- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
- Konu Sahibi Mihrimah Sultann
Çocuğunuzun bu şekil yetismesine niye göz yumdunuz kiZorlu bir hamilelik yaşadım, ilk haftalarda kanama ve tedirginlik dolayısıyla cinsellik hiç yaşamadık hamilelikte. Son 2 ay da erken doğum riski vardı. O ara eşim sahte bir hesapta birkaç kızla normal sohbet etmiş ama uzun uzadıya. İş haricinde de hep evdeydi. Bütün temizlik çamaşırı işi o yapıyordu. Sahte hesap meselesi beni derinden sarstı. Cinsellik olsa bilmiyorum daha mı kabul edilir olurdu .. neyse doğum sonrasında kayınvalidem yüzünden en büyük kavgaları yaşadık. İlk 9 ay rapor ile kendim baktım.
Sonra kayınvalidem baktı eşim bakıcıya para veremeyiz dedi. Öğretmenim ben okulda kime desem babaanesi bakıyor diye herkes aman iyi çok iyi dedi. Bakıcı konusunda hepsi olumsuz konuştu. Bana kalsa 2 yaşına kadar çocuğa annesi bakmalı kesinlikle. Oğlum şu an konuşmuyor. 29 aylık babaannesi ve babası yüzünden TV ve video bağımlılığı oldu nerdeyse. Sırf kilolu olsun diye fazladan yedirmeye çalışıyor oğluma ve geçen gün kustu bu yüzden oğlum. Bir şey desem küsüyor. Bir anda çekip gidiyor. Babamın işinde çalışmadığım için de öyle durumlarda çaresiz kalırım.
Bizim için zor bir süreç.
Ayrı yataklarda yattık bir süre. Onu düzelttik çok şükür.
Robot süpürge ve kurutma makinesi kesinlikle olsun. Özellikle kışın çamaşır kurutma sorunu birikti sorunu olmuyor. Ve büyük temizlik için kesinlikle yardımcı gelsin.
Bakıcı alsanız çok daha iyi olurdu