Evlilikte denklik

Yav he he çok biliyorsun sen.Milli Eğitim Bakanı olursan,yaparsın öyle.Örneklem yazıp ciddiye olmaya falan çalışmışsın ama olmamış be Canım

Milana22
Üzülüyorum aslında.
Bende cok uzuluyorum ve cok kiziyorum
Bu kadar insan yaziyor , bi saniye durup dusunmuyorlar ne anlatiyor ,ne demeye calisiyor bu insanlar diye
Yazacak cok sey var da , ben tukendim artik senelerdir anlatmaya , ne desek ne yapsak degismiyor hatta gun gectikce daha da kotulesiyor , daha da cahillesiyor , ve cehaletin egosu kadar kotu birsey yok gercekten

Konu sahibi kendini övmeye yer arayanlar buraya doluştu bence kaç kurtul

Şu an çok kırıldım. Yazım ve imla kuralları üzerine sempozyum yapılmış burada ama biz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenleri davet edilmemiş bir dahaki sefere çağırın gücenirim vallahi.

Yav he he çok biliyorsun sen.Milli Eğitim Bakanı olursan,yaparsın öyle.Örneklem yazıp ciddiye olmaya falan çalışmışsın ama olmamış be Canım

bu yazıyı milli eğitim bakanı okusa ne yapardınız ciddi bir soru

Düzgün Türkçe için diplomaya gerek yok aslında, kitap okuma alışkanlığı olsa yeter. Ki ben bunu bir branş değil, vatandaşlık meselesi olarak görüyorum.

Tepki gösterdiğimiz şeylere onların daha duyarlı olması gerekirken böyle bir muameleye maruz kalmak...

Cehaletten kırılıyoruz ve bir öğretmen olarak utanıyorum.

Şu yazım yanlışlarına takılanlarına cevap bile vermemek gerekiyor aslında.Türkçe öğretmeniyiz diye sözlük muamelesi görüyoruz.

Herkes yazarken hata yapabilir de, ergenler gibi yazmak, özellikle de bir Türkçe öğretmenine yakışmıyor. Bilmm anlta bildmmi?

Bence denksiniz adam zaten açıktan 4 yıllık okuyor. Ayrıca mesleğide gayet güzel , her zaman iş bulur işsiz kalmaz. Hayata bakış açınız , siyasi düşünceniz gelenek görenekleriniz uyumlu ise bence sorun yok

Diplomalar yarışıyor programına hoşgeldiniz.
Bir de sanırım Türkçe dersleri başlamış, hanımlar her fırsatta yorumları cımbızlayıp polemik çıkartmayı göze alıyorsunuz ama konu sahibelerine ayıp olmuyor mu sizce?

Üstelik konuyu açan yeni üye olmuş, süper bir hoşgeldiniz topiği hazırlamışsınız kendisine, valla bravo.

Devir artık öyle bir devir yalnız. Hatalı suç bastırmak için bağırıyor. Daha çok ve daha çok. Herkes çıldırmış durumda. Kimse oturup da "Neden uyarıldım, acaba bu davranışımı düzeltemez miyim?" diye düşüneceğine uyaran kişiye saldırıyor. Sonra burada pek çok konu açılıyor kocamla konuşuyorum ama dinlemiyor diye. Kim kimi dinliyor ki? Freud yansıtma savunma mekanizmasını bizim toplumu inceleyerek bulmuş olmalı. Suçlamayı yansıt, bağır daha çok bağır ve rahatla.

Sadece yazım hatasından bahsetmiyoruz. Kelimeleri tüm yazmıyor ve Türkçe Türkçelikten çıkıyor. Düşündüğüm yazmak varken "Dsndugm" yazmakta neyin nesi? Türkçe değil bir kere yazılan "kelime". Buna tepki vermekte gayet normal diye düşünüyorum. Yoksa neden "de" yi ayrı yazmadın demiyor kimse. Bence gayet bilerek yapılmış birşey.

Kesinlikle ayni fikirdeyim , ulkedeki ilkokuldan mezun herkesin dilini duzgun bir sekilde kullanmasi gerekir , sosyal medyada noktalamaya cok dikkat edilmeyebilir ancak kelimeleri duzgun yazmak , sesli harfleri yutmamak , gerekli yerlere virgul koymak olmazsa olmaz , ama gel de anlat bunu , hemde ogretmenlere anlatmaya calisiyoruz saka gibi

Burada uyarmanız yalnızca tartışma çıkmasına sebep olur, olmuş da zaten ama yazım hatalarında rapor etseniz editörler usulünce üyeleri ikaz ediyor, sorun tartışma çıkmadan çözülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…