- 17 Şubat 2015
- 8.798
- 24.187
- 548
- Konu Sahibi gibivegibi
Evet sevgilim oldu ama cinsel iliskim olmadi. Zaten sevgililerim de üniversitedeyken kisa süreliydi.
Ben sizin dediginiz gibi yapıp çift terapistine tek başima gittim. Bana doktor "sizin tek başınıza gelmenizin bir anlamı yok, ben size bu durumda yardımcı olamam. Sizin sorununuz sadece cinsellik değil, eşinizin bunu sorun olarak görmemesinde. Bu durumda siz de ben de bişey yapamayız." dedi. "Ben çok zor vaka gördüm meslek hayatımda, sizinki de onlardan biri" dedi. Baya da iyi bir hocaydı, gerçi az görüsebildik. Öyle olunca çift terapisini sonlandırdık. Hoca bile işiniz kolay değil, daha tanı koymadan Problem nasıl çözülsün, dedi
Çok değil, on sene içinde hayatınızın güzel yıllarını acaba öyle mi acaba böyle mi diye tek başınıza çözüm arayarak geçirttiği için nefret edeceğiniz biri haline dönüşecek.Evet benim üzerimden geldik. Belki de o yüzden evlenmek istedi. Biz daha önceden sevgiliydik, ama eş vizesi ile rahatça gelebilsin diye apar topar evlendik. Hatta hiç düğün dernek bile istemedim
Şu an kendisi de benim çalıştığim yerde çalışıyor, ama durumu şu an benim gibi stabil değil. Benimle evli kalmasa da kalır muhtemelen, ama evli olunca garanti tabi. Ben benimle niye evlendi diye düşünüyorum.
Bu kapalı kutunun altında ne var küçükken travma vs mi yaşadı, öyle mi şöyle mi derken bir de bakmışsınız sizle işi bitmiş ya da sıkılmış ben artık bu konularla muhatap olmak istemiyorum diyip kendi hayatına çekilmiş.
İnsan sevdiği birini kör kuyuya atıp duvara bakmaz.