Merhaba, kızlar. Ekimde evlendim 5 aylık evliyim ve 3 aylık hamileyim bir bebek bekliyoruz. Çok Severek evlendik eşimle. Ben ailemden 3 saatlik uzaklıkta oturuyorum ayrı şehirlerdeyiz. Tamam şimin ailesiyle aynı şehirde oturuyoruz. Eşim ve annesi meraklı yapıya sahip. Eşim evimizde olan biteni annesin bahsetmekte ve ben bunun önüne geçemiyorum. Ne yapsam ne etsem. Bir kaç kere annesi bende yanındayken hayatında 1 kere gördüğü bir aile bireylerime kötü şaflar etti ve ben şok olup kaldım. Bu olaydan sonra ben eşime patladım ailesinin ağzını kapatamadığı için ve eşimle kavga ettik. Ben laf söyleyince herkes alınıyo sabah kadar ağlıyo annesi eşime hep kendini mağdur gösteriyor. Bunun yanında bizim her kavgamızda kadın bizim evde yok geliyor bir ton laf barıştırmaya çalışmalar bizi çok araya gitiyo ama eşim buna çok izin veriyo kavga ettik gel anne hemen arıyor. Anlıycağız b n ailesinden çok mu çok soğuyorum. Ve yediremiyorum kendime. Gece gündüz bu konuşmalarını düşünüyorum h p hayatımda pişmanlıklar yaşıyorum. Üstelik hamileyim. Bu konuda yardımcı olabilir miainiz arkadaşlar?