Evlilikte cinsellikten soğuma.

Biraz başbaşa kalmakta fayda var çocuğu annanesi babannesi yok mu bir gün yorulmadan başbaşa kalsanız

Çocuk faktörü nasıl etki ediyor bilemem ama yorgunluk hakikaten seks isteğini bitiriyor. Geçen yıl aşırı yoğun çalıştığım zamanlarda ben de bir de buna mı zaman ayırıcam hissi olmuştu. Hatta lan ben soğudum galiba bu işten bitti herhalde diye düşünüyordum. Ama işleri hafifletip yeterli kafa dinleme uyuma doygunluğu olunca neyse ki seks gözüme yeniden güzel eğlenceli gelmeye başladı. Muhakkak kendinize zaman yaratın arkadaşlar da söylemiş eve birini alın ev işleri için onun yaptığı kadarıyla yetinin aşırı titiz olmayın işten dönünce tek yaptığınız aileniz ve kendinizle zaman geçirmek olsun. Bedensel bir hobi bulun ve vücudunuzu uyandırın yürüyüş evde yoga yapmak gibi. Yatak kıyafetlerinizi iç çamaşırlarınızı daha seksi hale getirin bunu eşiniz için değil kendinizi ayartmak için yapın cidden işe yarıyor. Erotik aşk romanları okuyun ve izleyin grinin elli tonu gibi olanları diyorum. Bir de seks isteği çoğu zaman seks yapmaya başladıktan sonra gelir; yatakta çocuk uyuyunca salonda oynaşın eşinizle birbirinize dokunun seks yapıcam diye kendinizi programlamadan yapın bunları. Kocanızın ihtiyaçlarını düşünüp kendinizi ikna etmeyin kendiniz seksten zevk almaya odaklanarak düşünün bu konuyu. Yapmazsam kocam uzaklaşır gibi korku hikayeleri sizi iyice soğutur seksin ne kadar zevkli olduğumu hatırlayın vücudunuza hatırlatın.
Terapi gibi yorum yapmissiniz, harika gerçekten tebrik ediyorum sizi

Bu başlık vardır belki biraz baktım bulamadım o yüzden buraya açtım. Durum bu 5 yıllık evliyim cinsellikten soğudum. Benim kişiliğimde zaten cinsellik çok önemli birşy değil hani olmasada olur düşüncesindeyim. Eşimle severek evlendik ve hala seviyoruz birbirimizi ama. Hayat mücadelesi işler güçler cinselliği bende öte yana atıyor bunca iş güç arasında o işe zaman ayırmayı saçma buluyorum. Ki tüm gün yemek bulaşık temizlik çocuk derken takatim kalmıyor kalmış olsa bile bulduğum ilk boşlukta dinlenmek oturmak bir kahve içmek varken hemen o işemi koşayım bu kendimi aşşağılamaktır diye düşnünüyorum. Ki yapsam bile duygusuz sadece olsun bitsin iki dün daha rahat takiliyim die yapıyorum gerçekten :KK43: böyle olsun istemiyorum ama böyle.. Bu durumun bizim evliliğimize ciddi zarar vereceğini sezebiliyorum ama ona bile sinir oluyorum düşününce cinsellik yüzünden bana kızıyorsa keyfi bilir kafasındayım. Yani ben nefes nefese işim bitmiş oh be diyorum tam oturucam o beni ilişkiye bekliyor ve ben den hareket gelmedipi zamanda triplere giriyor surat asıyor falan.. ooo diyorum hiç uğraşamam kendimi haklı görüyorum bu durumda benim gibi hisseden varmı diye merak ettim o yüzden bi paylaşiyim dedim. Belki önerileriniz olur bana.
bi de tam tersini düşünün derim. cinsel anlamda istekli olsanız ama eşiniz sizinle birlikte olmak istemese ne yaparsınız? cinsellik de bir ihtiyaç ve bir şekilde bu ihtiyacını karşılamak zorunda. adamın eşi siz olduğunuza göre bunu sizden beklemesinden daha doğal ne var? iki ay önce doğum yaptım yaklaşık dört aydır birlikte olamıyoruz ama yine de eşimi cinsel anlamda tatmin etmek için elimden geleni yapıyorum.

Evli ve çocuklu olmayanlar arkadaşımızın sorununu anlamayabilir. Evli, çocuklu, evde, işte bütün gün çalışıp, Yardımcısı, annesi vs olmayanlar yorum yazarsa konu sahibi için daha faydalı olur.
evliyim, iki aylık bebeğim var gecem gündüzüm belli değil, üstelik evde de değilim doğum yaptıktan on gün sonra çalışmaya başladım bebeğime iş yerinde bakıyorum kendi dükkanım. ama yine de anlamıyorum. arkadaşımızın eşi ev işlerinde ve çocuk bakımında yardımcı olmuyosa haklıdır o zaman bişey diyemem tabi.hiç bi işin ucundan tutmayıp sadece cinsellik beklemek olmaz.

Back
X