- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
- Konu Sahibi siyahpembe
-
türk kadının hamurunda var. kocasına ezilme...kocam o benim severde döverde size ne demişti yıllar önce bi film de kim olduğunu hatırlayamadımdaha gecen gün tv de hamile kadını kocası evire cevire sokak ortasında dövdü polis geldi abi ben şikayetci değilim kocam o benim ....türk milleti ....türk kadını
İyi cesaret he! 2 insanı katlet, bir de çık tüm Türkiye'nin gözüne gözüne sok!Evet evet o! Öldürdüğü kadının oğlu yayına bağlanmış rezalet çıkmış.
Valla birde sabrımı zorluyosun diyor öyle mi?.Eşin sinirliyse gitsin tedavi olsun.Hem de sokağın ortasında.Sen insan mısın başka birşey mi? Gururunu kırıyor,seni küçük düşürüyor.Sen biri tarafından hrıpalanmak için mi yaşıyorsun.Dayak ne demek ya.Bir de kahvaltı hazırlıyorsun.Bak güzelim.Çocuk yoksa bitmeli varsa bile,burnunu sürtüp deliler gibi pişman olmadığı sürece daha çok dayak yersin hemen süngüleri indirirsen.3 ay 5 ay farketmez.O dayağı attığına pişman olmalı.Ne güzel sokakta döv gel eve,ertesi günü hazır kahvaltı bul sonrada laf olsun diye gönül al sen haklı olarak tavır gösterince,sabrımı sorlama diye tehdit etsin.Ne yemeği,suratına bakmam.Sen şimdi tekrar döver korkusuylamı barışacaksın.Git bbanın evine de biraz neye uğradığını şaşırsın.KİMSE KİMSEYİ DÖVEMEZ.dayak yuzunden bi evlilik bitmli midir ? esim sinirli biri cok fazla tartismaalarimiz oluyo dun gecede onlardan biriydi yuruyuse cikmistik ailelerden acildi konu tartismaya basladik sokagin ortasinda bi samar yedim sacimi tuttu sustum eve gelenekadar agladim hic konusmadim eve gelince yine tartistk ve yine ayni seyleri tekrarladi 1 2 saat gecti gonlumu almya calisti bgn de kahvlti falan hazirladi ama benpas vermiyorum sabrimi zorluyosun diyo sicze ne yapmaliyim konusmalimiyim ondan nefret edyrum iyice sogudum ama konusmazsam da rekear ayni seyleri yasatmasindan korkuyorum kendimi cok caresizhissediyorum bosluktayim pismanliklarla doluyum ve icimi kimseye dokemiyorum
Evet doğru el kızı konumundayız.
Psikolog falan yararlı olmaz mı acaba.
Sonuçta bu şiddet mevzusu gün geçtikçe artıyor.
Ve kendine hakim olamayan insanlar oldukça fazla.
evet 16.00 yayında diyorHadi canım!
evet 16.00 yayında diyor
Anketlerde de en güvenilir sanatçı çıkıyor her sene. Ben de bizim toplumu anlayamadım sevilmicek baştacı ediliyor hep!
Çok gereksiz yorumlar yapılıyor bi tokatla yuma mi yıkılır tamam tabi ki hoş birşey değil ama bu boşanmak icin bi neden de değil sürekli şiddete maruz kaliyorsa bitirmeli bi anlik sinir olabiliyor yazık günah yıkıcı değil yapıcı olmak lazım yaşamadan atıp tutmak kolay yuva yapmak çok zor ama yıkılması tek bir kelimeye bakar biraz düşünerek yorum yazın evlilikte kim bi tokat bile yemedim diyorsa yalan söylüyor herkes yaşamıştır sanmayinki savunuyorum ama dediginiz kadar basit değil yoksa şiddet kime uygulanırsa ugulansin cok kötü birsey
karisi ne ki zaten, gucu yetsin sonra da nasilsa gonlunu alir beyefendi!valla cnm psikolog fln hikaye. sadece güçleri yettiği için dövüyorlar eşlerini. yoksa kendine hakim olamamaktan deil. niye annelerini babalarını patronlarını dövmüyorlar. kendilerine o zaman hakim olabiliyorlar ama karılarında hakim olmuyorlar hakim olmak istemiyorlar
- >
Yaklaşık 1 saat önce atılan tweet, tepkiler vicdan umurlarında değil, maksat reyting! #SedaSayanShow #showtv pic.twitter.com/mATyHi5erC
- hala devam ama. özürü geç. hala reyting peşinde
herkesin konumuna bagli bosanma durumu tabiki.. herkese aman bosa kurtul denemez, kosullarini bilemeyiz ama herkes dayak yemistir iddiasi da fazla iddiali olmus.. onaylanacak bsy asla degil ama normallestirmek de tuhafnereden bu kanıya vardınız evet 11 yıllık evliliğimde bir tokat bile yemedim. yalancıda değilim ki
eşinden tokat yemeyen bir sürü bayan var. genelleme yapmayın lütfen.
kimse bir yuvanın yıkılmasını istemez ama kocası istiyor heralde ki dövüyor karısını. şiddetin tokadı tekmesi olmaz . şiddet şiddettir
hiç insanları egitici program yok...
hep beyni sacma şeylere yönlendirme. abuk sabuk programlar
Ne yani,haklılığa haksızlığa göre mi dayak olayı olmalı veya olmamalı.İster babası haklı olsun,ister kocası.Kusura bakmasın.O kızın babasına istediğini saydıracak,kız karşılığında onun annesine laf söyleyince tokadı basacak.Yok öyle bir dünya.Kimse kimseyi dövemez.Sebep ne olursa olsun dövemez.Imm durum karışık.
Baban mevzusunda sence kim haklı?
Ee beklediğin tepki gelmiş işte?
Sen sinirlenip annesi hak. konuşmuşsun o da tokadı basmış.
Hep mi yapıyor huyunu biliyorsanız dayak yememek için uygun zamanı bekleyin.
Aynen öyle kadını çocuğu dövmek kolay böyle erkekler aciz adi şeref yoksunu ezik erkeklerdir benim gözümde ..valla cnm psikolog fln hikaye. sadece güçleri yettiği için dövüyorlar eşlerini. yoksa kendine hakim olamamaktan deil. niye annelerini babalarını patronlarını dövmüyorlar. kendilerine o zaman hakim olabiliyorlar ama karılarında hakim olmuyorlar hakim olmak istemiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?