Hayir.ilk verdgim cvbi dgru anlamadgnz icn ikinci kez bir aciklama daha yaptim.ilk verdgm cevapta zaten demek istedgim sey suydu.ben konuyu siz ne dsunuyorsunuz sizce denkmiyiz dye acsaydim dedgnzde haklisinz.bnde denk olmadgmizi dsunuyor olurdum.ama ben konuyu o sekilde acmdim.dedgm sey farkliydi dedim.yaptgim aciklama zaten buydu.ama ben tam anlatamamsim galiba.yanlis anlasildi msjim.sanki bir yaram varmis gbi.dedgm gbi benim karsmdaki insanla ilgili bir suphem yok cok sukur.sadece etrafmdakileri ikna etmye calsyorum.ilk msjinizda verdgnz ornegede tesekkur tesekkur ederim.iyi gelyor byle mutlu sonlari okumakSizin sordugunuz soruya bende cevap verdim zaten "bana bu imayla gelenleri hemen susturdum" diyerek. Galiba siz ikinci kez duzgun okuyunca anladiniz ve tekrar aciklama ihtiyacı hissettiniz.
Bnce zaten birbirimizn dengiyiz.fikirlerimiz hayallerimiz hayata bakis acimiz denk.ama yakin cevremin yaptgi sorun universite denksizligi.onlara gore oyle yani
Bu nasıl bir Türkçe ogretmenligi yazım tarzı?Arkaslar herkese merhaba. Bir konu hakkinda fikirlerini ve goruslerinizi almak istiyorum. Uzun bir iliskim var.ben tukce ogretmeniyim evlenmeyi dsundgum insanda elektrik teknisyeni.lise kpss yle grdgi bir kamu kurumunda calsyor.ayni zamnda su anda aciktan universitesini okuyor.cevremdeki insanlar evlenmk istedgmzi ogrendikleri anda daha tanimadan etmeden karsmdaki insanin bana denk olmadgni sylediler ve bunu bir engel olarak onumuze koyuyorlar.ben ise oyle dsunmuyorum.ama yakin cevrem bunda israr ettgi icn evlenemyecgmzden korkyorum.byle bir durumu yasayan varmi varsa snrasnda ne oldu nasil sonlandi bu durum.icimin rahatlamsina ihryacim var.cevap yazarsaniz sevinirim
Öncelikle size mutluluklar dilerim. Bence ilişkide taraflar arası mevki ünvan farkında önem yoktur. Tamam ekonomi önemli ama kadın erkekten fazla kazanabilir. Bunda bir mahsur yokturArkaslar herkese merhaba. Bir konu hakkinda fikirlerini ve goruslerinizi almak istiyorum. Uzun bir iliskim var.ben tukce ogretmeniyim evlenmeyi dsundgum insanda elektrik teknisyeni.lise kpss yle grdgi bir kamu kurumunda calsyor.ayni zamnda su anda aciktan universitesini okuyor.cevremdeki insanlar evlenmk istedgmzi ogrendikleri anda daha tanimadan etmeden karsmdaki insanin bana denk olmadgni sylediler ve bunu bir engel olarak onumuze koyuyorlar.ben ise oyle dsunmuyorum.ama yakin cevrem bunda israr ettgi icn evlenemyecgmzden korkyorum.byle bir durumu yasayan varmi varsa snrasnda ne oldu nasil sonlandi bu durum.icimin rahatlamsina ihryacim var.cevap yazarsaniz sevinirim
Arkaslar herkese merhaba. Bir konu hakkinda fikirlerini ve goruslerinizi almak istiyorum. Uzun bir iliskim var.ben tukce ogretmeniyim evlenmeyi dsundgum insanda elektrik teknisyeni.lise kpss yle grdgi bir kamu kurumunda calsyor.ayni zamnda su anda aciktan universitesini okuyor.cevremdeki insanlar evlenmk istedgmzi ogrendikleri anda daha tanimadan etmeden karsmdaki insanin bana denk olmadgni sylediler ve bunu bir engel olarak onumuze koyuyorlar.ben ise oyle dsunmuyorum.ama yakin cevrem bunda israr ettgi icn evlenemyecgmzden korkyorum.byle bir durumu yasayan varmi varsa snrasnda ne oldu nasil sonlandi bu durum.icimin rahatlamsina ihryacim var.cevap yazarsaniz sevinirim
Kesinlikle katiliyorum size.Sözüm yanlış anlaşılmasın ama bu öğretmen olan bayanları dengi doktor mühendismi sadece acaba benim kardeşimde bi dönem havalara girdi şimdi kısmetlerini kapattı adam namusuyla çalışıyor düzenli işi var teknisyenmiş kamuda çalışıyorsa öğretmenle arasında pek bi fark yok maaş olarak adam vicdanlımı dürüstmü çalışkanmı bunlara bakın doktor mühendis olur karaktersiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?