- 8 Kasım 2018
- 5.863
- 14.259
- 248
- Konu Sahibi Mihrimah Sultann
Bebegim 19 aylik. 13 aylikken ise basladim ama pandemi yuzunden evden online yarim gun calisiyorum. Ekim'den beri bakicimiz var. Bakici hayatimi cok kolaylastirdi. Fakat ilk bakicimdan memnun degildim. Simdiki hayatimi her anlamda kolaylastirdi. Ben de evde oldugum icin benim yetisemedigim her seye yetisiyor. Yeri geliyor bebekle ben ilgileniyorum o yemege yardim ediyor, yeri geliyor o bebekle ilgileniyor ben ev isine bakiyorum. Esimle evliligimiz tabi ki farkli bir boyuta tasindi. Ilk aylar sadece bebek odakli yasiyorsunuz. Esim anlayisliydi, sorun olmadi. Simdi de en azindan aksamlari kanepede uzanip film izliyoruz, ogle uykusunda kahvemizi iciyoruz. Esim de isi geregi cogunlukla evde, pandemi oncesinde de boyleydi.Güzel bayanlar tecrübeleriniz yoluma ışık tutuyor bu yüzden yine bir soru ile geldim, doğumdan sonra bebek evliliğinizi nasıl etkiledi, eşinizin tavrı size karşı değişti mi , eksi ve artı yönleri neler oldu sizlerin hayatında , bizim evliliğimiz yazın 2 yıl olacak şuan bebek yok , eylülde özelden ayrılıp kadroya geçicem inşallah eğer bebek olursa bu beni nasıl etkiler bilemiyorum , ev ,iş, koca ve bebek bunlara nasil yetisiyorsunuz ve bebeğe büyükler mi bakıyor yoksa bakıcı mi tuttunuz , cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim![]()
Simdi yazdiklarim cok rahatmis gibi gelebilir kulaga ama cok zorluklari da var. Gecen ay bakicimiz bir sakatlik gecirdi, bir ay ara verdi. Ben yeni bakici bulmak istemedim. Esim elinden geldigince yardimci oldu ama cok zorlandim calisirken. 13. Aydan beri kendi yataginda yatmayi reddediyor, odasindaki acilip yatak olan kanepede yatiyor, dusmesin diye ve gece emzirirken daha rahat oluyor diye ben de yaninda yatiyorum. Kendi yatagimi ozledim. Gelecek ay emzirmeyi birakmayi planliyorum. Odasinda kendi yataginda uyumaya baslayinca hayatim daha iyi olacak diye umut ediyorum. ☺