Evlilikte eş tarafı

endeniz92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2017
3
0
1
33
Merhaba, kızlar. Ekimde evlendim 5 aylık evliyim ve 3 aylık hamileyim bir bebek bekliyoruz. Çok Severek evlendik eşimle. Ben ailemden 3 saatlik uzaklıkta oturuyorum ayrı şehirlerdeyiz. Tamam şimin ailesiyle aynı şehirde oturuyoruz. Eşim ve annesi meraklı yapıya sahip. Eşim evimizde olan biteni annesin bahsetmekte ve ben bunun önüne geçemiyorum. Ne yapsam ne etsem. Bir kaç kere annesi bende yanındayken hayatında 1 kere gördüğü bir aile bireylerime kötü şaflar etti ve ben şok olup kaldım. Bu olaydan sonra ben eşime patladım ailesinin ağzını kapatamadığı için ve eşimle kavga ettik. Ben laf söyleyince herkes alınıyo sabah kadar ağlıyo annesi eşime hep kendini mağdur gösteriyor. Bunun yanında bizim her kavgamızda kadın bizim evde yok geliyor bir ton laf barıştırmaya çalışmalar bizi çok araya gitiyo ama eşim buna çok izin veriyo kavga ettik gel anne hemen arıyor. Anlıycağız b n ailesinden çok mu çok soğuyorum. Ve yediremiyorum kendime. Gece gündüz bu konuşmalarını düşünüyorum h p hayatımda pişmanlıklar yaşıyorum. Üstelik hamileyim. Bu konuda yardımcı olabilir miainiz arkadaşlar?

Herşeyde aileye anlatilmaz ki sende yeni evlenmissin canım ne diye alısmadan eşine ailesine çocuk yaptın hemen ki eşin zaten kadın gibi laf yapıyormuş huzurun yok Allah yardimcin olsun valla al karşına konuş

Hoş birşey değil ama bazı insanların yapısı böyle hakikaten, konuşmayla düzelmiyor, tartışmaylada düzelmiyorsa olduğu gibi kabul edeceksin. Kimseyi ailen hakkında olumsuz konuşturma, sende onların kusurlarını yüzlerine vur anca öyle anlarlar yaptıklarının yanlış olduğunu.

Çocuk zaten isteyerek olmadı aldırmaya kadar gittim arkadaşım vazgeçtim. Olduğu gibi kabul edilmiyo. Yapıyorum yapmazmıyım eşime herdefasında vuruyorum ailesinin yaptıklarını yüzüne. Herkesin olduğu gibi benimde değerli bir ailem var tabiki lafını yaptırmam. Birde ne kadar yakın akrabamda olmasa zoruna gidiyo insanın. Artık kuruyorum kafamda sürekli yatıp kalkıp düşünüyorum onları daha çok sinirleniyorum. Çok kırgınım

Eşini terbiye etmen gerekiyor sanırım
Evde olanı biteni kimseye anlatmamalı
Annesi de zırt pırt gelmemeli bence
Siz de üzülmeyin konuşmayı seven insanlar belliki
Şimdi mi fark ediyorsunuz dedikoducu olduklarını?

Eşini terbiye etmen gerekiyor sanırım
Evde olanı biteni kimseye anlatmamalı
Annesi de zırt pırt gelmemeli bence
Siz de üzülmeyin konuşmayı seven insanlar belliki
Şimdi mi fark ediyorsunuz dedikoducu olduklarını?

Malesef şimdi farkettim. Nişanlılığımızda ayrı şehirlerde olduğumuzdan ailesiyle hiç bu kadar görüşmemiştik. Toplasan bayramlarda 1 er saat otururdum. Sonra kalkar gezdirirdi eşim. Kalmak istemezdi evde.

zaten bu erkekler sevgiliyken farklı evlendikten sonra neden böyle farklılaşır hiç anlamam. bnm eşimde evlendikten snra ailesine biraz daha düşkün olmştu. bişey oldgnda hemen aileme söyleyelim onlara sorim sürekli onlara gidelim modu. çok kavgalar etmişliğimiz var bu sebepten. ama bıkmadan bunun yanlış oldgnu yapmaması gerektiğini söyledim. sennki kdr kötü durumda diildi. şimdide dört dörtlük sayılmaz ama daha iiyz. sennde zamanla hallolur inş. karşına al sakinken ve knşma halinizdeyken ii bi zamannda gzelce anlat. evde olan evde kalmalı. senn ailende bir aile bizde bir aileyz artık kendi sorumluluklarnı kndin almalısın de. knşarak çözebilirz de. biz bugn kavga ederz ailen bilir akşamına barışırız onlar hala kavgalı bilir onlarada yazk de. ne bilim bu tarz şeyler işte. inş düzelir . çok yanlış şeyler bunlar. hayır biz bilebiliyorsak ki kız çocukları daa çok anne dizi dbinde erkekler daha bağmsz takılıyor normalde. ama erkekler evlendikten snra bunu nasl çözemiyrda böyle kalıyor algılayamıyrmmm. belkide anneleri ellerini üstlerinden çekmeyip böyle bir psikoloji yaratıyor erkekler üzerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…