- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Sadece maddi anlamada fedakarlıkta bulunurum bunun dışında hayır bulunmam.Selamün aleyküm bayanlar. Benim konularım da çoğu bayanlar fazla fedakarlık yaptığımı ve bunların beni yipratacgni soyluyorlar. Sonuna kadar haklılar ama buna mecburum evlilik bize ne tecrubeler ogretmiyorki. Yorumlarda ki gelinlerin çoğu anlattığım konular üzerinde keyiflerine göre davrandiklarini soylediklerinde acaba tek saf benmiyim çok mu savunmasizim diye düşünmeye başladım. Sizlerde evlilignzde farklı konulardan sıkıntı çekmiyor musunuz ?karşınıza çıkan sorunlarda hemen bosaniyormusunuz ? Ne biliyim kiminin kocası aldatır mecburiyettn katlanır ama böyle bir durum kesinlikle kabul edilir değil. Kimisi kayinvalidesinden çeker eşinin hatrina susar. Kimisi gorumcesininden vs . Kimisi eşiyle çok güzel anlaştığı halde ailesinin doldurusuna gelmesinden.? Siz bu konularda eşinizin veya evliliginzn hatrina fedakarlikta bulunurmusunuz ?
Bu konuda benim eşimin ailesi çok değişik en ufak konuyu çok büyük sorun gibi eşime dolduruslariyla yansitiyorlar esimde saygıdan ailesine karşı gelemiyor. Anliycagnz savunmasiz kalıyorum eşim arkamda durmadiginda?Siz yaptıklarınızı iyilik ve saygı için değil de gösteriş için yapıyorsunuz bu yüzden hiç yapmayın ne kaybedeceksiniz.En azından rol yapmamış olursunuz.
Buradaki herkes zaten sizin gibi düşünüyormuş.Ee eşlerinden ayrıldılar mı?Hayır.O zaman sende ayrılmazsın ne diye korkuyorsun ki.
Ailesine saygi duyuyor karsi gelemiyor ama size saygisi yok ve sizi yalniz birakiyor. Mesela bu benim icin bosanma sebebidir. Sevginin,sayginin bittigi durumda evliligi neden devam ettireyim ki?Bu konuda benim eşimin ailesi çok değişik en ufak konuyu çok büyük sorun gibi eşime dolduruslariyla yansitiyorlar esimde saygıdan ailesine karşı gelemiyor. Anliycagnz savunmasiz kalıyorum eşim arkamda durmadiginda?
Aileler araya girmediği sürece çok güzel anlasiyorz. Ailesinede karşı gelemedignde çok kavga yapiyoruz. Ama beni çok sevdiğinden eminim bende onu çok seviyorum sevgisinden eminim. Belki de sevgim için yapıyorum bilemiyorumAilesine saygi duyuyor karsi gelemiyor ama size saygisi yok ve sizi yalniz birakiyor. Mesela bu benim icin bosanma sebebidir. Sevginin,sayginin bittigi durumda evliligi neden devam ettireyim ki?
Yine bir kamuoyu yoklaması.Selamün aleyküm bayanlar. Benim konularım da çoğu bayanlar fazla fedakarlık yaptığımı ve bunların beni yipratacgni soyluyorlar. Sonuna kadar haklılar ama buna mecburum evlilik bize ne tecrubeler ogretmiyorki. Yorumlarda ki gelinlerin çoğu anlattığım konular üzerinde keyiflerine göre davrandiklarini soylediklerinde acaba tek saf benmiyim çok mu savunmasizim diye düşünmeye başladım. Sizlerde evlilignzde farklı konulardan sıkıntı çekmiyor musunuz ?karşınıza çıkan sorunlarda hemen bosaniyormusunuz ? Ne biliyim kiminin kocası aldatır mecburiyettn katlanır ama böyle bir durum kesinlikle kabul edilir değil. Kimisi kayinvalidesinden çeker eşinin hatrina susar. Kimisi gorumcesininden vs . Kimisi eşiyle çok güzel anlaştığı halde ailesinin doldurusuna gelmesinden.? Siz bu konularda eşinizin veya evliliginzn hatrina fedakarlikta bulunurmusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?