- 23 Eylül 2019
- 454
- 124
- 33
- Konu Sahibi Yesilintonu
-
Ya yok. Aklim surekli mazide degil. Icsel bisey. Akilda kaliyor iste. Mesela dun bana o cumleyi kurmasaydi bugun ben sokulacaktim yanina eve gidince. Ama simdi icimden hicmihic gelmiyor. Napicam blmiyorumKocanızdan soğuduysanız, sarılmak bile içinizden gelmiyorsa hatta zulüm geliyorsa ne kendinize ne eşinize eziyet edin. Boşanabilirsiniz bu ikinizin de yararına olur. Hem evli kalayım hem sürekli aklım mazide olsun hem kocamdan uzak durayım derseniz ikinize de zarar bu durum.
Daha once cok dedim bak bole seyler konusunca asiri sinirlwnince soguyorum dedim. Dun de bu cumleyi kurdugun icin soguyorum senden devam et bole piss konusmaya dedim. Zaten soguksun bu soguk olmadigin hal mi diyoAnladıgım kadarıyla sanırım eşin seni sadece cinsel bir obje olarak görüyor hayır yani sevgisini hissettirse sana değerli oldugunu hayatının kadını oldugunu hissettirse zaten konu açmazdın Biz kadınlar sevgi görmediğimiz yerden kırılırız zaten .. Psikolojik sözlü şiddettinden dolayıda eşini kınıyorum !!!Eşinle konuş bence bu konuyu Ancak konuşarak halledebilirsiniz
Ilk cumlenize Ktiliyorum ... bu sitede okdr gordumki benzer olayi yasayip sineye cekip esine askindan olen ove ove bitiremeyen fakat bi baskasi yasaynda affetme birak bosan diyenleri ...Öf, herkes kapının önüne koyarmışta hayatında öyle biri zaten olmazmışta. Gerçekten burdaki kadınların her şeyi çirkeflikle çözmeye çalışmasından kabadayılıklarından midem bulandı. İstediğiniz kadar banlayın gerçek bu
Eşini istediğinde reddedilmek gerçekten insanı çok yaralıyor. Bence siz libidonuzu yükseltecek ürünler tüketin. Keçiboynuzu pekmezi bu konuda çok başarılı sarımsakta öyleymiş ama kokuyor başka yiyeceklerde vardır tabi araştırıp bulabilirsiniz
Anlat madem madde madde. Şunu istiyorum bunu istiyorum, bana güzel sözler söyle istiyorum diye. Söylemeden anlamıyolar.Dile dokemediklerimi soylemissinuz. Ay vallahi iki gidim ilgi sevgi gorunce zaten degisiyor halim tavrim. Gecen ayni seyi soyledim ilgi bekliyorum dedim zaten gosteriyirum diyo. Yaaahu ilgi dedigin popo ellemek mi allahaskina desim sinirleniyor. Ilgi bi o saniyoo
Üzüldüm canım evet 3sene az degil artik sogumasi gerekti bi nebze ben zaten hergün cinsel birliktelik isteyen kadinlari anlamyrum cokta hoş bisey degil bence. Ben gögsüme dokunulmasından falan hoslanmiyrum mesela benim icin gögsüne yatmam öpülmek daha kıymetli. Bu konuyu eşinizle detaylica konuşun3 yillik evliyiz. Ya bence bu konular icin cok yeni degil oyle degil mi? 3 yil az bi sure degil sonucta. Bu yorumu merak ediyorum iste evet tabiii kisiden kisiye gore degisir tabii ki. Ama yani hergun istemek ya da araya.en fazla birgun koymak cok normal gelmiyo bana. Yani ozlemiyo ki insan zaten arzulamaya firsat bulamiyo gibi geliyor. Hayir cocugum yok. Bukkkkadar fikir aytiligi vafken hep erteledim cocuk dusuncesini. Ama daha ne kadar ertwlycem onu da blmiyotum. Gizli korunuyorum. Yakinda foktora gitmek ister
Şiddetin her türlüsüne karşıyım hayvan eğitmiyoruz!Evet şiddetten bahsetmiş ama kocam bana vuruyor dememiş benim anladığım iki tarafta birbirine vurmuş
Ha şimdi kadınla erkek bir mi gibisinden konuşacaksınız. Kadın erkek eşit diyen de sizlersiniz.
Benim yaptığım erkeğe tapınmak değil sizin yaptığınız erkeği aşağılamak. Eşleriniz için elin herifi diye bahseden sizlersiniz. Siz yuva kurmuşsunuz dünyada eşlerden birbirine daha yakın kimse yoktur ama siz eşlerinizi sürekli aşağılıyorsunuz değersiz bir şeymiş gibi bahsediyorsunuz. Değer verenleri de küçümsüyorsunuz ya da tapınıyor zannediyorsunuz.
Güzelce fikir vermek varken hep şiddet hep
Bence kavgalardan dolayı soğumuşsunuz. Önce diğer sorunları çözün. Cinsellik çözülür sonrasında.Hanimlar selam. Yine danismaya ihyiyacim oldugu bir konuyla karsinizdayim. Cinsellik... esim surekli dert yaniyor. Eksigim bu konuda diye. Dun yine kavga ettik. Dua et Allahtan korkum var yoksa ben seni aldatirdim. Yanima gelmeden asla yanima gelmiyosun vs dedi. Evet cumle cok agir ama oraya suan takilmayin olur mu? Benim danismak istedigm baska seyler. Evet gercekten uzagim. Evliligin ilk baslarinda cook kavga ederdik. Her kavgada itip kakma, hakaret. Olayli kavgalarimiz oluyordu cok buyukk. Simdi de surrrekli tartisiyoruz ama o hakaretler o vurmalar yok. Ben bu sebeple sogudumu duaunup hissediyorum. Suan yanima yaklassa bile istemiyorum. Ya bi de araya zaman girsin iatyoeum 3 swnwlik evliyim. Hergun oldugu da oluyo ama genelde birgun araya koyuyor. Ben enazindan iki gun uc gun gecsin istyorum. Iki gun geciyor ya aninda imalara sinirlenmelere basliyor. Gelmiyosun etmiyosun diye. Birakmiyor ki zaten ben gideyim. Bazen sarilmak geliyo icimden sarilmiyorum bile is hemen oraya gideceginden. Sariliyorum mesela o tek koluyla sarilirken tek kol popoma gidiyor. Hani sadece sarip sarmalama yok anlatabiliyor muyum? Normal gidip sirnasmak geliyor icimden yapmiyorim cunku is hemmmenn oraya donuyor. Boylr artik o kadar gereksiz bisey gibi geliyot ki. Zaten evlilik gereksiz bisey gibi geliyor. Ya insallah duzgun anlatabilmisimdir. Bunu yasayan soguyan var mi? Resmen sogudum ben bole degildim. Bi de gercekten soracagim kimse yok. Evlilikte hakkaten oluru nedir normal olani? Ne kadar da bir nasildir iste? Bana yardimci olup deneyimlerinizi yorumlarinizi paylasir misiniz canimmlar
Ya iki gun falan iste araya giriyor. Sonrasi yok yani. Uc gunu gormuyoruz. E istemiyorum da. Bi de hep o geliyo iste benim hic yanasmamamdan hep onun gelmesinden isteksiz olmamdan sikayetcie hergun oluyor en fazla arada bır gun olmuyor dıyorsunuz daha ne olsun yahu tovbe yarabbım
bır fırsat vermıyor kı esınız yanasasınız zaten hergun hergun gelen adama her saat bası cılve mı yapacaksınız
yemeklerıne şap falan katsın esınız
belkı de bıktırdı belkı de ıstedıgınız gıbı degıl belkı de sıze bunu gorev gıbı hıssettırıyor 2 gunde bır esıyle ılıskı yasayıp dua et allahtan korkarım yoksa aldatırdım dıyen adama ınsanın zaten ıcı ısınmaz
Her gun olsa yaparim diyen bir kadinim. Ve isterim de yani. Nesi hos degil?Üzüldüm canım evet 3sene az degil artik sogumasi gerekti bi nebze ben zaten hergün cinsel birliktelik isteyen kadinlari anlamyrum cokta hoş bisey degil bence. Ben gögsüme dokunulmasından falan hoslanmiyrum mesela benim icin gögsüne yatmam öpülmek daha kıymetli. Bu konuyu eşinizle detaylica konuşun
Ya
Ya yok. Aklim surekli mazide degil. Icsel bisey. Akilda kaliyor iste. Mesela dun bana o cumleyi kurmasaydi bugun ben sokulacaktim yanina eve gidince. Ama simdi icimden hicmihic gelmiyor. Napicam blmiyorum
Ben hoşlanmıyorum gögüs hassasiyetm cok fazla ve sürekli ellenmesnden hoşlanmıyrum mesela geriliyorum buda sexi etkiliyor bunun gibi bikac sey daha. oyüzdn hergün isteyen bir kadini anlayamyrum malesefHer gun olsa yaparim diyen bir kadinim. Ve isterim de yani. Nesi hos degil?
Siz anlamasaniz da bu hos degil diyemezsiniz ki. Bende sizin rahatsiz oldugunuz hareketten asiri hoslaniyorum mesela. Bende sizin hoslanmamaniza aa ne sacma hic hos degil diyemem.Ben hoşlanmıyorum gögüs hassasiyetm cok fazla ve sürekli ellenmesnden hoşlanmıyrum mesela geriliyorum buda sexi etkiliyor bunun gibi bikac sey daha. oyüzdn hergün isteyen bir kadini anlayamyrum malesef
Bir gün olsun seks yerine sex yazıp da cinsellikten hoşlanan birini görmedimBen hoşlanmıyorum gögüs hassasiyetm cok fazla ve sürekli ellenmesnden hoşlanmıyrum mesela geriliyorum buda sexi etkiliyor bunun gibi bikac sey daha. oyüzdn hergün isteyen bir kadini anlayamyrum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?