- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iş kişilerde biter , ama söyle bir kıstas var doguda yetısmıs bır kürt ıle batı kulturunde yetısmıs ve ora ıle baglarını koparmıs bır kürt farklıdır.Merhaba arkadaşlar, sorum, Türk bir kızın kürt bir erkekle evlenmesi nasıldır?.. Sorum kendim için değil bir tanıdığın durumu için.. Irkçı davranmak istemiyorum.. Çok iyi insanlar olabilir.. Sizin duyduğunuz, yaşadığınız, gördüğünüz örnekler nasıldı?
Merhaba arkadaşlar, sorum, Türk bir kızın kürt bir erkekle evlenmesi nasıldır?.. Sorum kendim için değil bir tanıdığın durumu için.. Irkçı davranmak istemiyorum.. Çok iyi insanlar olabilir.. Sizin duyduğunuz, yaşadığınız, gördüğünüz örnekler nasıldı?
Benım tandıklarımda iç içe yaşamıyor istanbulda ama hala başlık parası ödüyorlar gerdek gecesinde kapıda dikiliyorlar ve pkklılar kız hdpye oy verdı bunu cekmek zorunda kaldı kocasıda gururla facede yayınladı.. nasıl türkten türke fark varsa kürtten kürttede fark var.Benim kuzenimin eşi kürt kökenli. Hatta kv si türkçe konuşamıyo. Kp de yarım yamalak. Çok güzel bir evlilikleri var 5 senedir evliler. Ama iki ailede uçlarda yaşayan insanlar değiller. Kuzenimin eşinin ailesi normal insanlar. Terör örgütü sempatisi gibi bi durumda söz konusu değil. İç içe yaşama gibi bir durumlarıda yok. Evleri ayrı haftada bir gider ziyaret ederler. Büyüklerde onların evliliğine müdahale etmez. Bizim tarafta öyle.
Kökenler değil şartlar dikkate alınmalı
Doguda yasayan bir kurdumiş kişilerde biter , ama söyle bir kıstas var doguda yetısmıs bır kürt ıle batı kulturunde yetısmıs ve ora ıle baglarını koparmıs bır kürt farklıdır.
doguda kürt geleneklerı bıraz asıret mantıgıyla ısler, batıdakıler bızım gıbı yasar ama genelde hepsı erkegı el ustunde tutar, bırbırlerıne ve geleneklerıne cok baglıdırlar. bugun olmaz ama yarın obur gun bu ayrılık sorun teskıl edebılır bunda aılelerın tutumu da cok onemlıdır.
o nedenle kendı kulturunden bırı ıle evlenemsı daha ıyı olur...
benımde kürt kokenlı arkadaslarım hatta sevgılım oldu genelde durum bu, sızde boyle olmayabılır, bırde yasadıgınız yerde onemlı... kültür farklılığı aynı kültürde yetişmiş insanlarda bile sorun olabiliyorken farklı kültürlerde yetişmiş kişilerin sorunsuz bir ilişki yürütmesi zor ama imkansız değil tabikide... dediğim gibi kişilerde ve ailelerin tutumunda bitiyor.Doguda yasayan bir kurdum
Asiret mantığıyla isler diye genelleme yapamazsınız,zira cevremde oyle asiret agasi modunda kimse yok :)
İki erkek kardeşim var lakin ailemin en degerlisi hep ben oldum,tek kız olarak kalsaymisimda sorun olmazmis :)
Bağlı olduğumuz geleneklerimiz de yok.
Bir tutup genellemeyelim![]()
Istanbul'un göbeğinde büyümüş akrabam, hakkari'li bir beyle evlendi. Erkek Hakkari'de büyümüş.Merhaba arkadaşlar, sorum, Türk bir kızın kürt bir erkekle evlenmesi nasıldır?.. Sorum kendim için değil bir tanıdığın durumu için.. Irkçı davranmak istemiyorum.. Çok iyi insanlar olabilir.. Sizin duyduğunuz, yaşadığınız, gördüğünüz örnekler nasıldı?
Eger cahil degilse sorun olmaz bende bi kurt ile evliydim insan degildi cok kultur farki vardi ayriyiz 6 aydir. Eger iyi bi insansa kültürlü bi insansa sorun yokMerhaba arkadaşlar, sorum, Türk bir kızın kürt bir erkekle evlenmesi nasıldır?.. Sorum kendim için değil bir tanıdığın durumu için.. Irkçı davranmak istemiyorum.. Çok iyi insanlar olabilir.. Sizin duyduğunuz, yaşadığınız, gördüğünüz örnekler nasıldı?