- Konu Sahibi siyahpembe
-
BİR TOKAT DEYİP GEÇME !!! Özellikle son günlerde tv lerde bu konunun çok üzerinde duruyorlar. Her şey 1 tokatla başlıyor en baştan. Sonra zamanla tahammülsüzlük artıyor ve iş çığırından çıkıyor. En kısa zamanda bu konuyu eşinle konuş. Böyle bir şiddetle bir daha karşılaşırsan kesin olarak bu evliliğin biteceiğini söyle. Sakın ve sakın bir tokat deyip konuyu kapatma. Bu iş ilerde kadın cinayetlerine kadar gidiyor çünkü...10 aylik evlilk ccuk yok boyle bi adamdan cocuk istemiyrum zaten esimle babamin bi tartsmasi olmustu dun de konu acildi babam hakkinda olur olmadik konustu bende nasil odugunu anlasin diye annesi hakkinda konustum annesine cok deger veryo babasi yok konu annesi oluncada yedim tokati
Ya benimsin ya gara dopraaann! Diye ilan-ı aşk edilen bir ülkede sence, nasıl biter bir evlilik?dayaktan da bitmeyecekse ne sebeple biterki bir evlilik?
nahhh şuraya yazıyorum. cok degil bi kaç güne eşinle iyi olursun.davayi acmaktn korkuyorum kcarak evlendi ailemi cokk fazla yiprattm kac kez bitm asamasina geldik ailemin evinw gttim sonrasnda barisik ailemi cok uzdum esim belalii biri yasaigim yer kucuk biyer dava acarsamailemin bnm ezil olamamdn korkuyorummve onun basimiza bela olmasindan
hadsiz kadın.....Seda Sayan denen sanatçı bozuntusu programına iki eşini öldüren adamı çıkartmış diyor ki "ne kadar masum bakıyor" !!!!!!!!!! Kan beynime sıçradı. Rtük programı kaldırmış yayından ama ne yazar. Kadına şiddeti kadın cinayetlerini normalleştirmeye çalışan bir algı yönetimi var ülkemde. Herkes seferber!
O seda hala ne program yapıyor onuda anlamış deglimSeda Sayan denen sanatçı bozuntusu programına iki eşini öldüren adamı çıkartmış diyor ki "ne kadar masum bakıyor" !!!!!!!!!! Kan beynime sıçradı. Rtük programı kaldırmış yayından ama ne yazar. Kadına şiddeti kadın cinayetlerini normalleştirmeye çalışan bir algı yönetimi var ülkemde. Herkes seferber!
nahhh şuraya yazıyorum. cok degil bi kaç güne eşinle iyi olursun.
bizede seyirci gibi bakmak düşer
hadsiz kadın.....
hiç sevemedim bu kadını
kocam beni sacımdan sürüdü. ya aslına bakarsanız cok iyi.Karışmıyım diyorum ama bunlar hep bahaneler....
.
Tabii ki de basit birsey değil ama her tokat yiyen bosansa ne olacak hic düşündünüz mü? Yani ortada 10 aylik bir evlilik var daha cok yeni cok taze birbirini tanimayan iki insan zaman lazım bu ne en ufak birseyde hadi boşan olir mu öyle yaa kendi diyenler bosaniyolar mi lafta cok kolay ama gercekler boyle değil maalesef burasi Türkiye yazık günah yani o kadar zahmete katlanip çocukları için 50 yıl ceken anellerimiz olmasaydı hic birimiz burda konuşuyor olmazdik az once de dedim şiddet asla kabul edilemez ama tek care boşanmak degil konuşmak care aramak
onu sinsi sinsi tehdit edin bidaha bana el kaldırırsan seni zehirlerim şaka yapmıyorum cok ciddiyim falan söyleyin veya bi daki dayak sonrası gidip darp raporu felan alın onunla tehdit edin bulunduğunuz yere göre jandarmaya veya polise haber verin jandarma olursa iyi olur kapı önünde bi güzel dövüyolardayak yuzunden bi evlilik bitmli midir ? esim sinirli biri cok fazla tartismaalarimiz oluyo dun gecede onlardan biriydi yuruyuse cikmistik ailelerden acildi konu tartismaya basladik sokagin ortasinda bi samar yedim sacimi tuttu sustum eve gelenekadar agladim hic konusmadim eve gelince yine tartistk ve yine ayni seyleri tekrarladi 1 2 saat gecti gonlumu almya calisti bgn de kahvlti falan hazirladi ama benpas vermiyorum sabrimi zorluyosun diyo sicze ne yapmaliyim konusmalimiyim ondan nefret edyrum iyice sogudum ama konusmazsam da rekear ayni seyleri yasatmasindan korkuyorum kendimi cok caresizhissediyorum bosluktayim pismanliklarla doluyum ve icimi kimseye dokemiyorum
Kader kurbanı olarak! karılarını öldüren şu adam, flash tvden çıkma kendine karı arıyordu hani!Seda Sayan denen sanatçı bozuntusu programına iki eşini öldüren adamı çıkartmış diyor ki "ne kadar masum bakıyor" !!!!!!!!!! Kan beynime sıçradı. Rtük programı kaldırmış yayından ama ne yazar. Kadına şiddeti kadın cinayetlerini normalleştirmeye çalışan bir algı yönetimi var ülkemde. Herkes seferber!
kocam beni sacımdan sürüdü. ya aslına bakarsanız cok iyi.
lan iyiyse niye sürüdü. iyiyse niye dövdü!
haketmişin desek yine sucluyuz
devamı hemen arkasından evde gelmiş zaten bir kere vurdumu diğer kavgalarda da tekrarlarÖzür dilese de devamı gelir kanısındayımBöyle insanların aynı duruma düşmesini diliyorum sadece... Ona sokak ortasında aynı şeyi yapsalar... yahut annesine varsa kız kardeşine bayan bir akrabasına... aslan kesilir hemen
Kader kurbanı olarak! karılarını öldüren şu adam, flash tvden çıkma kendine karı arıyordu hani!
dönen reklamlara bakılırsa yayından kaldırılmamışSeda Sayan denen sanatçı bozuntusu programına iki eşini öldüren adamı çıkartmış diyor ki "ne kadar masum bakıyor" !!!!!!!!!! Kan beynime sıçradı. Rtük programı kaldırmış yayından ama ne yazar. Kadına şiddeti kadın cinayetlerini normalleştirmeye çalışan bir algı yönetimi var ülkemde. Herkes seferber!
kocam o benim severde döverde size ne demişti yıllar önce bi film de kim olduğunu hatırlayamadımnahhh şuraya yazıyorum. cok degil bi kaç güne eşinle iyi olursun.
bizede seyirci gibi bakmak düşer
bunlar hep abd nin oyunuAldatıyor ama seviyor çok ilgili
dönen reklamlara bakılırsa yayından kaldırılmamış
o anketlere biz hic katilmadik nedenseAnketlerde de en güvenilir sanatçı çıkıyor her sene. Ben de bizim toplumu anlayamadım sevilmicek baştacı ediliyor hep!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?