Evlilikte denklik

Canikom konuyu acarken turkce ogretmeniyim yazip sesli harfleri bile yazmayinca dogal olarak tepki cekiyor , bir de israrla bunu savunan olunca ister istemez karsilikli yazismaya donuyor
Sende biliyorsun hakliyiz sitem etmekte

Canikom konuyu acarken turkce ogretmeniyim yazip sesli harfleri bile yazmayinca dogal olarak tepki cekiyor , bir de israrla bunu savunan olunca ister istemez karsilikli yazismaya donuyor
Sende biliyorsun hakliyiz sitem etmekte
Kusura bakma Milana şikayet et butonuna basarak bildirmek yerine laf yarışına girmek haklılık değildir, konu sahibesi baştan rapor edilseydi banlanmalar olmazdı, ki özellikle sesli harfleri yutarak yazanları özelden dikkat etmeleri için uyarıyorum, büyük harfle yazanlar keza yine bilgilendiriliyorlar, yazım kurallarına hassasiyeti anlıyor hak da veriyorum ama yolu bu değil, üyeler ikaz edince ters tepiyor çünkü.

Neden erkeğin mesleği kadına göre çok iyi olunca sorun yokta aynı durum kadın için döndüğünde sorun oluyor çevre için hiç anlamıyorum. Bence erkek arkadaşınız bunu kendine kompleks yapmıyorsa ve çalışkan bir insansa(ki konunuzdan öyle anladım) neden sorun olsun?

Ki ünv mezunu da lise mezunu da olsa hepsi memur sonuçta.

Türkçem yıkılıyor ama :)

Parti kur oy verelim reis
Hemen yarın kuruyorum :)

Yalnız imla konusu ciddi mesele gerçekten.
Bazen telefon yüzünden yanlış yazdığım kelimeler varsa hiç üşenmeden her defasında düzenliyorum.
Hatta unuttuğum, gözden kaçan olursa canım sıkılıyor düzeltemediğim için.

Düzgün yazın yani neyin acelesi değil mi? Sanki mesajı yazıp hemen kaçacak mısın? Sonuçta önerileri okumaya, burada zaman harcamaya gelindiyse kelimeler düzgün olmalı, bence.

Nys ttmayn bni. Ck acl ism vr.

Ben yüksek lisans mezunuyum ve memurum. Eşimde ön lisans ve makina teknikeri. Üstelik memur da degil ve de benden az kazanıyor. Dünyaya bir kez daha gelsem onunla evlenirim. Üstelik hiç açıktan üniversite oku falan da demedim. Hayattan ne bekliyorsunuz. Bir hastalığa bakar elinizdeki herşeyin uçup gitmesi. İnsan denilen varlık tek geldi tek gidecek. Eğer mutlu olmak istiyorsanız ise cevrenizdekileri onemsememekle başlayın derim. Ben artık yanlış da olsa kendi verdiğim kararlardan değil etrafimdakilerden etkilenip veremediklerime pişman olmayı öğrendim...

Hanimefendi ben konuyu siz ne dsunuyorsunuz bu konuda dye acmadim.dzgun okursaniz eger.boyle bir durum yasayan var mi varvarsa snrasnda nasil sonlandi surecte neler oldu dye actim.

Bi doktor tanıdığım var, karisi da doktor. Kadının maaşı direkt adamın hesabına geçiyor ve adam kadına bir kuruş para vermiyor. Çalıştığı yere çay bile alamazdı nakitim yok falan diye

Ben 3 senedir atanmak için uğraştım. Elhamdulillah sonunda oldu. Ama atanamadım diye çoğu insanın gözünde öğretmen bile sayılmadım. Ne muamelelerle karşılaştığımı ben bilirim. Sevgilimin annesi olacak kadın bana atanmadan evlenemezsiniz demişti. O kadının orda ağzına ...madığıma pişmanım. Rabbime havale ediyorum. Bu tip insanlara cazgır iğrenç tipte gelinler şart. Neyse işte bi şekilde cezalarını buluyorlar. Güzel bir kıssadan hisse olsun sana.

Yalnız şu “öğretmenmiş” bilmemne yazanlar da biraz haddini bilse iyi olur. Saygısızlığa lüzum yok bence. Kendinize gelin.

Siz öğretmen, sevgiliniz teknisyen.
Aranızda uçurum yok ki.
Deseydiniz adam liseyi bile bitirmemiş, o zaman bu kadar ideolojik aynı zamanda donanım gerektiren bir meslekle, öğrenim hayatı neredeyse olmamış birini yan yana getiremezsiniz derdim.

Benim çokça örneğim var, erkeğin lise mezunu olup eşinin doktor, avukat, öğretmen, mimar gibi saygın meslek gruplarından olduğu.
Çok da mutlular, hiçbirimiz yakıştıramamak bir kenara dursun, o damatlara daha çok saygı duyar olduk.
Çünkü kendini ne kadar geliştirmiş, donatmış ki kariyeri olan bir kadına ayak uydurup, aynı dili konuşabiliyor diye.

Bence sevdiginde kamu kurumunda calisiyor kamuya giremeyen bir suru insan var kucumsememek lazim.
Benim esimde elektronik ogretmenligi okumustu ama teknisyenlik yapiyor evlenirken ailem sen memursun o yeknisyen diye bir laf etmedi geciminiz iyi olsun yeterki para onemli degil dediler. Esim muhendislik tamamlamayi okudu bu surecte muhendislik diplomasi aldi. Yakin bir zamanda calistigi fabrikada muhendislige gececek. Su an maasi benden az o zaman maasi bende fazla olsada farketmez. Biz hicbir zaman parayi dert etmedik. Herkesin maas karti kendinde kaldi kimin hesapta parasi once biterse digerine takviye oldu. Bazen o dedi bana biraz para cekermisin bazen ben dedim ona bana biraz para cekermisin diye. Hatta bu surecte krediyle ev ve araba sahibi de olduk. 5 yilligina cekmistik Cok sukur borcumuzda bitti.

Hanimefendi ben konuyu siz ne dsunuyorsunuz bu konuda dye acmadim.dzgun okursaniz eger.boyle bir durum yasayan var mi varvarsa snrasnda nasil sonlandi surecte neler oldu dye actim.

Pardon hanimefendi

Galiba duymak istemeyeceginiz seyler hakkinda konustum, duymak agir geldi. Bir daha konu acarken sorularinizi maddelendirin. Bunun disinda yorum yapmayin diye uyarmayi unutmayin.

Pardon hanimefendi

Galiba duymak istemeyeceginiz seyler hakkinda konustum, duymak agir geldi. Bir daha konu acarken sorularinizi maddelendirin. Bunun disinda yorum yapmayin diye uyarmayi unutmayin.
Maddelendirmeme gerek yok.konuyu acarken yazmstim zaten.ben zaten kendime denk gormesem bunca yil bu insanla olmam onu da gec ailemin karsisina cikartmam.siz uygunsunz veya degilsinz dedniz dye kararlrimi ona gore sekillendrmcem.yasayan biri varsa tavsiyelerini ve sonunda ne oldu onu dinlemk istedim sadece icim biraz olsun rahatlsin dye.cnku bu surecte duyacagim butun iyi seylere ihtyacim var.moral destek olmasi acisindan.bos yere ortami germeye calsmayin.cnku gerilcek bsey yok ortada.herkes fikirlerini sylesin dye actim ben zaten.ama beni sorgulayin dye acmadim.umarim smdi biraz daha aciklayici olmsumdur.iyi gunler beni cddye alipta sordgum soru hakkinda cevap veren moral olmaya yardimvi olmaya calisan herkese de ayrica tesekkur tesekkur ederim

Sizin sordugunuz soruya bende cevap verdim zaten "bana bu imayla gelenleri hemen susturdum" diyerek. Galiba siz ikinci kez duzgun okuyunca anladiniz ve tekrar aciklama ihtiyacı hissettiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…