Tatlım normalde ben eşler arasındaki maddi uçurumu pek hayırlı görmüyorum aslında...Kuzenin o genç yaşta ne güzel eczanesini açmış,işini düzenini kurmuş.Biraz beklese karşına neleri neleri çıkar..Ben bu kendi dükkanındaki bi kalfaya gönül vermesini toyluğuna bağlıyorum.Kesin çocuk biraz yakışıklı biraz da tatlı dillidir,senin kuzen de hiiiçç gerisini düşünmeden hoşlanıyorum deyiveriyodur...Oysa yaşı bi 27-28 ve üstü olsaydı gözü biraz daha yüksekte olurdu.Para,kariyer,karizma da önemli olurdu o zaman.
Çocuğun kuzenini gerçekten sevdiğini,parası için,kendisi için de iş garantisi olarak gördüğünden değil de karakterini yürekten sevdiği için yanaştığını bilsem derim ki amaaaann nolcak dükkanı ikisi bir idare ederler,kendilerini geliştirirler işte beraber çalışırken.ha eczanede koltukta oturan dükkan sahibi,ha aynı dükkanda raflardan ilaç indiren eleman...kim biliyo ki hangisi eczacı hangisi kalfa??? ama yok duyguları yüzeyselse,gelip geçici bi hevesse beklesin biraz...onun karşısına daha doktorlar,eczacılar çok çıkar...Niye azla yetinsin ki duyguları yoğun değilse???