- 8 Nisan 2017
- 57.248
- 305.730
- 698
Kız sizde ne ruhsuzsunuz bak okuyunca benim aklıma neler neler geldi ama 3 çocuklar yapmaya fırsat yok anacimKız beni de meraka soktun:))
Yaa konuyla alakasız olacak ama 4 yıl sonra mı istediniz çocuğunuzu :)
bende içiyorum ama yinede hamile kalmaktan ödüm kopuyorDoğum kontrol hapı en etkilisi. Ben 3 yıl o şekilde korundum.
Olsun zaten kuzum doğuma faydalı olmasi4 yıla girdim :) şuan hamileyim 10 haftalık
Zaten bu sebepten dolayı endişelerim arttı. Hamilelik dönemlerinde erkekler farklı şeylere yönlenebilir eğer cinsellik yoksa. bende buna fırsat vermemeye çalışıyorum işte :)
Vajinusmus sanırım atladim hemen amaYaa konuyla alakasız olacak ama 4 yıl sonra mı istediniz çocuğunuzu :)
"Hicbir sözcük kullanmadan beni ne kadar sevdigini anlatan bir şey hazırla."etkinlik kutusunda neler var çok merak ettim ya bizede fikir verseniz
ahahahahaha geldi menşur libidoluBu cinsellik erkekler için mi önemli sadeceneyse böyle devam sevişmek candır
Onlar çok özel yav :)))Mustehcenleride söylesin kuzum bende merak ettim
HahahaKız sizde ne ruhsuzsunuz bak okuyunca benim aklıma neler neler geldi ama 3 çocuklar yapmaya fırsat yok anacim
Owwwwwwwww"Hicbir sözcük kullanmadan beni ne kadar sevdigini anlatan bir şey hazırla."
Buraya yazabileceklerimden bir tanesi bu mesela :))
Wuhuu :))Bu cinsellik erkekler için mi önemli sadeceneyse böyle devam sevişmek candır
üstü kapalıOnlar çok özel yav :)))
Dur senin için bir tane cekeyim.üstü kapalı
Cocuğunuzu? Anlamadım canım:))
heyecanlandım hadi :)Dur senin için bir tane cekeyim.
Yok anam bana kalsınHahahakulagima fisilda bi kız:))
:))Dur senin için bir tane cekeyim.
Vajinusmus sanırım atladim hemen ama
Vajinusmus sanırım atladim hemen ama
Hadi cekkkkDur senin için bir tane cekeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?