınızda uyuyun yani hoşlanıyosanızSiz anlamasaniz da bu hos degil diyemezsiniz ki. Bende sizin rahatsiz oldugunuz hareketten asiri hoslaniyorum mesela. Bende sizin hoslanmamaniza aa ne sacma hic hos degil diyemem.
Biz esimle surekli temas halindeyiz. Yatarken bile en kotu ayaklarimizi degdiririz birbirimize. Birbirimize dokunmayi severiz yani. Yeri gelir her gun yapariz yeri gelir 2 3 gunde bir. Ama yapmadigimiz zaman da birbirimize surekli dokunuruz. Gece opusmeden yatmayiz mesela .
Bizim iliski dinamigimiz de bu sekilde. Bunda hos olmayan bise yok. Aksine bence cok hos
Ben niye genelliyim kadinlara ya ben bişeyden hoşlanmıyosam dogal olarak hoşlananida anlayamam. Ama saygi duyarim. Nedir bu muhalefet kk tarafi anlamyrum arkadaşBir gün olsun seks yerine sex yazıp da cinsellikten hoşlanan birini görmedim
Size özel bir durumu neden kadınlara genelliyorsunuz ?
Genelleme yapmayalım, bende hergün olsa hergün isterim. Siz biraz hayal dünyasında yaşıyor gibisiniz. Evlisiniz artık göğsüne yatıp öpüşmek biraz sevgili hayalleri gibi. Bende sizi anlamıyorum çok fazla, yanlış anlamayın ama laf sokmak değil bu. Bir insan sevdiği adamla ten teması içerisinde olmak, onunla en özel anları yaşamak ister. Bunun içinde isteklidir. Acaba zevk almıyor ya da eşinizi sizi tatmin edemiyor olabilir mi? Mesela ben çok hoşlanıyorum hergün özel anları yaşamaktan, çünkü o benim aşık olduğum adam ve o an her zerremin her zerresine çok aşık olduğunu birkez daha anlıyorum. Zevk almıyorsanız yapmak istememeniz normal.Üzüldüm canım evet 3sene az degil artik sogumasi gerekti bi nebze ben zaten hergün cinsel birliktelik isteyen kadinlari anlamyrum cokta hoş bisey degil bence. Ben gögsüme dokunulmasından falan hoslanmiyrum mesela benim icin gögsüne yatmam öpülmek daha kıymetli. Bu konuyu eşinizle detaylica konuşun
Ben de hic hoslanmiyorum yaBen hoşlanmıyorum gögüs hassasiyetm cok fazla ve sürekli ellenmesnden hoşlanmıyrum mesela geriliyorum buda sexi etkiliyor bunun gibi bikac sey daha. oyüzdn hergün isteyen bir kadini anlayamyrum malesef
Gercekten herkes kendi dusuncesini yaziyor hanimlat. Niye birbirinize yukseliyorsunuz ki gerek yok gercwkten. Evet su gogus olayindan bircok kadin zevk alir ama ben hiccc hoslanmiyorim. Kisiye gore degisiyot istePardonda banane sizin dinamiginizden ben kendi açımdan hoş degil hoslanmıyrum demeye calistım isterseniz ayagınız agzınızda uyuyun yani hoşlanıyosanızben konu sahibine destek oluyorum niye muhalefet oldunuz
25 yasindayim 3 yillik evliyzIki gunde bir gayet iyi yasiniz kac bu arada ve yeni mi evlisimiz merak ettim
Ya dedigim gibi onceye gore sakiniz. Hic bi konuda anlasamadigimizdan hala cokcok tartisiriz. Ama onceki kadar buyumez.. itip kakmaya kadar gitmez vs. Inanilmaz zit iz. Asla anlasabldigimiz konu yok. Nebileyim. Bole surup gidiyor iste sikayetler. Sutekli tartistigim esime de sicaklik duyamiyorim napiyiim. Gerci aramiz iyiyken de artik o sicaklik yok. Istemiyorum resmen. Zulum gibi geliyor
Kimse kimseye kendi düşüncesini dayatmıyor. Yorum sahibi hergün cinsellik istemez hoş değil, o kadınları anlamıyorum ve hoş birşey değil dedi. E tabi cinsellik ten sadece erkeğin zevk aldığını düşünenler için normal bir düşünce yapısı. Sizde terapiye gidin bakalım, belki altında başka birşey vardır. Eşinizin düşüncesi de leş gibi onu söyleyeyim. O zaman siz sakın hamile kalmayın, zira cinsellik yaşayamama ihtimaliniz var ve aldatılabilirsiniz.Gercekten herkes kendi dusuncesini yaziyor hanimlat. Niye birbirinize yukseliyorsunuz ki gerek yok gercwkten. Evet su gogus olayindan bircok kadin zevk alir ama ben hiccc hoslanmiyorim. Kisiye gore degisiyot iste
Uf gercekten bu mu yani? Bu kadar mi kelime dagarciginiz? Bu kadar basitlik de ne bileyimPardonda banane sizin dinamiginizden ben kendi açımdan hoş degil hoslanmıyrum demeye calistım isterseniz ayagınız agzınızda uyuyun yani hoşlanıyosanızben konu sahibine destek oluyorum niye muhalefet oldunuz
Hos degil dedigi icin bundan hoslanmanin da gayet normal oldugunu soyledim. Kirmadan gayet duzgun sekilde. Ama hanimefendinin kelime dagarcigi ve tartisma kabiliyeti ilkokulda kaldigi icin hemen "muhalefet olma" cumlesini kuruyor.Gercekten herkes kendi dusuncesini yaziyor hanimlat. Niye birbirinize yukseliyorsunuz ki gerek yok gercwkten. Evet su gogus olayindan bircok kadin zevk alir ama ben hiccc hoslanmiyorim. Kisiye gore degisiyot iste
Genelleme yapmayalım, bende hergün olsa hergün isterim. Siz biraz hayal dünyasında yaşıyor gibisiniz. Evlisiniz artık göğsüne yatıp öpüşmek biraz sevgili hayalleri gibi. Bende sizi anlamıyorum çok fazla, yanlış anlamayın ama laf sokmak değil bu. Bir insan sevdiği adamla ten teması içerisinde olmak, onunla en özel anları yaşamak ister. Bunun içinde isteklidir. Acaba zevk almıyor ya da eşinizi sizi tatmin edemiyor olabilir mi? Mesela ben çok hoşlanıyorum hergün özel anları yaşamaktan, çünkü
Ama lütfen yani konu nereye geldi ben iliski yaşanmamasından degil hergün ilişki yaşanmasnin benim açımdan skıcı oldugunu söylüyorum.hayır bu bir hayal dünyası degl konu sahibi artık sarılamadgni hemen ilskinin cinsellge döndügünú söyledgnden ona cevap verilms birsey. Tabiki eşimi seviyrum dokunulmak dokunmak hoş. Ama benim bazı huylarım varsa ve bundan hoşlanmıyosam bunun tatmin edilmekle bi alakası yok. 2senedir cocuk deniyoduk ve görevmis gbi bunu yapmakta beni buna itti ve yumurtlama günlernde sık yapmakta zevk alınmasna engel oluyorGenelleme yapmayalım, bende hergün olsa hergün isterim. Siz biraz hayal dünyasında yaşıyor gibisiniz. Evlisiniz artık göğsüne yatıp öpüşmek biraz sevgili hayalleri gibi. Bende sizi anlamıyorum çok fazla, yanlış anlamayın ama laf sokmak değil bu. Bir insan sevdiği adamla ten teması içerisinde olmak, onunla en özel anları yaşamak ister. Bunun içinde isteklidir. Acaba zevk almıyor ya da eşinizi sizi tatmin edemiyor olabilir mi? Mesela ben çok hoşlanıyorum hergün özel anları yaşamaktan, çünkü o benim aşık olduğum adam ve o an her zerremin her zerresine çok aşık olduğunu birkez daha anlıyorum. Zevk almıyorsanız yapmak istememeniz normal.
Siz bana hakaret ediyorsunuz şuan ne haddinize. Bence sizin algınızda sorun var. Bana dedinizki 'hoş degil diyemezsiniz' bende kendi açımdan hoş olmadgni söyledimHos degil dedigi icin bundan hoslanmanin da gayet normal oldugunu soyledim. Kirmadan gayet duzgun sekilde. Ama hanimefendinin kelime dagarcigi ve tartisma kabiliyeti ilkokulda kaldigi icin hemen "muhalefet olma" cumlesini kuruyor.
Oysa zor degil yani ben hoslanmiyorum evet herkes farkli demek. Illa ki basitlesecek ya hemen muhalefet olmaya bagladi konuyu.
Bence çocuktan sonra herşey değişecektir. Siz bu durumu rutine bağladığınız ve belirli günlerde ilişki yaşamak zorunda olduğunuz için böyle düşünüyorsunuz. Nasıl desem, mesela yumurtlama döneminde havanızda değilsiniz ama yine de çocuk için denemek zorundasınız, bu da sizi fazlasıyla yoruyordur eminim. Umarım herşey düzelir, gebeliğiniz hayırlı olsun bu arada.Ama lütfen yani konu nereye geldi ben iliski yaşanmamasından degil hergün ilişki yaşanmasnin benim açımdan skıcı oldugunu söylüyorum.hayır bu bir hayal dünyası degl konu sahibi artık sarılamadgni hemen ilskinin cinsellge döndügünú söyledgnden ona cevap verilms birsey. Tabiki eşimi seviyrum dokunulmak dokunmak hoş. Ama benim bazı huylarım varsa ve bundan hoşlanmıyosam bunun tatmin edilmekle bi alakası yok. 2senedir cocuk deniyoduk ve görevmis gbi bunu yapmakta beni buna itti ve yumurtlama günlernde sık yapmakta zevk alınmasna engel oluyor
Tabiki öncedn böyle degldi ilk evlenildgi zaman güne 2,3kez birliktelik oluyordu ama şmdi ne biliyim kendi gögsüme bile dokunmakta icim bi tuhaf oluyor eşimde dokunmasn istiyrum. 5 aydır hormon takviyesi alıyorum onunda etkisi var sanırım. Cocuk yapip olmamasi kötü bir hissiyat heray ayni skintiyla acaba olcakmi diye iliskiye grmek zulüm bence neyse bende umuyorumki gececektir. Cok tesekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin ❤Bence çocuktan sonra herşey değişecektir. Siz bu durumu rutine bağladığınız ve belirli günlerde ilişki yaşamak zorunda olduğunuz için böyle düşünüyorsunuz. Nasıl desem, mesela yumurtlama döneminde havanızda değilsiniz ama yine de çocuk için denemek zorundasınız, bu da sizi fazlasıyla yoruyordur eminim. Umarım herşey düzelir, gebeliğiniz hayırlı olsun bu arada.
Üstünüzdeki baskı bir nebze kalktıysa miniğiniz düşünün başka hibçirşeyi düşünmeyin :)Tabiki öncedn böyle degldi ilk evlenildgi zaman güne 2,3kez birliktelik oluyordu ama şmdi ne biliyim kendi gögsüme bile dokunmakta icim bi tuhaf oluyor eşimde dokunmasn istiyrum. 5 aydır hormon takviyesi alıyorum onunda etkisi var sanırım. Cocuk yapip olmamasi kötü bir hissiyat heray ayni skintiyla acaba olcakmi diye iliskiye grmek zulüm bence neyse bende umuyorumki gececektir. Cok tesekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin ❤
Omuzlarımda nasıl bi yük taşıyomuşum ve nasıl rahatladm Allah biliyo şuan kuş gibiyimÜstünüzdeki baskı bir nebze kalktıysa miniğiniz düşünün başka hibçirşeyi düşünmeyin :) ❤ hakkınızda hayırlısı sağsağlim kucağınıza almanız dileğiyle ❤
Tebrik ederim. Sağlıkla kucağınıza alın.Omuzlarımda nasıl bi yük taşıyomuşum ve nasıl rahatladm Allah biliyo şuan kuş gibiyimamin arkadaşım cok sagolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?