etkinlik kutusunda neler var çok merak ettim ya bizede fikir versenizBiz birbirimizin çantasına cebine ufak notlar bırakarak başladık. Mesaj soğuk gelir bana. Deneyin insanın içini sıcacık yapıyor ummadığı bir yerde sevgi dolu bir not bulmak. Aranızdaki bağlılık da artacaktir.
Prezervatif artı doğum kontrol hapı kullan yada bir kadın dogumcuya git kuzum o en iyisini soylerBen de bir soru birakayim acaba nasil korunuyorsunuz.yeni evlenecek birine ne onerirsiniz
Haha :)etkinlik kutusunda neler var çok merak ettim ya bizede fikir verseniz
Ahahahahahha olsun insallahhhNeden kocanızdan utanıyorsunuz ki? :)
Sevgilim/kocam olsa da utanmasam ama yok ne yapalım
Olmayanlar naapsın?
Gittim sadece ultrasonla bakip yasmin onerdi.ama cok olumsuz sey duyuyorum korkar vaziyetteyim haptanPrezervatif artı doğum kontrol hapı kullan yada bir kadın dogumcuya git kuzum o en iyisini soyler
hemen yanlış anlamayın aaa valla muhtehcen olmayanlarından bahsediyorum canım :)Haha :)
O zaman iyi bir marka prezervatif Eşin korunsunGittim sadece ultrasonla bakip yasmin onerdi.ama cok olumsuz sey duyuyorum korkar vaziyetteyim haptan
Ahahahahahemen yanlış anlamayın aaa valla muhtehcen olmayanlarından bahsediyorum canım :)
heveslendim ya ne yapabilirimAhahahaha
Mustehcenleride söylesin kuzum bende merak ettimheveslendim ya ne yapabilirim
bebişim nasıl olsa söylemez onları boşuna sormayalım hahaMustehcenleride söylesin kuzum bende merak ettim
Ahahahaha ucundan kıyısından didiydimbebişim nasıl olsa söylemez onları boşuna sormayalım haha
yazmıyor ayy merak ediyorum offfAhahahaha ucundan kıyısından didiydim
Kız beni de meraka soktun:))yazmıyor ayy merak ediyorum offf
Dene yarin
Ooo kimler varmış kimler varmışBu güzelmiş bak
Bu güzelmiş bak
Rahat ol olmaz kuzum bi keciboynuzu pekmezi ne bakar sabahları birer kaşık yeni evlimisin bilmem bebek düşünüyorsan hemde en etkili formül bu pekmez
Ahahahajah yazar yazaryazmıyor ayy merak ediyorum offf
:) 4 senelik evliyim ve ilk defa bu yazdıklarımı yaşadım sen düşün artık :))
Prezervatif artı doğum kontrol hapı kullan yada bir kadın dogumcuya git kuzum o en iyisini soyler
basildikOoo kimler varmış kimler varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?