Adam memur.Sende devletin memurusun.Adam okumuş uzerıne atanmış.Hemde 2 yıllıkta atanmış.Yani çoğu kişi 4 yıl okuo atanamıo fakat o kişi 2 yıl okumuş ve atanmış.Hemde bu kadar zorken atanmak.Burada denksizlik nerede.2 nizde memursunuz.Sizde kamudasınızsanırım.Bence gayet denksinizArkaslar herkese merhaba. Bir konu hakkinda fikirlerini ve goruslerinizi almak istiyorum. Uzun bir iliskim var.ben tukce ogretmeniyim evlenmeyi dsundgum insanda elektrik teknisyeni.lise kpss yle grdgi bir kamu kurumunda calsyor.ayni zamnda su anda aciktan universitesini okuyor.cevremdeki insanlar evlenmk istedgmzi ogrendikleri anda daha tanimadan etmeden karsmdaki insanin bana denk olmadgni sylediler ve bunu bir engel olarak onumuze koyuyorlar.ben ise oyle dsunmuyorum.ama yakin cevrem bunda israr ettgi icn evlenemyecgmzden korkyorum.byle bir durumu yasayan varmi varsa snrasnda ne oldu nasil sonlandi bu durum.icimin rahatlamsina ihryacim var.cevap yazarsaniz sevinirim
Suan esinize karsi nasil aileniz pekiEvlenmek istiyorum dedim. Baktılar vazgeçmiyorum, engellenemeyeceğimi anladıklarında kabullendiler gönülsüz de olsa.
Çünkü öncesinde ayrılmazsan hakkımızı helal etmeyiz gibi şeyler söylediklerinde işe yaramamıştı
Arkaslar herkese merhaba. Bir konu hakkinda fikirlerini ve goruslerinizi almak istiyorum. Uzun bir iliskim var.ben tukce ogretmeniyim evlenmeyi dsundgum insanda elektrik teknisyeni.lise kpss yle grdgi bir kamu kurumunda calsyor.ayni zamnda su anda aciktan universitesini okuyor.cevremdeki insanlar evlenmk istedgmzi ogrendikleri anda daha tanimadan etmeden karsmdaki insanin bana denk olmadgni sylediler ve bunu bir engel olarak onumuze koyuyorlar.ben ise oyle dsunmuyorum.ama yakin cevrem bunda israr ettgi icn evlenemyecgmzden korkyorum.byle bir durumu yasayan varmi varsa snrasnda ne oldu nasil sonlandi bu durum.icimin rahatlamsina ihryacim var.cevap yazarsaniz sevinirim
Yok hayir karsimdaki insan lise kpps siyle atandi.smdi okuyor universiteyi aciktanAdam memur.Sende devletin memurusun.Adam okumuş uzerıne atanmış.Hemde 2 yıllıkta atanmış.Yani çoğu kişi 4 yıl okuo atanamıo fakat o kişi 2 yıl okumuş ve atanmış.Hemde bu kadar zorken atanmak.Burada denksizlik nerede.2 nizde memursunuz.Sizde kamudasınızsanırım.Bence gayet denksiniz
Bence hiç önemli deil.Ne kadar güzel.Büyük bi başarı bence .Arada maaş farkı varmı.Ünüyi bitirdiklerinde maaşlarında artış oluo.Adam boş boş gezmioki.Boş boş gezse evlenme derdim.Ama işinde gücünde.Boş boş gezip limon satarım yine sana bakarım diolar.Amainanki limon satmayı bırak gidip iş bile aramıolar.Senin kafa yapına ailesi aile yapına uyuyosa evlen.Ama buyukler begenmedılerse bibildimleri vardır.Yok hayir karsimdaki insan lise kpps siyle atandi.smdi okuyor universiteyi aciktan
Suan esinize karsi nasil aileniz peki
Masalllah saglikla buyutun bebeginizi insallh :)Sevmiyolar ama idare ediyorlar birbirlerini
Başta arada kalıp yıprandım ama son bi kaç yıldır tavrımı koyduğum için açıktan bir şey diyemiyor kimse. Diyeni de takmıyorum, ne yaşadığımı ben biliyorum sonuçta. İşin iyi yanı biz ailelerden uzakta yaşıyoruz. Bayramlarda falan da ikimiz de birbirinin ailesine şöyle bi görünüyoruz sonra herkes kendi tarafıyla daha çok vakit geçiriyor. Şimdi bi de bebeğimiz oldu kimseyi gözümüz görmez artık :)
Öyle tabi de, konu sahibesi de şirket CEOsu değil sonuçta.
Arkaslar herkese merhaba. Bir konu hakkinda fikirlerini ve goruslerinizi almak istiyorum. Uzun bir iliskim var.ben tukce ogretmeniyim evlenmeyi dsundgum insanda elektrik teknisyeni.lise kpss yle grdgi bir kamu kurumunda calsyor.ayni zamnda su anda aciktan universitesini okuyor.cevremdeki insanlar evlenmk istedgmzi ogrendikleri anda daha tanimadan etmeden karsmdaki insanin bana denk olmadgni sylediler ve bunu bir engel olarak onumuze koyuyorlar.ben ise oyle dsunmuyorum.ama yakin cevrem bunda israr ettgi icn evlenemyecgmzden korkyorum.byle bir durumu yasayan varmi varsa snrasnda ne oldu nasil sonlandi bu durum.icimin rahatlamsina ihryacim var.cevap yazarsaniz sevinirim
Peki izah etmedgm kanisina nerden vardinizSiz de bu adamı kendinize denk görmüyorsunuz bence....ailenize bu yüzden izah edemiyorsunuz durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?