Evlilikte eski sevgili krizi

Siz olsanız ne yaparsınız?

• Yazarım

OY: 6 8,7%
  • Yazmam

OY: 62 89,9%
  • Kararsız

OY: 1 1,4%

• Ankete Katılan
    69
  • Anket Kapalı .

Zezey99

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2020
138
142
23
Merhaba sevgili kk ailesi. Moralim çok bozuk konu aslında çok uzun fakat özet geçeyim ayrıntı soran olursa cevap veririm.

Eşimin yaklaşık 10 yıl önce birlikte olduğu ve geçmişinin olduğu hemen eşimin ardından hızla evlenen şu an hali hazırda evli ve 2 çocuk annesi kadın, eşimle evli olduğumuzu sosyal medyadan görüp eşime değil eşimin kardeşine ulaşıyor. Kadın ona türlü yalanlar söyleyerek kimliğini saklıyor ve konuşmak istediğini söylüyor. Eşime kardeşi soruyor eşim benim duymamı istemediği için tamam konuşurum diyor ben anlamıyorum tabi. 15 dk geçiyor eşimin erkek kardeşi geliyor ve telefonu arıyor diye uzatıyor. Eşimin eli ayağına dolaşıyor kardeşini evden kovuyor evli barklı adamım diyor. Bana da olay bambaşka anlatılıyor tabi o ara kıskanç olduğum için eşim hassas davrandı sanıyorum zavallı safım. Velhasıl eşimle aram bozulunca bir ayrılma döneminde eşimin kardeşi bunları bana anlatıyor. Eşim konuşmayı istemeyince kız kimliğini söylemiş ve abine hesap sormak için konuşacağım demiş.

Geçen eşimle konuşuyoruz o da aslında arayan sana dediğim kişi değildi ben sana söylemedim eski sevgilimdi diyor. Biz onunla hesaplaştık kaç yıl olmuş zaten evlenince ortaya çıkacağını tahmin etmiştim diyor.

Şimdi ben nasıl tepki vermeliyim aldatılmış gibi hissediyorum yalan var ortada sonuçta. Kadına yazsam mı rahatsız etmemesi için? Eşime de çok kırıldım. Burada oy çokluğuna göre hareket edeceğim.

Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.🎈

Merhaba sevgili kk ailesi. Moralim çok bozuk konu aslında çok uzun fakat özet geçeyim ayrıntı soran olursa cevap veririm.

Eşimin yaklaşık 10 yıl önce birlikte olduğu ve geçmişinin olduğu hemen eşimin ardından hızla evlenen şu an hali hazırda evli ve 2 çocuk annesi kadın, eşimle evli olduğumuzu sosyal medyadan görüp eşime değil eşimin kardeşine ulaşıyor. Kadın ona türlü yalanlar söyleyerek kimliğini saklıyor ve konuşmak istediğini söylüyor. Eşime kardeşi soruyor eşim benim duymamı istemediği için tamam konuşurum diyor ben anlamıyorum tabi. 15 dk geçiyor eşimin erkek kardeşi geliyor ve telefonu arıyor diye uzatıyor. Eşimin eli ayağına dolaşıyor kardeşini evden kovuyor evli barklı adamım diyor. Bana da olay bambaşka anlatılıyor tabi o ara kıskanç olduğum için eşim hassas davrandı sanıyorum zavallı safım. Velhasıl eşimle aram bozulunca bir ayrılma döneminde eşimin kardeşi bunları bana anlatıyor. Eşim konuşmayı istemeyince kız kimliğini söylemiş ve abine hesap sormak için konuşacağım demiş.

Geçen eşimle konuşuyoruz o da aslında arayan sana dediğim kişi değildi ben sana söylemedim eski sevgilimdi diyor. Biz onunla hesaplaştık kaç yıl olmuş zaten evlenince ortaya çıkacağını tahmin etmiştim diyor.

Şimdi ben nasıl tepki vermeliyim aldatılmış gibi hissediyorum yalan var ortada sonuçta. Kadına yazsam mı rahatsız etmemesi için? Eşime de çok kırıldım. Burada oy çokluğuna göre hareket edeceğim.

Şimdiden yanıtlarınız için teşekkür ederim.🎈
Kadına yazmayın. Eşinize ne yapacağınızı siz bilirsiniz.

Kadına yazmayın. Eşinize ne yapacağınızı siz bilirsiniz.
Teşekkür ederim yanıtınız için. Eşim, kardeşim bizi ayırmak için yalan söylemiş olabilir. Karşıdaki sesi tam alamadım ama bilgiler eski sevgilime ait diyor. Acaba bizi ayırmak için oyun mu yaptı diyor iyice kafam karışıyor. Bir yanda sessiz kalsam sanki eşime kapı açacakmışım gibi arkamdan iş çevirmesi için. Aynı şekilde arayan gerçekten o kadın ise yine tepkisiz kalmak bu kez onun için kapı açmak gibi. İki arada bir derede kaldım.

Teşekkür ederim yanıtınız için. Eşim, kardeşim bizi ayırmak için yalan söylemiş olabilir. Karşıdaki sesi tam alamadım ama bilgiler eski sevgilime ait diyor. Acaba bizi ayırmak için oyun mu yaptı diyor iyice kafam karışıyor. Bir yanda sessiz kalsam sanki eşime kapı açacakmışım gibi arkamdan iş çevirmesi için. Aynı şekilde arayan gerçekten o kadın ise yine tepkisiz kalmak bu kez onun için kapı açmak gibi. İki arada bir derede kaldım.
Eşiniz yalanı bıraksın bence yok tanıyamamış yok ayırmak için yapmış falan. Gayet merak etmiş şansını denemiş işte. En başında bu içe girmemeliydi kimse kim onu ilgilendirmez çünkü evli artık. Siz de size yazan her fake hesapla görüşmek isteseniz normal karşılar mı?

Eşiniz yalanı bıraksın bence yok tanıyamamış yok ayırmak için yapmış falan. Gayet merak etmiş şansını denemiş işte. En başında bu ile girmemeliydi kimse kim onu ilgilendirmez çünkü evli artık. Siz de size yazan her fake hesapla görüşmek isteseniz normal karşılar mı?
Fake hesap demiyor bana anlatılan bambaşkaydı o dönem. Güya eşimin annesinden olan kardeşinin arkadaşımıymışta evlerine hırsız girmiş korkudan eve girememişler parmak izi kaybolur falan diye onu danışacakmış. Yalana bir bakın.

Sahsen herhangi bir eski sevgilinin ortaligi karistirmasina izin vermezdim. Esinizin meraki da gereksiz olmus. Ego tatmini pesinde mi? Aynisini siz yapsaniz esiniz ne tepki veririrdi? Ona göre karar verin
Eşim ortalığı karıştırır gider o adamı bulurdu. Çirkef davranırdı ve inanılmaz kızardı eminim. Hatta eşine bile söylerdi.

Fake hesap demiyor bana anlatılan bambaşkaydı o dönem. Güya eşimin annesinden olan kardeşinin arkadaşımıymışta evlerine hırsız girmiş korkudan eve girememişler parmak izi kaybolur falan diye onu danışacakmış. Yalana bir bakın.
Böyle zincirleme yalanı da ilk defa duyuyorum. Hırsız girmişse gitsin karakoldaki polise sorsun daha zahmetsiz.

Daha eşinizin ne yaptığı belli değil, baştan yalan kurmaca bir şeyler de olmuş; daha olayın tam olarak ne olduğunu bilmiyorsunuz, kadını arayıp ne yapacaksınız? Ayrıca kadın rahatsız ediyorsa, ciddiyetle uyaracak ve gerekirse şikayet edecek/no değiştirecek olan kişi eşiniz, siz velisi gibi kadını arasanız ancak kendinize güldürürsünüz.

Olayı da pek anlamadım açıkçası; kardeşine niye ulaşıyor direkt eşiniz dururken, kendini kim/neci olarak tanıtıyor da kardeşi "Aa abime ulaşmalı bu kişi mutlaka" diyebiliyor, eşiniz niçin önce kabul ediyor sonra şov yapıp kardeş kovuyor? Kardeş niye gelip anlatıp ortam fiştekliyor?... Her şey bi saçma.

Böyle zincirleme yalanı da ilk defa duyuyorum. Hırsız girmişse gitsin karakoldaki polise sorsun daha zahmetsiz.
Zaten ben de o zaman öyle söyledim eşimde kardeşine aynısını söyledi. Kardeşi anlık olarak bize gelince telefonu uzattı.

Birde Kardeşi eşimi ilk aradığında güya konuyu uzatmasın diye tamam konuşurum demiş.

Kadınla hiç muhattap olmazdım ben
Zaten olay yeni bile değil
Kardeş size niye durduk yere anlatmış ?
Bana iyi niyetli gelmedi
Eşinizin tanıdım, tanımadım muhabneti de hiç inandırıcı değil

Daha eşinizin ne dediği belli değil, baştan yalan kurmaca bir şeyler de olmuş; daha olayın tam olarak ne olduğunu bilmiyorsunuz, kadını arayıp ne yapacaksınız? Ayrıca kadın rahatsız ediyorsa, ciddiyetle uyaracak ve gerekirse şikayet edecek/no değiştirecek olan kişi eşiniz, siz velisi gibi kadını arasanız ancak kendinize güldürürsünüz.

Olayı da pek anlamadım açıkçası; kardeşine niye ulaşıyor direkt eşiniz dururken, kendini kim/neci olarak tanıtıyor da kardeşi "Aa abime ulaşmalı bu kişi mutlaka" diyebiliyor, eşiniz niçin önce kabul ediyor sonra şov yapıp kardeş kovuyor, kardeş gelip bunu niye size ayrıca anlatıyor ortamı iyice fiştekliyor?... Her şey bi saçma.
Şöyle anlatayım. Eşim ve kardeşi özlü üveyli. Eşimle kardeşi birbirlerine adeta düşman gibiler hiç sevmezler içten içe. Eşimin kardeşi eşimin birçok şeyini kıskanıp bunu dile getirir.

Bu olayda kadınla da eşimin Aralarında geçmişte bir takım şeyler yaşanmış sonra ayrılmışlar. Kadın hemen aynı zaman diliminde evlenmiş. Kadın evliyken eşiyle sorunları oldukça eşime fake hesaplardan ulaşmış tabi bu arada eşim bekar. Sonra kadın bunu adet haline getirmiş. Sıkıntısı sorunu olduğunda tekrar tekrar acaba eşimle yola çıkabilir mi diye nabız yokluyor. Eşim her defasında tersliyor git işine yoluna bak gibi cevap verip engelliyor. Biz evlenince de sosyal medyadan zaten takip ediyor (artık nerdense bulamadım) ve ilişki durumu evli yazınca ben görmeyeyim diye eşimin erkek kardeşine yazıyor.

Şöyle anlatayım. Eşim ve kardeşi özlü üveyli. Eşimle kardeşi birbirlerine adeta düşman gibiler hiç sevmezler içten içe. Eşimin kardeşi eşimin birçok şeyini kıskanıp bunu dile getirir.

Bu olayda kadınla da eşimin Aralarında geçmişte bir takım şeyler yaşanmış sonra ayrılmışlar. Kadın hemen aynı zaman diliminde evlenmiş. Kadın evliyken eşiyle sorunları oldukça eşime fake hesaplardan ulaşmış tabi bu arada eşim bekar. Sonra kadın bunu adet haline getirmiş. Sıkıntısı sorunu olduğunda tekrar tekrar acaba eşimle yola çıkabilir mi diye nabız yokluyor. Eşim her defasında tersliyor git işine yoluna bak gibi cevap verip engelliyor. Biz evlenince de sosyal medyadan zaten takip ediyor (artık nerdense bulamadım) ve ilişki durumu evli yazınca ben görmeyeyim diye eşimin erkek kardeşine yazıyor.

Anladım; peki önce konuşayım diyor sonra tepki göstererek reddediyor bunu nasıl açıkladı eşiniz? Ya da şöyle söyleyeyim, kardeşi telefonu uzattığında "Evli barklı adamım" demiş, o zaman bunun bahsi bir şekilde geçmiş ve eşiniz telefonda bir kadın olduğunu ve bir birliktelik istemiyle kendisine yaklaştığını biliyor; nasıl oluyor bu?

Anladım; peki önce konuşayım diyor sonra tepki göstererek reddediyor bunu nasıl açıkladı eşiniz? Ya da şöyle söyleyeyim, kardeşi telefonu uzattığında "Evli barklı adamım" demiş, o zaman bunun bahsi bir şekilde geçmiş ve eşiniz telefonda bir kadın olduğunu ve bir birliktelik istemiyle kendisine yaklaştığını biliyor; nasıl oluyor bu?
Tam olarak aklımdan geçenler bunlardı ama açıklamaya üşenmiştim😂😂

Olayın içinde olduğum halde bana da çok mantıksız çok tuhaf ve saçma geliyor. Bir de bunun ikinci boyutu var. Eşimin erkek kardeşi bana bunları söylüyor ve eşime söylememem için tembih ediyor. Eşimin kardeşine güvenemiyorum tabi yüzde yüz evet veya hayır diyemiyorum. Sonra biz eşimle barışıyoruz. Bu konu açılmıyor. Üzerinden 1 ay gibi süre geçiyor yeniden ayrılık kararı alıyoruz başka konulardan dolayı. O sırada yine ayrılık anında eşimin kardeşi beni yeniden arıyor ve abim kadının numarasını istedi benden diyor. Tabi ben çıldırıyorum. Her ne kadar çıldırsam da tam inanamıyorum. Aradan zaman geçiyor bir kaç ay kadar biz eşimle evliliğimizi düzene sokuyoruz. Derken eşim bana konuyu açıyor işte. Konuyu açma şeklide şöyle benim kardeşim tüm sevgililerimle aramı böyle böyle söyleyerek açtı diye yem atıyor ortaya. En son ben dayanamıyorum zaten içim içimi yiyor evet bana bunları bu şekilde söyledi diyorum. O da bunları anlatıyor.
Olay çok tuhaf ve mantıksız. Ben olsam napardım emin değilim. yazar mısın yazmaz mısın bilmem ama eğer yazarsan bunu rahatsız etme bizi demek için değil, olayın ne olduğunu öğrenmek için yap. Çünkü eşinden pek bir şey öğrenememişsin

Şöyle ki eşimi benim yanımda kardeşi aradı. Seninle görüşmek istiyor dediğini duydum eşim hemen telefonun sesini kıstı duymayım diye tabi o zaman anlamadım ben bunu. Eşimde ne yapacakmış dedi eşime bu hırsız senaryosunu anlatmış olacakki eşim bunlara yönelik yanıt verdi polise versin benle ne ilgisi olabilir vs diye. Çok sıkıştırıyor konuş bi demiş eşime kardeşi, eşimde daha fazla konuyu uzatırsa ben anlarım diye tamam he he konuşurum sonra dedi kapattı. Akabinde olay gelişti. O an ani olduğu için birden evin içinde volkan patladı sanki eli ayağına karıştı. Başka bilgim yok işin açığı sizdeki soru işaretleri bende de mevcut.

Bu nasıl bir yalanlar zinciri, şaka mi.
Eşim bana bunca yalan uydursa yeminlen korkardım ondan.

Eşiniz kadınla konuşmamış görüşmemiş, huzursuz olmayın diye de size anlatmamış, kardeşi iğrenç bir insan bel altı vurmaya yuva yıkmaya çalışmış
Siz kadına ne diyeceksiniz hiç anlamadım, siz onun muhatabı değilsiniz ki, kocasını bana kaptırmaktan korktu dan başka birşey elde edemezsiniz, çok basit hareketler bunlar bana göre
Hanım hanıııııım kocamdan uzak dur saçını başını yolarım mı diyeceksiniz
Eşinizin eski sevgilisi sizin değil, gerekeni o söylesin

Back
X