evlilikte dayak

türk kadının hamurunda var. kocasına ezilme...

Sizin diğer konularınızı hatırlıyorum kaçarak evlenmiştiniz sanırım biraz da problemlerınız vardı .Genel olarak bir yorum yapıcak olursam bir önlem almazsanız daha kötü sonuçlar doğuracak bu ilşki ..Aşırı şiddet gbi ..

Evet evet o! Öldürdüğü kadının oğlu yayına bağlanmış rezalet çıkmış.
İyi cesaret he! 2 insanı katlet, bir de çık tüm Türkiye'nin gözüne gözüne sok!
Ben olsam, gözlerden ırak durmaya çalışırdım aksine, milletin acısını körüklüyor resmen.

Valla birde sabrımı zorluyosun diyor öyle mi?.Eşin sinirliyse gitsin tedavi olsun.Hem de sokağın ortasında.Sen insan mısın başka birşey mi? Gururunu kırıyor,seni küçük düşürüyor.Sen biri tarafından hrıpalanmak için mi yaşıyorsun.Dayak ne demek ya.Bir de kahvaltı hazırlıyorsun.Bak güzelim.Çocuk yoksa bitmeli varsa bile,burnunu sürtüp deliler gibi pişman olmadığı sürece daha çok dayak yersin hemen süngüleri indirirsen.3 ay 5 ay farketmez.O dayağı attığına pişman olmalı.Ne güzel sokakta döv gel eve,ertesi günü hazır kahvaltı bul sonrada laf olsun diye gönül al sen haklı olarak tavır gösterince,sabrımı sorlama diye tehdit etsin.Ne yemeği,suratına bakmam.Sen şimdi tekrar döver korkusuylamı barışacaksın.Git bbanın evine de biraz neye uğradığını şaşırsın.KİMSE KİMSEYİ DÖVEMEZ.

sokak ortasinda bana tokat atan sacimi ceken birine nasil dalarim hayal bile edemiyorum. nasil tokadi yiyip sadece aglayarak gidebiliyorsunuz bilmiyorum. sadece sizin icin degil her kadin icin ayni seyidüşünüyorum. ben tekme tokat allah ne verdiyse girisirdim sanirim hadi o sieada gücüm yetmedi ama illa savunmasiz bi aninda enseye soyle sert bi sey yerdi diye düşünüyorum

Evet doğru el kızı konumundayız.
Psikolog falan yararlı olmaz mı acaba.
Sonuçta bu şiddet mevzusu gün geçtikçe artıyor.
Ve kendine hakim olamayan insanlar oldukça fazla.

valla cnm psikolog fln hikaye. sadece güçleri yettiği için dövüyorlar eşlerini. yoksa kendine hakim olamamaktan deil. niye annelerini babalarını patronlarını dövmüyorlar. kendilerine o zaman hakim olabiliyorlar ama karılarında hakim olmuyorlar hakim olmak istemiyorlar

nereden bu kanıya vardınız evet 11 yıllık evliliğimde bir tokat bile yemedim. yalancıda değilim ki
eşinden tokat yemeyen bir sürü bayan var. genelleme yapmayın lütfen.

kimse bir yuvanın yıkılmasını istemez ama kocası istiyor heralde ki dövüyor karısını. şiddetin tokadı tekmesi olmaz . şiddet şiddettir

karisi ne ki zaten, gucu yetsin sonra da nasilsa gonlunu alir beyefendi!

zevzek zevzek programlar yapmada üstlerine yok.
seda da başta geliyor tabi...
reyting ugruna sülalerini satarlar

herkesin konumuna bagli bosanma durumu tabiki.. herkese aman bosa kurtul denemez, kosullarini bilemeyiz ama herkes dayak yemistir iddiasi da fazla iddiali olmus.. onaylanacak bsy asla degil ama normallestirmek de tuhaf

Ne yani,haklılığa haksızlığa göre mi dayak olayı olmalı veya olmamalı.İster babası haklı olsun,ister kocası.Kusura bakmasın.O kızın babasına istediğini saydıracak,kız karşılığında onun annesine laf söyleyince tokadı basacak.Yok öyle bir dünya.Kimse kimseyi dövemez.Sebep ne olursa olsun dövemez.

Aynen öyle kadını çocuğu dövmek kolay böyle erkekler aciz adi şeref yoksunu ezik erkeklerdir benim gözümde ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…