- 27 Mart 2017
- 9.505
- 48.083
- 548
Operim , keske ise yarasa , hic umidim yok gerci ama en azindan bilsin ogretmenlerinin halini
Diplomalar yarışıyor programına hoşgeldiniz.
Bir de sanırım Türkçe dersleri başlamış, hanımlar her fırsatta yorumları cımbızlayıp polemik çıkartmayı göze alıyorsunuz ama konu sahibelerine ayıp olmuyor mu sizce?
Üstelik konuyu açan yeni üye olmuş, süper bir hoşgeldiniz topiği hazırlamışsınız kendisine, valla bravo.
Kusura bakma Milana şikayet et butonuna basarak bildirmek yerine laf yarışına girmek haklılık değildir, konu sahibesi baştan rapor edilseydi banlanmalar olmazdı, ki özellikle sesli harfleri yutarak yazanları özelden dikkat etmeleri için uyarıyorum, büyük harfle yazanlar keza yine bilgilendiriliyorlar, yazım kurallarına hassasiyeti anlıyor hak da veriyorum ama yolu bu değil, üyeler ikaz edince ters tepiyor çünkü.Canikom konuyu acarken turkce ogretmeniyim yazip sesli harfleri bile yazmayinca dogal olarak tepki cekiyor , bir de israrla bunu savunan olunca ister istemez karsilikli yazismaya donuyor
Sende biliyorsun hakliyiz sitem etmekte
Kusura bakma Milana şikayet et butonuna basarak bildirmek yerine laf yarışına girmek haklılık değildir, konu sahibesi baştan rapor edilseydi banlanmalar olmazdı, ki özellikle sesli harfleri yutarak yazanları özelden dikkat etmeleri için uyarıyorum, büyük harfle yazanlar keza yine bilgilendiriliyorlar, yazım kurallarına hassasiyeti anlıyor hak da veriyorum ama yolu bu değil, üyeler ikaz edince ters tepiyor çünkü.
Ki ünv mezunu da lise mezunu da olsa hepsi memur sonuçta.Öyle tabi de, konu sahibesi de şirket CEOsu değil sonuçta. Yazım biçimine bakılırsa Türkçe öğretmeni olmasının da bünyesine çok etkisi olmamış.
Bence fark kampüs üniversitesine gidip gitmemekte yatıyor. Üniversite havasını solumak, ünv sosyal yaşamında yer almak insanın vizyonunu çok çok değiştiriyor.
Ki ünv mezunu da lise mezunu da olsa hepsi memur sonuçta.
Türkçem yıkılıyor ama :)
Hemen yarın kuruyorum :)Parti kur oy verelim reis
Hanimefendi ben konuyu siz ne dsunuyorsunuz bu konuda dye acmadim.dzgun okursaniz eger.boyle bir durum yasayan var mi varvarsa snrasnda nasil sonlandi surecte neler oldu dye actim.Denkligi problem yapan sizsiniz bence.
Bu konuda icinizde sıkıntı olmasaydı, etrafinizin ne dedigini hic onemsemezdiniz.
Ben eşimle tanistigimda ikimizde lise mezunuyduk. O Türkiye'nin en iyi liselerinden birinin mezunu olmasina ragmen malesef orgun kazanamadi. Aciktan okumaya basladi. Daha sonra beni okumam icin zorladi ve sinava onun ısrarlarıyla girerek öğretmenlik kazandim.
Simdi ben ogretmenim, o ikisi aciktan, biri orgun, uc universite mezunu.
Ben öğretmen oldugumda cevremde ayni seyi soylemeye calisanlar oldu, aninda agizlarini kapattim.
Ayrica erkek arkadaşınız issiz, sapsiz bir insan degil.
Bi doktor tanıdığım var, karisi da doktor. Kadının maaşı direkt adamın hesabına geçiyor ve adam kadına bir kuruş para vermiyor. Çalıştığı yere çay bile alamazdı nakitim yok falan diyeNeye göre denk ? Kime göre ? Biriniz öğretmen diğeri teknisyen.Adam boş boş dolaşsa ortalıkta anlarımda çalışıyor işte.Üniversite mezunu olan,çok çok iyi para kazanıp ama cimrilikten eşine kuruş koklatmayan insanlar tanıyorum.İnsanların laflarına bakarsan ohooo.Denk olunca da çok aynısınız anlaşamazsınız derler. :)
Anlatmak istediğim tam olarak buydu :)Bi doktor tanıdığım var, karisi da doktor. Kadının maaşı direkt adamın hesabına geçiyor ve adam kadına bir kuruş para vermiyor. Çalıştığı yere çay bile alamazdı nakitim yok falan diye
Hanimefendi ben konuyu siz ne dsunuyorsunuz bu konuda dye acmadim.dzgun okursaniz eger.boyle bir durum yasayan var mi varvarsa snrasnda nasil sonlandi surecte neler oldu dye actim.
Maddelendirmeme gerek yok.konuyu acarken yazmstim zaten.ben zaten kendime denk gormesem bunca yil bu insanla olmam onu da gec ailemin karsisina cikartmam.siz uygunsunz veya degilsinz dedniz dye kararlrimi ona gore sekillendrmcem.yasayan biri varsa tavsiyelerini ve sonunda ne oldu onu dinlemk istedim sadece icim biraz olsun rahatlsin dye.cnku bu surecte duyacagim butun iyi seylere ihtyacim var.moral destek olmasi acisindan.bos yere ortami germeye calsmayin.cnku gerilcek bsey yok ortada.herkes fikirlerini sylesin dye actim ben zaten.ama beni sorgulayin dye acmadim.umarim smdi biraz daha aciklayici olmsumdur.iyi gunlerPardon hanimefendi
Galiba duymak istemeyeceginiz seyler hakkinda konustum, duymak agir geldi. Bir daha konu acarken sorularinizi maddelendirin. Bunun disinda yorum yapmayin diye uyarmayi unutmayin.
Maddelendirmeme gerek yok.konuyu acarken yazmstim zaten.ben zaten kendime denk gormesem bunca yil bu insanla olmam onu da gec ailemin karsisina cikartmam.siz uygunsunz veya degilsinz dedniz dye kararlrimi ona gore sekillendrmcem.yasayan biri varsa tavsiyelerini ve sonunda ne oldu onu dinlemk istedim sadece icim biraz olsun rahatlsin dye.cnku bu surecte duyacagim butun iyi seylere ihtyacim var.moral destek olmasi acisindan.bos yere ortami germeye calsmayin.cnku gerilcek bsey yok ortada.herkes fikirlerini sylesin dye actim ben zaten.ama beni sorgulayin dye acmadim.umarim smdi biraz daha aciklayici olmsumdur.iyi gunlerbeni cddye alipta sordgum soru hakkinda cevap veren moral olmaya yardimvi olmaya calisan herkese de ayrica tesekkur tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?