Evlilikte cinsellik

Yesilintonu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2019
454
124
33
Hanimlar selam. Yine danismaya ihyiyacim oldugu bir konuyla karsinizdayim. Cinsellik... esim surekli dert yaniyor. Eksigim bu konuda diye. Dun yine kavga ettik. Dua et Allahtan korkum var yoksa ben seni aldatirdim. Yanima gelmeden asla yanima gelmiyosun vs dedi. Evet cumle cok agir ama oraya suan takilmayin olur mu? Benim danismak istedigm baska seyler. Evet gercekten uzagim. Evliligin ilk baslarinda cook kavga ederdik. Her kavgada itip kakma, hakaret. Olayli kavgalarimiz oluyordu cok buyukk. Simdi de surrrekli tartisiyoruz ama o hakaretler o vurmalar yok. Ben bu sebeple sogudumu duaunup hissediyorum. Suan yanima yaklassa bile istemiyorum. Ya bi de araya zaman girsin iatyoeum 3 swnwlik evliyim. Hergun oldugu da oluyo ama genelde birgun araya koyuyor. Ben enazindan iki gun uc gun gecsin istyorum. Iki gun geciyor ya aninda imalara sinirlenmelere basliyor. Gelmiyosun etmiyosun diye. Birakmiyor ki zaten ben gideyim. Bazen sarilmak geliyo icimden sarilmiyorum bile is hemen oraya gideceginden. Sariliyorum mesela o tek koluyla sarilirken tek kol popoma gidiyor. Hani sadece sarip sarmalama yok anlatabiliyor muyum? Normal gidip sirnasmak geliyor icimden yapmiyorim cunku is hemmmenn oraya donuyor. Boylr artik o kadar gereksiz bisey gibi geliyot ki. Zaten evlilik gereksiz bisey gibi geliyor. Ya insallah duzgun anlatabilmisimdir. Bunu yasayan soguyan var mi? Resmen sogudum ben bole degildim. Bi de gercekten soracagim kimse yok. Evlilikte hakkaten oluru nedir normal olani? Ne kadar da bir nasildir iste? Bana yardimci olup deneyimlerinizi yorumlarinizi paylasir misiniz canimmlar

Hiçbir oluru yoktur. Zaten soğuma başladığında bence tüm bağlar kopartılmalı. Oturup illa kötü şeyler yaşanması beklenmemeli. Ki siz zaten o eşiği de geçmişsiniz. Itip kakma vurma filan. Bunları zaten bir kenara bırakıyorum. Bana sesini yükselten adamla bile muhatap olmam ben. Kimse kimsenin kahrını çekmek için evlenmiyor. Birlikte mutlu oluruz ümidiyle evleniyor. Mutlu değilsen bitireceksin, gidecek.

deneyim tecrübe paylaşın demişsiniz ama o nasıl olacak kestiremedim.
sizin tek yapacagınız şey yazdıklarınıxı eşinize anlatmanız
duygu paylaşımı olmadan cinsellik olmuyor
evet bazı kadın ve erkekler cinsel istekleri çok fazla bu isteklerine karşılık bulamadıklarında verdigi tepki onlara göre normal
kadınlar doyuma duygusal açlık geçmeden yaşayamıyor ama erkek öyle degil duygusallık hak getire

sizin yerinizde olsam sadece konuşarak çözmeye çalışırdım

Bir standardı yok. Canınız ister günde iki kez birlikte olursunuz. Canınız istemez,sadece sarılır,uyursunuz. Bu size bağlı.

Tabii ki bu olayin standarti yoktur ama nebliyeim hani normal karsilanan duzey vardir mesela bi de normal olmayan
İşte o da göreceli değil mi bizim bir hafta yapmadığımız da olur günaşırı yaptığımız da. İnsanın ruh hali her zaman aynı değil ki eşiniz otomatiğe bağlı gerçekleşeceğini zannediyor. Önce ruhunuzu okşamayı kırılan gönlünüzü almayı bilsin sonra azarlasin sizi bencil herif.

Ooo
Ya ucunci gunu buldugunda hemen triplwre basliyor. Ben xe gorev gibi belliyorim artik. Olabilir yani hc gun olur bes gun olur. Heesey bu degil kii

Esim de bana nazaran cok daha isteklidir dediginiz gibi opeyim sarilayim dedigim an olayi farkli yone ceker,yalan degil bazen burdan esi isteksiz oldugundan dert yanan kadinlara ozenirim.Amma velakin esin gibi de tavirlariyla,sozleriyle beni cinsellik ugruna kirip dokmez.Aksi haliyle zaten sizi kendinden uzaklastirir.Tavirlarina ceki duzen vermedigi surece ayni degil beraber olamyi ayni yatakta bile yatmayin.Bu yaptigi siddettir,hangi kadin psikolojkk siddet gordugu bir adami arzularki?

hafta da 2-3 libidosu yüksek olmayan insanlar için standarttır herhalde Her sarılmanın cinsellikle sonuçlanması tek itici durum olabilir diye düşünüyorum.

hafta da 2-3 libidosu yüksek olmayan insanlar için standarttır herhalde Her sarılmanın cinsellikle sonuçlanması tek itici durum olabilir diye düşünüyorum.
Evet bu yuzden diyorjm ya sarilmak istedigimde bile vazgeciyorum. Ya el neden hemen popoya gider ki. Bi saril sen de. O yuzden iyice uza ve soguk geliyorum esime. Bu durumda ole duruyorum zaten

Hergün hergün sevişmek te ne bileyim. Eşiniz mokunu çıkarmış. Zaten şiddet uygulayan adamdan bende soğur istemezdim. Allah korkusu olan adam şiddet te uygulamaz.yalandan delikanlı ayaklarına yatmasın. Seni aldatırdım mış. Hödüğe bak.
Öyle dediğinde kapı orada bana da bahane lazım zaten aldat ta bitsin bu iş deyin bence hemn kediye döner

Hakaretler, vurmalar yok diyorsunuz da, hafıza denen şey beğenmediğimiz sayfasını yırtıp çöpe atabileceğimiz bir defter değil. Yaşanan her şeyi hatırlıyoruz ve o şeyler bizi etkilemeye devam ediyor. İnsanın kendisine vurmuş, hakaret etmiş birine karşı duyguları değişir, sevgisi, saygısı biter. Bir kadının bu kadar şey yaşadıktan sonra, bir adamın yanında kalmaya devam etmesi, aşktan sevgiden değildir bence, yetiştirilme tarzındandır, bazı şeyleri kabul etmeye şartlandırılmasındandır. Yaşadıklarınızı nasıl telafi etti mesela bu adam? Şu hanzoca laflarına bakarsak, hiç de telafi ettiğini sanmıyorum. Allah korkusu varmış, çok iyi de, aldatmamak için size saygısının, sevgisinin olması da yeterliydi. Demek ki yok. Böyle birine kim yanaşmak ister? Hadi bunları bir kenara bırakalım; her dokunuşun sonu neden sevişmek olsun? Bazen insan sadece sevecenlik ister, romantizm ister, sakince dokunmak, dokunulmak ister. Eşiniz gerçekten tam bir kütük.

Evlilikte bunun normali diye bir şey yok ayrıca. Her çiftin ihtiyaçları farklı olabilir. Önemli olan uyumu yakalamak, birbirinin hem ruhuna hitap edebilmek. Dua et aldatmıyorum diyebilen bir adamın hitap edebileceği tek ruh, tuz ruhu filandır. Şişme bebek mi zannediyor sizi? Höt zöt konuş ama kadın seni arzulamaya devam etsin. Yok ya... Kendinizi değil de eşinizi ve ilişkinizi sorgulayın bence. Böyle bir adamla mazoşist değilse kimse birlikte olmak istemez zaten.

Sizinle aynı durumdayım ve yedi seneye yaklaştı evliliğim. Bu konu yüzünden tartıştım,kavga ettim,güzelce anlattım, küstum herr yöntemi denedim. Değişen bir şey oldu mu hayır. Bazen kendimi öyle yetersiz görüp ağlıyordum ki. Artık duyarsizlastim o konuda, bazen diyorum ömür boyu yapmasam aklıma gelmez Çünkü insan kibarlık,sevgi ,duygusallık bekliyor ama karşılık yok. Asla gidip sarılip yanına falan yaklasamam dediğiniz gibi eli kolu durmaz. Sürekli uyarıyorum oğlum altı yaşına girecek onun yanında garip şeyler söyler dokunur falan cinnet getiriyorum. Yine değişiyor mu hayır bizim sınavımız da bu belliki

Her çifte göre değişir. Yaşam şartları da etkiliyor sonuçta insanın seks hayatını. Yaş faktörü de var.
Biz gençken ohooo diye başlarmışım şimdi
Eşinizle konuşun bu konuyu, burda haftada 1 sevişilir yada her gün sevişilir dense ne olacak? Sizin aranızda sonuçta. Bir tarafın diğerine baskı uygulamadığı, zorla sevişilmediği sürece normaldir bana göre.
Bir de kadınlarda biraz daha ön sevişmeye dayalı bir cinsellik var bana göre. Ev içinde saygısız davranan bir eş akşam işi oraya zor çeker. Size önemli olduğunuzu hissettirmeden sizin libidonuz artmaz. Gün içinde güzel sözler, eve gelince yardım, siz yemek hazırladığınızda iltifat ne bileyim yemekten somra bir çay,kahve yapması bile sizi mutlu edebilir.

Her sarılmanın sonu cinsel birlikteliğe dönüştüğü için hem cinselik hem sarılmak eylemini işkence haline getirmiş.
Bir insan kendinden nasıl soğutur temalı bir konunun başrolüne oynar.
Siz anlatırken ben soğudum böyle bir kişilikten şiddet meyilli, ihanet de edebilir normal görüyor bunu çünkü.
Bişeyleri düzeltebileceğinize inanıyorsanız alın karşınıza konuşun açık seçik.
Beklentiler karşılıklı doyurulmalı hep ben olmaz
Baktınız işin tadı kaçıyor sesi yükseliyor eli kolu oynuyor arayın polisi.

Son düzenleme:
Esinizin size olan tavırları sizin kendinizi eksik ve suçlu hissetmenize neden olmuş.ve yaşadığınız tartışmalar sizi ondan daha çok uzaklastirmiş siz uzaklastikca o yakınlık bekliyor karşılık bulamayınca size kızıyor..öncelikle tartışmalarının nedenlerini tespit edip buna çözüm ararsanız eşinize sevgi ve saygınız artacak bu isteksizlik durumu da ortadan kalkacak..eşiniz cinsellik teki istekliligini birazda sizinle anlaşmak için kullanması gerekiyor

Eşinizin tavırlarından kaynaklı. Ben istekli bir insanım normalde ama eşimden önceki erkek arkadaşımdan resmen kaçıyordum çünkü o da çok sinirli ve asla ön sevişmeye tahammülü olmayan biriydi ve kırıcı konuşurdu. Böyle bir durumda ben de istemiyordum haliyle. O yüzden hissettikleriniz normal.

cinsellikte olay "eş ile iletişim" dir. Birbirinize isteklerinizi, ihtiyaçlarınızı, sizi kıran noktaları söylemeli; bir orta noktada buluşabilmelisiniz. Buradan hiç kimsenin normal / anormal algısıyla yola çıkamazsınız çünkü herkesinki farklıdır. Kendi doğrularınızı kendiniz bulmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…