Hahahah ne kadar da fantazilisinizevet ben xoxucuktan önce gündüz mesajlar atar kapılarda suslu karşılar direk odaya çekerdim. Aşırı istekliydik ikimizde ama çocuk bizi bitirdi haftada 1 2 anca artık. Uyumuyor çünkü çocuk.
Bu bir dönem bence.
Eşimle evlilikten önce gayet iyi bir cinsel hayatımız vardi. Evlendikten sonra aynı sizin gibi oldum. Zamanla gecti. Tabii karşılıklı anlayış, sabır gerektiren bir surec.
Yönteminiz güzel bence böyle devam edin.
Bizde de aynı şey var. Eşim benden bekliyor. Baslatmasam dahi giyimle, halle, tavırla onu davet etmemi bekliyor.. Evet ben de istekliyim. Ama bi erkek gibi her gün yada gün aşırı canım çekmiyor. Her gün eşim beni nasıl diyeyim; aklıma dusurse uyarsa beni, canımı istetse bi imayla, sözle, dokunuşla, bakışla.. (ki çok ala yapar istese) ben de onun istediği sıklıkta eşlik edeceğim zevkle :)
Ama yok adam, bu dediğimi anlamıyor. İnanmıyor ona. Sen istemiyorsun diyor. İstemezken sen, ben kendim için seni mecbur ediyorum gibi oluyor diyor. Oysa bu muamma çünkü aynı mantıkla ben de onu mecbur bırakıyorum. (!) Anlamıyor ki kadın-erkek fizyolojisi farklı. Bu arada biz 8 senelik evliyiz. Ve bi çocuğumuz var. Ben de takipteyim konuyu.
Şu kapıdan girer girmez sevişme olayına hep özenmişimdir.
Gece uykusundan uyandırın birkaç dokunuşla:))
Bizim bir kutumuz var.Güzel mı dersin? :)) cesaret edene kadar çok uyandım.. ama yapmak lazım :) eşim sonucta ve herşeyi yaşatmak gerektiğini düşünmeye başladım artık. Böyle devam ederim bende :)
Takipteyim :))
Bizim bir kutumuz var.
Içinde bazı görevler var. "Bu akşam masaj yap." " Bir hafta güzel notlar bırak." "Bugün ufak bir sürpriz yap." (Mustehcenler bana kalsın. :)) ) gibi şeyler yaziyor. Bazen aklımıza geliyor ordan çekiyoruz, eğleniyoruz epeyce.
Evet o sizin esiniz. Adi üzerinde es. Yani siz. Karşılıklı riza dahilinde hayatınızı renklendirmek sizin elinizde. :))
Bizim bir kutumuz var.
Içinde bazı görevler var. "Bu akşam masaj yap." " Bir hafta güzel notlar bırak." "Bugün ufak bir sürpriz yap." (Mustehcenler bana kalsın. :)) ) gibi şeyler yaziyor. Bazen aklımıza geliyor ordan çekiyoruz, eğleniyoruz epeyce.
Evet o sizin esiniz. Adi üzerinde es. Yani siz. Karşılıklı riza dahilinde hayatınızı renklendirmek sizin elinizde. :))
Bizim sizden öğrenecegimiz çok şey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?