Siz cerrah olsaniz evlenmeyi dusundugunuz insan bakkal olsa evet zorluk yasardiniz cevrelerinizden oturu ancak sizin durumunuzda bir denk olmama durumu yok ki.Arkaslar herkese merhaba. Bir konu hakkinda fikirlerini ve goruslerinizi almak istiyorum. Uzun bir iliskim var.ben tukce ogretmeniyim evlenmeyi dsundgum insanda elektrik teknisyeni.lise kpss yle grdgi bir kamu kurumunda calsyor.ayni zamnda su anda aciktan universitesini okuyor.cevremdeki insanlar evlenmk istedgmzi ogrendikleri anda daha tanimadan etmeden karsmdaki insanin bana denk olmadgni sylediler ve bunu bir engel olarak onumuze koyuyorlar.ben ise oyle dsunmuyorum.ama yakin cevrem bunda israr ettgi icn evlenemyecgmzden korkyorum.byle bir durumu yasayan varmi varsa snrasnda ne oldu nasil sonlandi bu durum.icimin rahatlamsina ihryacim var.cevap yazarsaniz sevinirim
Bnde ayni fikirdeyim kesinlikle.yakin cebrem derken ailemi kastetmstim zaten.sorun cikartanlar onlar.onumuze engel koyanlar onlar.biz zaten oyle dsunmuyoruzUniversite mi ay millet cahillik seviyesi artik cag atladi ya gercekten unv. Diye ölüp bitiyolar kimse sormaz olmuş namaz kiliyor mu kiliyorsa tamam denilirmis simdi universitesi yeterli mi degil mi deniliyo acikdan istedigi kadar universite okur yani ah bu millet ahh aileleriniz sorun etmiyorsa bosvsrin cevrenizi... adamin ahlakina baksinlar seni uzabilicek bi adammi veya evine bakabilecek bi adammi ne biliyim.cocuguna iyi baba olabilecekmi bunlara bakilsin napicaksin universitesini....
Sosyokültürel denklige inanırım. Erkek kadının eğitimini kariyerini sorun etmeyecek olgunlukta ise ve entelektüel seviye denkse eğitim durumu çok önemli değil. Ama bu da bir gerçek ki ülkemizde böyle erkek de son derece az.
Bnde ayni fikirdeyim kesinlikle.yakin cebrem derken ailemi kastetmstim zaten.sorun cikartanlar onlar.onumuze engel koyanlar onlar.biz zaten oyle dsunmuyoruz
Amin. Cok tesekkurler yorumunuz icinBen olsam sevdigim adamdan karakter olarak eminsem evine bakacak bi adam beni uzmez falan diyebiliyorsam ailemi ikna ederdim karsi cikmak cozum degil ailr cok onemli anne baba hakki esinizden onde gelir cunku.. arastirsinlsr sorunu yoksa universite okuyo annecim bi kac yili kaldi tarzida ikna edilebilir Allah yardimciniz olsun.
Ben genel için durum yaptım aslında. Üniversitenin katkısı çok fazla. Hele aileden başka bir şehirde kendi başına okuyup gezip görmek insanın ufkunu çok açıyor. Dediğim gibi iki insanın hayat anlayışı denkse eğitim durumu çok da sorun değil.Öyle tabi de, konu sahibesi de şirket CEOsu değil sonuçta. Yazım biçimine bakılırsa Türkçe öğretmeni olmasının da bünyesine çok etkisi olmamış.
Bence fark kampüs üniversitesine gidip gitmemekte yatıyor. Üniversite havasını solumak, ünv sosyal yaşamında yer almak insanın vizyonunu çok çok değiştiriyor.
Arkaslar herkese merhaba. Bir konu hakkinda fikirlerini ve goruslerinizi almak istiyorum. Uzun bir iliskim var.ben tukce ogretmeniyim evlenmeyi dsundgum insanda elektrik teknisyeni.lise kpss yle grdgi bir kamu kurumunda calsyor.ayni zamnda su anda aciktan universitesini okuyor.cevremdeki insanlar evlenmk istedgmzi ogrendikleri anda daha tanimadan etmeden karsmdaki insanin bana denk olmadgni sylediler ve bunu bir engel olarak onumuze koyuyorlar.ben ise oyle dsunmuyorum.ama yakin cevrem bunda israr ettgi icn evlenemyecgmzden korkyorum.byle bir durumu yasayan varmi varsa snrasnda ne oldu nasil sonlandi bu durum.icimin rahatlamsina ihryacim var.cevap yazarsaniz sevinirim
En basta soylememstim uzulmesin dye. Ama buyuk bir sorun haline gelince soylemek zorunda kaldimSevgilinize söyledinizmi ailem eğitim açısından denk olmadığımızı düşünüyor diye
Arkaslar herkese merhaba. Bir konu hakkinda fikirlerini ve goruslerinizi almak istiyorum. Uzun bir iliskim var.ben tukce ogretmeniyim evlenmeyi dsundgum insanda elektrik teknisyeni.lise kpss yle grdgi bir kamu kurumunda calsyor.ayni zamnda su anda aciktan universitesini okuyor.cevremdeki insanlar evlenmk istedgmzi ogrendikleri anda daha tanimadan etmeden karsmdaki insanin bana denk olmadgni sylediler ve bunu bir engel olarak onumuze koyuyorlar.ben ise oyle dsunmuyorum.ama yakin cevrem bunda israr ettgi icn evlenemyecgmzden korkyorum.byle bir durumu yasayan varmi varsa snrasnda ne oldu nasil sonlandi bu durum.icimin rahatlamsina ihryacim var.cevap yazarsaniz sevinirim
Ne guzel. Cok mutlu olursunuz insallhBen avukatım nişanlım lise mezunu, yaşadığımız şehirde çok saygın ve başarılı bir iş adamı.Haziranda düğünüm var ve ailem onu çok sevdiği için hiçbir şekilde sorun yapmadı.
Öyle tabi de, konu sahibesi de şirket CEOsu değil sonuçta. Yazım biçimine bakılırsa Türkçe öğretmeni olmasının da bünyesine çok etkisi olmamış.
Bence fark kampüs üniversitesine gidip gitmemekte yatıyor. Üniversite havasını solumak, ünv sosyal yaşamında yer almak insanın vizyonunu çok çok değiştiriyor.
Cok daha uzun olsun insallh evliliginiz. Evlenirken aileniz sorun cikartmsmiydi pekiAnaaa bu biz
Evlendiğimizde ben İngilizce öğretmeniydim
Eşim inşaatta işçi, tekniker gibi bişeydi
Şimdi ben üniversitede çalışıyorum doktora yapıyorum
Eşim dışarıdan lisans tamamlıyor kpss ye girdi kamuya atandı.
Millet hep konuşur
Sürekli konuşur
Susmazlar...
Biz 7 senelik evliyiz hala konuşuyolar :)
Tabiki çıkardılarCok daha uzun olsun insallh evliliginiz. Evlenirken aileniz sorun cikartmsmiydi peki
Ailenizi nasil ikna ettiniz peki :)Tabiki çıkardılar
Ben emindim kimseyi sallamadım
Ailenizi nasil ikna ettiniz peki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?