- 23 Eylül 2019
- 454
- 124
- 33
- Konu Sahibi Yesilintonu
-
Tabii ki bu olayin standarti yoktur ama nebliyeim hani normal karsilanan duzey vardir mesela bi de normal olmayanBir standardı yok. Canınız ister günde iki kez birlikte olursunuz. Canınız istemez,sadece sarılır,uyursunuz. Bu size bağlı.
İşte o da göreceli değil mi bizim bir hafta yapmadığımız da olur günaşırı yaptığımız da. İnsanın ruh hali her zaman aynı değil ki eşiniz otomatiğe bağlı gerçekleşeceğini zannediyor. Önce ruhunuzu okşamayı kırılan gönlünüzü almayı bilsin sonra azarlasin sizi bencil herif.Tabii ki bu olayin standarti yoktur ama nebliyeim hani normal karsilanan duzey vardir mesela bi de normal olmayan
Ya ucunci gunu buldugunda hemen triplwre basliyor. Ben xe gorev gibi belliyorim artik. Olabilir yani hc gun olur bes gun olur. Heesey bu degil kiiİşte o da göreceli değil mi bizim bir hafta yapmadığımız da olur günaşırı yaptığımız da. İnsanın ruh hali her zaman aynı değil ki eşiniz otomatiğe bağlı gerçekleşeceğini zannediyor. Önce ruhunuzu okşamayı kırılan gönlünüzü almayı bilsin sonra azarlasin sizi bencil herif.
Evet bu yuzden diyorjm ya sarilmak istedigimde bile vazgeciyorum. Ya el neden hemen popoya gider ki. Bi saril sen de. O yuzden iyice uza ve soguk geliyorum esime. Bu durumda ole duruyorum zatenhafta da 2-3 libidosu yüksek olmayan insanlar için standarttır herhaldeHer sarılmanın cinsellikle sonuçlanması tek itici durum olabilir diye düşünüyorum.
Sizinle aynı durumdayım ve yedi seneye yaklaştı evliliğim. Bu konu yüzünden tartıştım,kavga ettim,güzelce anlattım, küstum herr yöntemi denedim. Değişen bir şey oldu mu hayır. Bazen kendimi öyle yetersiz görüp ağlıyordum ki. Artık duyarsizlastim o konuda, bazen diyorum ömür boyu yapmasam aklıma gelmezHanimlar selam. Yine danismaya ihyiyacim oldugu bir konuyla karsinizdayim. Cinsellik... esim surekli dert yaniyor. Eksigim bu konuda diye. Dun yine kavga ettik. Dua et Allahtan korkum var yoksa ben seni aldatirdim. Yanima gelmeden asla yanima gelmiyosun vs dedi. Evet cumle cok agir ama oraya suan takilmayin olur mu? Benim danismak istedigm baska seyler. Evet gercekten uzagim. Evliligin ilk baslarinda cook kavga ederdik. Her kavgada itip kakma, hakaret. Olayli kavgalarimiz oluyordu cok buyukk. Simdi de surrrekli tartisiyoruz ama o hakaretler o vurmalar yok. Ben bu sebeple sogudumu duaunup hissediyorum. Suan yanima yaklassa bile istemiyorum. Ya bi de araya zaman girsin iatyoeum 3 swnwlik evliyim. Hergun oldugu da oluyo ama genelde birgun araya koyuyor. Ben enazindan iki gun uc gun gecsin istyorum. Iki gun geciyor ya aninda imalara sinirlenmelere basliyor. Gelmiyosun etmiyosun diye. Birakmiyor ki zaten ben gideyim. Bazen sarilmak geliyo icimden sarilmiyorum bile is hemen oraya gideceginden. Sariliyorum mesela o tek koluyla sarilirken tek kol popoma gidiyor. Hani sadece sarip sarmalama yok anlatabiliyor muyum? Normal gidip sirnasmak geliyor icimden yapmiyorim cunku is hemmmenn oraya donuyor. Boylr artik o kadar gereksiz bisey gibi geliyot ki. Zaten evlilik gereksiz bisey gibi geliyor. Ya insallah duzgun anlatabilmisimdir. Bunu yasayan soguyan var mi? Resmen sogudum ben bole degildim. Bi de gercekten soracagim kimse yok. Evlilikte hakkaten oluru nedir normal olani? Ne kadar da bir nasildir iste? Bana yardimci olup deneyimlerinizi yorumlarinizi paylasir misiniz canimmlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?