Evlilikte denklik

Siz cerrah olsaniz evlenmeyi dusundugunuz insan bakkal olsa evet zorluk yasardiniz cevrelerinizden oturu ancak sizin durumunuzda bir denk olmama durumu yok ki.

Universite mi ay millet cahillik seviyesi artik cag atladi ya gercekten unv. Diye ölüp bitiyolar kimse sormaz olmuş namaz kiliyor mu kiliyorsa tamam denilirmis simdi universitesi yeterli mi degil mi deniliyo acikdan istedigi kadar universite okur yani ah bu millet ahh aileleriniz sorun etmiyorsa bosvsrin cevrenizi... adamin ahlakina baksinlar seni uzabilicek bi adammi veya evine bakabilecek bi adammi ne biliyim.cocuguna iyi baba olabilecekmi bunlara bakilsin napicaksin universitesini....

Denklik! Neye göre denklik? Aranızda bariz bi eğitim farklılığı göremedim ben.
Ayrıca kpss ile atanmanın kolay olmadığı bi ülkede yaşıyoruz ve erkek arkadaşınız bunu başarmış. Ne güzel bi mesleği var, atanmış, eğitimine de devam ediyor. Okulu bitirince zaten yükselir.
Böyle negatif konuşan insanlara da en güzel cevabı siz verirsiniz, seviyorsanız tabi!

Bnde ayni fikirdeyim kesinlikle.yakin cebrem derken ailemi kastetmstim zaten.sorun cikartanlar onlar.onumuze engel koyanlar onlar.biz zaten oyle dsunmuyoruz

Öyle tabi de, konu sahibesi de şirket CEOsu değil sonuçta. Yazım biçimine bakılırsa Türkçe öğretmeni olmasının da bünyesine çok etkisi olmamış.

Bence fark kampüs üniversitesine gidip gitmemekte yatıyor. Üniversite havasını solumak, ünv sosyal yaşamında yer almak insanın vizyonunu çok çok değiştiriyor.

Bence kisiden kisiye degisir. İnsanin kendini gelistirmesi ve egitims acik olmasi onemli. Biz evlendigimizde ben lisans, esim on lisans mezunuydu. Yillar sonra esim dgs ye girdi, muhendislige tamamladi, simdi yuksek lisans yapiyor. Vizyonu genisse ve kafalariniz uyuyorsa neden olmasin?

Bnde ayni fikirdeyim kesinlikle.yakin cebrem derken ailemi kastetmstim zaten.sorun cikartanlar onlar.onumuze engel koyanlar onlar.biz zaten oyle dsunmuyoruz

Ben olsam sevdigim adamdan karakter olarak eminsem evine bakacak bi adam beni uzmez falan diyebiliyorsam ailemi ikna ederdim karsi cikmak cozum degil ailr cok onemli anne baba hakki esinizden onde gelir cunku.. arastirsinlsr sorunu yoksa universite okuyo annecim bi kac yili kaldi tarzida ikna edilebilir Allah yardimciniz olsun.

Sevgilinize söyledinizmi ailem eğitim açısından denk olmadığımızı düşünüyor diye

Amin. Cok tesekkurler yorumunuz icin

Ben genel için durum yaptım aslında. Üniversitenin katkısı çok fazla. Hele aileden başka bir şehirde kendi başına okuyup gezip görmek insanın ufkunu çok açıyor. Dediğim gibi iki insanın hayat anlayışı denkse eğitim durumu çok da sorun değil.

Valla denklik ise çocuk mis gibi devlet memuru. Siz belki atanmamışsanız sizden iyi durumda.

Anaaa bu biz
Evlendiğimizde ben İngilizce öğretmeniydim
Eşim inşaatta işçi, tekniker gibi bişeydi
Şimdi ben üniversitede çalışıyorum doktora yapıyorum
Eşim dışarıdan lisans tamamlıyor kpss ye girdi kamuya atandı.

Millet hep konuşur
Sürekli konuşur
Susmazlar...
Biz 7 senelik evliyiz hala konuşuyolar :)

Evet ayrı olması gereken soru eki ve de da yı ben de kaçırmadım

Cok daha uzun olsun insallh evliliginiz. Evlenirken aileniz sorun cikartmsmiydi peki

Ailenizi nasil ikna ettiniz peki :)

Evlenmek istiyorum dedim. Baktılar vazgeçmiyorum, engellenemeyeceğimi anladıklarında kabullendiler gönülsüz de olsa.
Çünkü öncesinde ayrılmazsan hakkımızı helal etmeyiz gibi şeyler söylediklerinde işe yaramamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…