Evlilikte cinsellikten soğuma.

Pptyalardasolar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2015
153
133
53
34
Bu başlık vardır belki biraz baktım bulamadım o yüzden buraya açtım. Durum bu 5 yıllık evliyim cinsellikten soğudum. Benim kişiliğimde zaten cinsellik çok önemli birşy değil hani olmasada olur düşüncesindeyim. Eşimle severek evlendik ve hala seviyoruz birbirimizi ama. Hayat mücadelesi işler güçler cinselliği bende öte yana atıyor bunca iş güç arasında o işe zaman ayırmayı saçma buluyorum. Ki tüm gün yemek bulaşık temizlik çocuk derken takatim kalmıyor kalmış olsa bile bulduğum ilk boşlukta dinlenmek oturmak bir kahve içmek varken hemen o işemi koşayım bu kendimi aşşağılamaktır diye düşnünüyorum. Ki yapsam bile duygusuz sadece olsun bitsin iki dün daha rahat takiliyim die yapıyorum gerçekten :( böyle olsun istemiyorum ama böyle.. Bu durumun bizim evliliğimize ciddi zarar vereceğini sezebiliyorum ama ona bile sinir oluyorum düşününce cinsellik yüzünden bana kızıyorsa keyfi bilir kafasındayım. Yani ben nefes nefese işim bitmiş oh be diyorum tam oturucam o beni ilişkiye bekliyor ve ben den hareket gelmedipi zamanda triplere giriyor surat asıyor falan.. ooo diyorum hiç uğraşamam kendimi haklı görüyorum bu durumda benim gibi hisseden varmı diye merak ettim o yüzden bi paylaşiyim dedim. Belki önerileriniz olur bana.

Ben de sizinle aynı durumdayım
Doğumdan sonra hiç isteğim kalmadı ama sizin aksinize benim için cinsellik önemliydi
Ama şimdi aylarca yapmasam içimden gelmiyor o istek
Benim eşim de çok düşkün değil ayda bir falan ancak birlikte oluyoruz ama o bile angarya geliyor
Çözüm var mı bilmiyorum inşallah güzel öneriler gelir de faydalanırım ben de

Evet çok yorgun oluyor insan. Ama bu devamlı biraz abartılı. Sizin için yorgunluktan istemiyorsunuz ama eşiniz sizin onu istemediğini düşünüyor olabilir. Ya da belki acaba o kadar sevmiyor mu düşüncesine kapılıyor olabilir. En az hafta da 2 de olsa normal ama hiç istememek insanın özgüvenini de kırıyor en azından eşiniz öyle. Seviyorsanız birbirinizi kırmayın derim çünkü çok normal evlilikte cinsellik çok önemli

Bu başlık vardır belki biraz baktım bulamadım o yüzden buraya açtım. Durum bu 5 yıllık evliyim cinsellikten soğudum. Benim kişiliğimde zaten cinsellik çok önemli birşy değil hani olmasada olur düşüncesindeyim. Eşimle severek evlendik ve hala seviyoruz birbirimizi ama. Hayat mücadelesi işler güçler cinselliği bende öte yana atıyor bunca iş güç arasında o işe zaman ayırmayı saçma buluyorum. Ki tüm gün yemek bulaşık temizlik çocuk derken takatim kalmıyor kalmış olsa bile bulduğum ilk boşlukta dinlenmek oturmak bir kahve içmek varken hemen o işemi koşayım bu kendimi aşşağılamaktır diye düşnünüyorum. Ki yapsam bile duygusuz sadece olsun bitsin iki dün daha rahat takiliyim die yapıyorum gerçekten :KK43: böyle olsun istemiyorum ama böyle.. Bu durumun bizim evliliğimize ciddi zarar vereceğini sezebiliyorum ama ona bile sinir oluyorum düşününce cinsellik yüzünden bana kızıyorsa keyfi bilir kafasındayım. Yani ben nefes nefese işim bitmiş oh be diyorum tam oturucam o beni ilişkiye bekliyor ve ben den hareket gelmedipi zamanda triplere giriyor surat asıyor falan.. ooo diyorum hiç uğraşamam kendimi haklı görüyorum bu durumda benim gibi hisseden varmı diye merak ettim o yüzden bi paylaşiyim dedim. Belki önerileriniz olur bana.
afrodizyak etkisi yaratan istegi artiran dogal bitki kür ve caylarindan faydalanabilirsin. evlilikte cinsellik onemsenmiyor ama cooooook onemli, asla gozardi edilmemeli

Bence cinsallik bir evliliğin olmazsa olmazı kusura bakmayın bence biraz fazla abartıyorsunuz, yani bu iş sanki ne kadar sürüyor ki eşinizi üzmeye onu kırmaya değmez bence.
Konu sahibi ben değilim ama aynı dertten muzdaribim ve inanın abartmıyordur o istek yoksa içinde cinsellik bildiğiniz eziyete dönüyor ki bizim kısa sürer 10 dk belki ama o 10 dk bitene kadar tükeniyorum resmen bitince ohhh çekiyorum :(
Eşimi kırmak asla istemem o yüzden her istediğinde birlikte oluyorum ama içimden gelerek değil keşke bi çözüm bulabilsem

Eşiniz seviyorsanız cinsellikte güzel gelecektir. Bunu yük olarak görmeyin eşinizle bir çeşit vakit geçirme özlem giderme olarak görün..

Konu sahibi ben değilim ama aynı dertten muzdaribim ve inanın abartmıyordur o istek yoksa içinde cinsellik bildiğiniz eziyete dönüyor ki bizim kısa sürer 10 dk belki ama o 10 dk bitene kadar tükeniyorum resmen bitince ohhh çekiyorum :KK43:
Eşimi kırmak asla istemem o yüzden her istediğinde birlikte oluyorum ama içimden gelerek değil keşke bi çözüm bulabilsem
Eşinizi seviyorsanız katlanırsınız bence, ben de hamilelikten mi bilmşyorum çok soğuğum cinselliğe anan eşimi zor durumda olmasına dayanamam, başka yerlerden medet ummasını hele hiç kaldıramam

Haklı değilsin ....
Hiç değilse haftada iki defa ya zorla kendini , yorgunluğunu buna göre ayarla
Eşine çok büyük haksızlık ,
Çok ciddi yaralar açar bu gerginlik sonradan pişman olma

Bu başlık vardır belki biraz baktım bulamadım o yüzden buraya açtım. Durum bu 5 yıllık evliyim cinsellikten soğudum. Benim kişiliğimde zaten cinsellik çok önemli birşy değil hani olmasada olur düşüncesindeyim. Eşimle severek evlendik ve hala seviyoruz birbirimizi ama. Hayat mücadelesi işler güçler cinselliği bende öte yana atıyor bunca iş güç arasında o işe zaman ayırmayı saçma buluyorum. Ki tüm gün yemek bulaşık temizlik çocuk derken takatim kalmıyor kalmış olsa bile bulduğum ilk boşlukta dinlenmek oturmak bir kahve içmek varken hemen o işemi koşayım bu kendimi aşşağılamaktır diye düşnünüyorum. Ki yapsam bile duygusuz sadece olsun bitsin iki dün daha rahat takiliyim die yapıyorum gerçekten :KK43: böyle olsun istemiyorum ama böyle.. Bu durumun bizim evliliğimize ciddi zarar vereceğini sezebiliyorum ama ona bile sinir oluyorum düşününce cinsellik yüzünden bana kızıyorsa keyfi bilir kafasındayım. Yani ben nefes nefese işim bitmiş oh be diyorum tam oturucam o beni ilişkiye bekliyor ve ben den hareket gelmedipi zamanda triplere giriyor surat asıyor falan.. ooo diyorum hiç uğraşamam kendimi haklı görüyorum bu durumda benim gibi hisseden varmı diye merak ettim o yüzden bi paylaşiyim dedim. Belki önerileriniz olur bana.
Evliligin Olmazsa olmazlarindan bence
Yeterince ilgilenmiyormu sizle o an

şöyle düşünün siz istemiyorsunuz ama dışarıda isteyen pek çok çekici seksi kadın var. valla günümüzde bütün evlilikler tehlikede haberiniz olsun.

Aseksüel falan mısınız acaba:işsiz:
Ilk cinsel deneyiminiz evlilikle mi oldu ?
Daha önce cinsellik kötü bir şey gibi mi algilatildi size? :kahve:
Sağlıklı her birey cinsel ilişkiden zevk alır

Gebelik bulantıları çekerken bile cinsellikten tamamen uzaklaşamıyorum,eşimin kırklanıp yanıma gelmesini sağlıyorum,ayrıca gerekirse yardımcı alın eve ,gerekirse eşinizi dahil edin,yani cinselliği yokedecek her türlü sorunu çözün,hem nasıl angarya geliyor anlamıyorum benim eşimle kendimi daha yakın hissetmemi sağlıyor,sorunlarımızı çok daha rahat çözüyoruz vs vs. Eşim de beni istemese ben de çok bozulurdum.

Acıktığınızda yemek yiyor, sıkıştığınızda tuvalete gitmiyormusunuz?
Buda aynı şey.

Asıl sorun cinsellikten zevk almamanız. Bunu ortadan kaldırmak için eşinizle istediğiniz şeyleri konuşarak veya beraber terapiste gidebilirsiniz.

Bence dünyanın en güzel hissi.

Back
X