Evlilikte eşinizle yaş farkı

Eşinizle aranızdaki yaş farkı nedir?

• 1-2

OY: 37 34,9%
  • 3-4

OY: 22 20,8%
  • 5-6

OY: 16 15,1%
  • 7-8

OY: 10 9,4%
  • 9-10

OY: 9 8,5%
  • 11-12

OY: 4 3,8%
  • +13

OY: 8 7,5%

• Ankete Katılan
    106

amancia

Teleften bir gece..
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2009
3.892
35
118
İstanbul
evet kızlar evliliğinizde eşinizle aranızdaki yaş farkı ne kadar? bu ilişkinizi ne oranda etkiliyor, artıları-eksileri neler?

benim kocam benden 6 yaş buyuk ne bilim yaş değil ya sevgimiz çok bizim nazar değimesin inş. yaşın bence bi etkisi yok kişilikle sevgiyle anlaşmayla alakalı bişi bence

benim eşimle aramda 5 yaş var ve mutluyum yaşa değil verdiği değer önemli bence:)

biz yaşıtız
bana ne o öyle yaşıt, çocuk bakar gibi diyorlardı
başka sevgilim olmadı, yine de bilemem büyük biriyle olmanın nasıl olduğunu
ama böyle çok eğlenceli

2 yaş var
aman 2 yaş büyük olsa nolcak ya sevgi yaşla başla olan bişi değil ki sonuçta akıl yaşta değil baştaymış bu bir ikincisi ise aşk dediğin anlaşmak demektir anlaşıyosan mutluysan isterse 10 yaş olsun en önemi var ki
hem sevdiceğüm benden 2 yaş büyük olsa ne çıkar ki bazen çocuk gibisin dedirtiyor yani bana

Tabii kadınlar hep 5-10 yaş küçük erkeklerden neden fiziksel olmasın..Yok kadınlar erken olgunlaşıyormuş,yok daha anaçlarmış,mış,mış...Siz küçük olacaksınız ki diri kalasınız saftirikler..Erkeklerin olgunlukla mı ilgilendiğini sandınızİdeal olan yaşıt olmaktır tabiki bu farkla yürüyen gerçek aşktır işte papucumun damı!

İkinizde beraber büyürsünüz ve çocuğunuz süfeeer!Aksi takdirde olanlar mantık evliliğidir..Evlilik ve mantık yan yana ne kadar sevimsiz oluyorlar..:26eğil mi?

farklı bi yaklaşım olmuş
sizin öyle mi?

Biz de yaşıtız , ama sanki benden 5 yaş büyük gibi bnm sevgilim bazende 5 yaş küçük Seviyorum onu Yaşıt olmak daha avantajlı bizim için :) Beraber büyüdük ..

yasıtız esım 3 ay buyuk ama aynı yas ta olmak guzel cunku bazen kkkat kat buyuk gbı bazende yasımdakı gbı kkat kaat kucuk oluyoruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…