- 25 Mart 2013
- 131
- 176
- 103
Eşimle 2 yılı doldurmak üzereyiz evlilikte. İlk zamanlar cinsellik normal denecek sıklıkta oluyordu 2-3 günde bir gibi. Daha sonra bu aralık 4-5e çıktı ve ben yaklaştıkça eşim şakayla karışık reddetmeye başladı. Bi dönem bebek istediğimiz için arttı ve hamile kaldım. Sonra hamileliğimle alakalı bir problem olmamasına rağmen yine azaldı ilişkilerimiz. Bu konuyu onunla çok konuştum neden böyle oluyor dedim birkaç bahane söyledi yorgun oluyorum vs gibi ama bana hak verdi ve artık özen göstereceğini söyledi. Defalarca :) konuşmaların üstüne bir iki gün düzeldi sonra her şey yine aynı. Son ilişki tam 2 hafta önce oldu ve ben bu konuyu artık açmıyorum, ilişkiyi başlatacak hiçbir yakınlaşmada bulunmuyorum. Yaşayan bilir ister istemez gururuna dokunuyor insanın. Bu sürede eşim birkaç defa adım attı geliştirdim ben reddettim. Bu konuda gerçek anlamda soğuduğumu hissediyorum. Bir şeyler düzelsin diye sürekli çabalamış beklemiş ve sonuç hep hüsran olmuş her şey gibi. Eşim konusunu açarsa bu hislerimi onunla da paylaşacağım. Açmazsa benim artık bu konuları açmaya hiç mecalim kalmadı. Tutumum yanlış mı, başka yapılacak bir şeyler var mı? Siz olsanız ne yapardınız?