Aileleriniz, ortamlarınız uyumluysa ,siz de bey efendi de kendinizi her anlamda yetiştirme taraftariysaniz sorun olmaz..Arkaslar herkese merhaba. Bir konu hakkinda fikirlerini ve goruslerinizi almak istiyorum. Uzun bir iliskim var.ben tukce ogretmeniyim evlenmeyi dsundgum insanda elektrik teknisyeni.lise kpss yle grdgi bir kamu kurumunda calsyor.ayni zamnda su anda aciktan universitesini okuyor.cevremdeki insanlar evlenmk istedgmzi ogrendikleri anda daha tanimadan etmeden karsmdaki insanin bana denk olmadgni sylediler ve bunu bir engel olarak onumuze koyuyorlar.ben ise oyle dsunmuyorum.ama yakin cevrem bunda israr ettgi icn evlenemyecgmzden korkyorum.byle bir durumu yasayan varmi varsa snrasnda ne oldu nasil sonlandi bu durum.icimin rahatlamsina ihryacim var.cevap yazarsaniz sevinirim
Dgru soyluyorsunuz.ama maaslarimiz ayni ayni yani bi asagi yukari durumu yok maaslrimizdaKadinin maasi erkegin kazandiginda n yuksekse vir sure sonra aile icerisinde ciddi sorunlarin basladigini duymustum erkek gururuna yediremeyip surekli kavga cikarirmis ama bu her ailede olacak diye bisey yok yine saglam adimlar atmanxi tavsiye ederim ilerde cocuguuzda olursa yani herseyi dusunup karar vermek en fogrusu
Maaslrimiz ayni.ailelerimiznde maddi durumlari ayniMaddi durumu sizden iyi mi?
Dgru soyluyorsunuz.ama maaslarimiz ayni ayni yani bi asagi yukari durumu yok maaslrimizda
Bnce zaten birbirimizn dengiyiz.fikirlerimiz hayallerimiz hayata bakis acimiz denk.ama yakin cevremin yaptgi sorun universite denksizligi.onlara gore oyle yaniO zaman nasil bir denklikd en bahsediliyor ki zaten denksiniz oyle degil mi
Arkaslar herkese merhaba. Bir konu hakkinda fikirlerini ve goruslerinizi almak istiyorum. Uzun bir iliskim var.ben tukce ogretmeniyim evlenmeyi dsundgum insanda elektrik teknisyeni.lise kpss yle grdgi bir kamu kurumunda calsyor.ayni zamnda su anda aciktan universitesini okuyor.cevremdeki insanlar evlenmk istedgmzi ogrendikleri anda daha tanimadan etmeden karsmdaki insanin bana denk olmadgni sylediler ve bunu bir engel olarak onumuze koyuyorlar.ben ise oyle dsunmuyorum.ama yakin cevrem bunda israr ettgi icn evlenemyecgmzden korkyorum.byle bir durumu yasayan varmi varsa snrasnda ne oldu nasil sonlandi bu durum.icimin rahatlamsina ihryacim var.cevap yazarsaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?