evlilikte dayak

BİR TOKAT DEYİP GEÇME !!! Özellikle son günlerde tv lerde bu konunun çok üzerinde duruyorlar. Her şey 1 tokatla başlıyor en baştan. Sonra zamanla tahammülsüzlük artıyor ve iş çığırından çıkıyor. En kısa zamanda bu konuyu eşinle konuş. Böyle bir şiddetle bir daha karşılaşırsan kesin olarak bu evliliğin biteceiğini söyle. Sakın ve sakın bir tokat deyip konuyu kapatma. Bu iş ilerde kadın cinayetlerine kadar gidiyor çünkü...

Seda Sayan denen sanatçı bozuntusu programına iki eşini öldüren adamı çıkartmış diyor ki "ne kadar masum bakıyor" !!!!!!!!!! Kan beynime sıçradı. Rtük programı kaldırmış yayından ama ne yazar. Kadına şiddeti kadın cinayetlerini normalleştirmeye çalışan bir algı yönetimi var ülkemde. Herkes seferber!

nahhh şuraya yazıyorum. cok degil bi kaç güne eşinle iyi olursun.
bizede seyirci gibi bakmak düşer

hadsiz kadın.....
hiç sevemedim bu kadını

O seda hala ne program yapıyor onuda anlamış deglim

10 aylık evlilik içeriğine baktınız mı hiç
aldatılma var-dayak var
neden erkek müsvettesi kocasının po.... kaldıracak ne için dayanacak ne için katlanacak
ilerde bu müsvetteye çocuk doğurup hep beni dövmekten sıkılmışsındır hadi sana kıyak yaptım al bu çocuğumuzu-çocuklarımızı döv mü diyecek
lütfen kendi cehaletinizi konu sahibi arkadaşımıza aşılamaya kalkmayın
evlilik kolay değil yuvada kolay kurulmuyor ama bu adama karısını dövme sövme hakkını vermiyor
sizi üzecek bir şey söyleyeyim
ben ailemde şiddet görmedim fiziksel yada sözlü
ne babam anneme
ne anne babam bizlere
akraba ve komşularımda da hiç şahitlik etmedim
dedem anneannemi öyle çok severdi gözünün içine bakardı
kayınpederim kayınvalidemi elleri ile besliyor halen kayınvalidem rahatsız kayınpederim bakıyor banyosuna kadar yaptırıyor
ben evliliğimde görmüyorum
yada eşimle 4 senede geçmişimiz var oda dahil şiddet görmedim bırakın şiddeti kavga ederken bile sesimizin tonuna dikkat ederiz sesle bile şiddet görmedim tahammül de edemem zaten
konu sahibi arkadaşımız değer görmeyi-mutlu olmayı-gerçekten sevilmeyi haketmiyor mu acaba
yada şiddet gören diğer kadınlar ve belki siz

onu sinsi sinsi tehdit edin bidaha bana el kaldırırsan seni zehirlerim şaka yapmıyorum cok ciddiyim falan söyleyin veya bi daki dayak sonrası gidip darp raporu felan alın onunla tehdit edin bulunduğunuz yere göre jandarmaya veya polise haber verin jandarma olursa iyi olur kapı önünde bi güzel dövüyolar

Kader kurbanı olarak! karılarını öldüren şu adam, flash tvden çıkma kendine karı arıyordu hani!

devamı hemen arkasından evde gelmiş zaten bir kere vurdumu diğer kavgalarda da tekrarlar

dönen reklamlara bakılırsa yayından kaldırılmamış

nahhh şuraya yazıyorum. cok degil bi kaç güne eşinle iyi olursun.
bizede seyirci gibi bakmak düşer
kocam o benim severde döverde size ne demişti yıllar önce bi film de kim olduğunu hatırlayamadım daha gecen gün tv de hamile kadını kocası evire cevire sokak ortasında dövdü polis geldi abi ben şikayetci değilim kocam o benim ....türk milleti ....türk kadını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…