evlilikte dayak

Hey Allahım saldırıcak yer mi arıyorsunuz kardeşim siz?
Ben haketmişsin mi dedim ?
Haklı mı dedim?
Sordum sadece madem adam şiddete eğilimli dayak yemek istemiyorsa car car konuşmayacak ya da boşanıp gidecek başka çıkarı var mı?

bosanma konussu cok fazla gundemimze gelyo tamam gidicez yarin adliyeye diyo sonra vazgeciyo ben seni birakmam diyo ailemiin vebenim basima bela olur diyede gidip dava acamiyorum
Güzelim bunlar senin bahanen.Ne yani,başına bela olmasın babanın evinde diye,belayla mı yaşayacaksın.Onun ne dediği değil,senin en yapacağın önemli.

ee mantık bu bazılarında.
erkek kadının annesine babasına dümdüz gidebilir ama bunu yapan erkeğe kadın annesine laf ederse hakeder yer dayağı oturur. yine ve yine erkeği yüceltme zihniyeti.

Sanki taş bana geldi gibi hissettim.
Ben adamı onaylayacak bir laf etmedim.
Madem adam şiddet yanlısı ya boşanacak ya da susacak başka bir çare var mı ?

Sanki taş bana geldi gibi hissettim.
Ben adamı onaylayacak bir laf etmedim.
Madem adam şiddet yanlısı ya boşanacak ya da susacak başka bir çare var mı ?
bence boşanacak. insanız,susmak ömür boyu. çok çok zor. bir an istemsiz kendini savunmaya girebilr her insanoğlu pardon kızı. işte o zaman yine şiddet.
bunun sonu yok.

bence boşanacak. insanız,susmak ömür boyu. çok çok zor. bir an istemsiz kendini savunmaya girebilr her insanoğlu pardon kızı. işte o zaman yine şiddet.
bunun sonu yok.

Evet öyle tabi ama 2 yol var işte bunu da kadın seçecek.
Kimse kimseyi zorla yanın da tutamaz.

Herkesi kendiniz,kendi evliliğiniz,kendi çevrenizdekiler gibi sanmaktn vazgeçin.Bunun biri de aynı bini de aynı.Ne demek eşimin bana vurması.Bir erkek,eline diline beline sahip olacak.Ne demek bir anlık sinir.İyi o zaman bir anlık sinirle karısını öldürenlerde anayasa da ceza almasın.Herkesd birbirine sinirlendiğinde,doktor hastasına,öğretmen öğrencisine,koca karısına,patron işçisine vursun sonra adı BİR ANLIK SİNİR OLSUN.İnsan hayat arkadaşına,bırak hayat arkadaşını İNSANA bu hareketi yapamaz.Herkes kendini kontrol etmesini bilecek.Evlilikte tı-okat yemedim diyen yalan söylüyor diye bir de kendinden emin karşındakini yalancı çıkartıyorsun.İşte sizler böyle yediğiniz tokatların acısını unutmak için,her kadın yer,her erkek yapar,her erkek aldatır diye diye kendinizi sindirmiş,bu koca yalana kendinizi inandırmış kadınalrsınız.

arkadaşım bu dayaklar ileride sende büyük travmalar yaşatacak hayata karşı pusacak kim ne yapsa kendine güvenin kalmayacak sana verdiği zararı hiçbirşeyle düzeltemezsin sadece alışırsın ama unutamazsın.....güzel kardeşim bu adamın tedaviye ihtiyacı var ...ya buna ikna etmelisin ya bu zulmü çekeceksin ya da boşanmalısın bu üç seçenek te de ALLAH yardımcın olsun:)

Allah sana akıl fikir versin.

Evliliği bitiren en önemli şey şiddettir bence. Kimse kusura bakmasın şiddetin affedilecek tek bir yanı yok.
Başkaları tekme tokat evliliklerinde mutlu olabilirler ama ben asla kabul edemem bunu.

Canım herkesin tepkileri farklıdır.Sen 3 aylık evliliğinde şiddet karşılığında gerilimi arttırmayıp sessiz kalabilirsin.(ben buna gerilimi artırmama değil,korkma derim) Herkes senin verdiğin tepkiyi vermez.Ben eşime en kritik olaylarda bile hoşgörülü davranmışımdır.O sinirliyken alttan almışımdır.Yapı olarak sakinim.Ama bana şiddet uyguladığı anda herşey biter.Ne tepkisiz kalırım ne o evde 1 saniye durupta stres yönet derim.Adam elini kolunu yönetemiyor.3 aylık evlilikte iş yerinde stres yaşıyor diye evde gelip huzuruzluk çıkaracak bir de eşine şiddet uygulayacak adamdan stres yönetmesini bekleme.İş hayatı bu.İnsanın normal hayatta da başına herşey gelebilir.Gerilebilir kızabilir.İnsanlar türlü türlü sıkıntılarla hastalıklarla uğraşıyor.Moralsiz oluyor gergin oluyor.Bunu evine taşıyıp eşini üzmeye hakkı yok.
Yine de umarım,bir daha böyle birşey yaşamazsın.

Birincisi bana şiddet uyguladı demedim şiddete meyilli yani sinirli öfkeli hallerini gördüm ve üzerine gidip kavga çıkartmaktansa bu tavırları değişmezse boşanacağımı söyledim. Bence sesini yükseltmek de bir nevi şiddettir.

İkinicisi de bu ve diğer kadına şiddet konularındaki mesajlarıma ve düşüncelerime bakarak zaten nasıl bir düşünce yapısında olduğumu anlarsınız.

Ha eğer evlilik iyi gün kötü gündeyse ben bu kadar katı olamam siz sanırım beni "vıyy vıyyy kocam dövse de sevse de kocam" cılarla karıştırdınız ama adam kötü bir dönemden geçiyorsa tolere etmek ve orta yolu bulmaya çalışmak da benim görevimdir hem eş hem hayat arkadaşı olarak.

Merak etmeyin ben eşim olarak seçtiğim adama kendisini frenlemeyecek, stres yönetimi yapamayacak kadar güvenmeseydim zaten bu evlilik olmaz, olsa da sürmezdi.

Evlilik ve şiddet yan yana telaffuz bile edilemez
Bir tokat bile olsa affım yoktur
El kalktığı an, evlilikte biter, aşkta biter
Çok ılımlıyımdır yapı olarak ama bunda ılımlı yaklaşacak bir şey yok
Geri dönüşü olmayan bir durum
Ne olur kimse bunu normalleştirmeye çalışmasın
Erkek siniri falan yapmayın böyle şeyler
Eline, sinirine hakim olamayan adam, kendisinden güçsüze el kaldıran adam zaten erkek değil

O değil de ben şimdi konu açsam, kocam car car konuştu, sinirlerimi zıplattı, ben de patlattım bir tane, daha konuşuyordu, ben de tutamadım kendimi gelişine daldım. Ama bir anlık sinirdi, hem de ilk defa yaptım, yüz vermiyor bana şimdi, daha beter sinir oluyorum, ne yapayım desem?
Hepiniz beni linç edersiniz burada
Kimse o da çok konuşmuş, tahrik etmiş falan demez yani
Nedir bu çifte standart, siz kadınsınız ya hu bu kadar mı cinsiniz ucuz geliyor size?

Sana pes doğrusu.
Konuşmaya devam edecekse yiyecek dayağı adam buna programlanmış anladın mı?
Adamın yapısı bu yani ben gidip şunu şunu yap demiyorum.
Gerçekten cımbızla laf cekiyosunuz
Düşüncelerin o kadar vahim ki,cımbızla bile çekmeye gerek yok tatlım.Lafların bütünün bile ele alsak olur.Yahu kadın kocasıyla babası yüzünden kavga etmiş.Dayak yemiş.Baban haklı mı diye soruyorsun.Kadının babasına saydırmış.Kadında karşılığında haklı olarak annesine laf söyleyince dayak yemiş.Sen de karşılığında annesine laf söylersen tokadı basar diyorsun.Beklenen tepkiymiş.Sonrasında da koca sinirliyse kadın carlamayacak diyorsun.
Bak evli misin bilmiyorum.Evli olmadığını düşünüyorum.Bazı şeyleri evlendiğinde daha iyi anlarsın.Şimdi bir tek sinir erkeklerdemi var.Şimdi haksızlık karşısında aman bu adam çok sinirli susayım mı diyecek.Hee şunu diyebilirsin,karşındaki adam şiddet uygulayacak kadar manyaksa,hemen ailenin yanına git.Ama yok sinirli,yok carlama,yok acaba baban haksızmı.Konu burda baba hakılığı haksızlığı da değil.Konu dayak yemekHem de sokak ortasında.Hme de saçlarından sürüyerek.Hme de babasına hakaret ederek.Bunun ne affedilir yanı var,ne de aaman sinirli sus deme yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…