slm kızlar yorumlarınıza ihtiyacımız var...kuzenim eczacı ailesinin durumu da iidir...eczanesinde çalışan bi tane kalfa ile duygusal yakınlaşması olmuş...işin içinden çıkamadı bana geldi anlattı bugün...teyzeme de anlatmış o asla olmaz demiş...arada meslek farkı var...kuzenime cocuk coook iii davranıyomuş...ben ilerde mutsuz olacağını söledim...evlilikte bayanın üst düzeyde olması bana göre cok büyük bi sorun...kendisine anlatmaya calıştım ama gönlü akmış bi kere...aranızda bu sekilde evlilik yapıp mutlu olan var mı...
niye erkeğin durumu iyi olunca sorun olmuyoda kızın durumu iyi olunca mı sorun oluyo kuzenimde durumu iyi olan bi kızla gerçi kendi durumları kötü değil ama kızın durumu biraz daha iyi evlendi hatta kendisi norveçte kızın babasının dükkanında çalışıyo gayette mutlulular
Bu konuya benzer bir konuydu
Aynen şunları yazmıştım:
Evlilikte dil, din, ırk vs. ayrımı olmamalı
Ama aileler işin içine girince durum değişiyor
Kız çok seviyor ama annesi olmaz diyor
Yarın bir gün bir kavgada annesinin söyledikleri çınlar kulağında
Zor işle bunlar...
Hayırlısı olsun ne diyelim.
İkisi de ilaç isimlerini biliyor ve reçete verebiliyor:) lise mezunu olmak ya da ünv mezunu olmak arasındaki fark çok mu büyük?ya uyduruk kıytırık bölümde bile okusan millet aaa ünv mezunu diye göklere çıkarabiliyor (bence kişi kendini geliştirmişse bana göre aralarında bi fark yok)Bende dışarıdan okudum ilk orta lise ünv eşimde öğretmen yüksek lisans yapmış şimdi doktora yapacak.Ha sorun var mı yok hatta ben kendimi ondan daha üstün görüyorumCanım kuzenine şöyle de eğer insansa boşversin eğitim durumunu dışarıda insalıktan nasibini almamış ünv okuyan öküzlerde var(sözüm meclisten dışarı)yani bence insan olması önemli yani sorun teşkil etmemeli.
24 yasında canım....bu işler cok zor...coook ii anlaşıyolarmış...hep öle diyo ...ben de şimdilik öledir dedim...ilerde anlaşılcak iiliği kötülüğü dedim...o da sıkıntı yapıyo arkadasları falan laf etmişler onla mı evlencen diye...
Ben çok benzer durum yasadım. Ailemden gizli gizli, onaylamadıklarını bile bile 4 yıl devam ettim.
Ama anladımki, aile yapısı, hayata bakış acısı, davranışlar cogunlukla uyuşmuyor. Maddiyat cok sonra geliyor ama o da onemli.
Ben hic bir arkadasıma bile iliskimi soyleyemedim. Doya doya gozonunde yasayamadim. Zor bir süreçti. Ve bitirdim sonunda. Simdi cok daha iyi karar verdiğimi anlıyorum. Olmazmış yapamazmisim.
Bir de kimse beni yanlış anlmasin. Bunları da genelleme yapmak istemiyorum ama üniversite okumak cok farklı bir sey. Sadece öğretim farkı degil vizyon farkı da oluyor.
Senin bi cok davranışını , tavrını, insanlarla muhabbetini anlamıyor, yadirgayabiliyor.
Kim ne derse desin denklik onemli. Bu sekilde mutlu olan çift sayısı azinliktdir.
İkisi de ilaç isimlerini biliyor ve reçete verebiliyor:) lise mezunu olmak ya da ünv mezunu olmak arasındaki fark çok mu büyük?ya uyduruk kıytırık bölümde bile okusan millet aaa ünv mezunu diye göklere çıkarabiliyor (bence kişi kendini geliştirmişse bana göre aralarında bi fark yok)Bende dışarıdan okudum ilk orta lise ünv eşimde öğretmen yüksek lisans yapmış şimdi doktora yapacak.Ha sorun var mı yok hatta ben kendimi ondan daha üstün görüyorumCanım kuzenine şöyle de eğer insansa boşversin eğitim durumunu dışarıda insalıktan nasibini almamış ünv okuyan öküzlerde var(sözüm meclisten dışarı)yani bence insan olması önemli yani sorun teşkil etmemeli.
Aslında kişiyle alakalı bir durum yani eşlerden biri eğer kendini geliştirememişse kesinlikle problem.
canım sen bayansın ...ama o erkek ilerde bunun ezikliğini yasayabilir...senin durumun daha farklı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?