Mutlu evliliği olan herkese maşallah diyorum Allah nazarlardan korusun. Fakat bende ciddi güven sorunu var. Ve evlilikte ilk neye dikkat edeceğimi de kestiremiyorum. Her erkek aldatır diyen var, seven aldatmaz diyen var. Karşımdakinin bana gerçekten sevgisi olup olmadığını nasıl anlayabilirim bundan bile emin değilim. Bir yandan evliliğe ne gerek var 40 kedili yaşlan diyorum, ama öteki yandan sevmek sevilmek ve bir aile kurmak da istiyorum ama güven sorununu aşamıyorum. Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir, mutlu ve güvenilir evlilikte öncelik nedir
Öncelikle her erkek aldatmadığı gibi seven aldatmaz diye bir şey de yok.
Aldatmak sevmekle alakalı değildir.
İllaki duymuşsunuzdur karısını sevdiğini iddia eden aldatmış erkeklerin varlığını?
Aldatmak bir kişilik sorunudur. Olaya bu şekilde bakmak lazım.
Tanımak çok önemli.
Tabi genelde kadınlar olarak duygusal olduğumuzdan verilen sinyalleri göremeyebiliyoruz.
Ama bunun genel bir çözümü yok.
Evlenince de değişebilir bir adam.
Ben genel olarak ailesine, yetiştirilmek şekline, başkalarına olan davranışlarına, merhametine, nezaketine baktım.
Sonuç olarak çevremde istediğim özelliklere sahip tek bir insan olduğunu fark ettim.
O da senelerdir tanıdığım her halini bildiğim en yakın dostum, kankamdı.
Sonuç evlendik.
Ve ben hiç yeni evlenmiş psikolojisine girmedim.
Sanki dünyaya geldiğimden beri onunla yaşıyormuşum gibi kolayca alıştım evliliğe