Evlilikte ilişkiye ara vermek hata mı???

drtl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2013
838
195
63
Ankara
Geçmiş konularımda da hep sonunum olan konu eşimin işi ve ikili ilişkimiz...
Özetlemek gerekirse eşim yıllardır hafta içi şehirdışında sadece hafta sonu geliyor ve yıllardır bir umutla değiştirmesini beklerken asla bir çift olamadık, birbirimize uyum sağlanamadık, ilişkimiz yıprandı ben çok soğudum eşimden.

Ikiz bebeklerim var artık yalnız çok zorlanıyorum

Ben son noktada yılbaşında bu işi değiştirdin değiştirdin yoksa boşanıyoruz dedim. bikaç ay önce yatakları ayırdım sonra annemler yanımıza yardıma gelince mecbur yatağıma geçtim. ama aylardır her hafta sonu o yaklaşıyor ben dokunmasına izin vermiyorum

Bi kaç kere tehtitkar konuştu sonuçlarına katlanırsın diye, sen bilirsin dedim. Soğuduğumu anlattım, kişisel bakımına dikkat etmemesinin beni rahatsız ettiğini, cinsellik istemediğimi bişeylerin düzelmesi ve benim için çabalaması gerektiğini söyledim hem de defalarca

Şimdi her haftasonu yatakta tartışıp Yatıp uyuyoruz gündüzler normal/kısmen sorunlu hayata devam...

Zaten benim isteksizliğim yüzünden kötü olan cinsel hayatımız bitti yani...
Bazen hata mı yaptım diyorum ama içimden de gelmiyor
Işini de tavırlarını da değiştireceğine inanmıyorum

bir önceki konunuzda sanki yılbaşında işini değiştireceğini yazmıştınız?

aileniz halen sizinle mi yaşıyor?

bir önceki konunuzda sanki yılbaşında işini değiştireceğini yazmıştınız?

aileniz halen sizinle mi yaşıyor?

Evet ailem eşim olmadığı sürece yanımda kalsın istedik saolsunlar kaldılar onlarda yılbaşına kadar kalır gideriz diyor

Eşim de dört Yıldır yaptığı gibi yılbaşında değiştşreceğim diyor

Bunun hata olmadığını söylemek hata olur.
Deseniz ki ben aslında istekliyim ama şu şu sebepten istemiyorum, sebepleri halledin normal yaşamınıza dönün diyeceğim. Ama siz zaten isteksizdim diyorsunuz.
Bunun eşinizi yola getirmekle bir alakası olduğunu sanmıyorum. Siz kendinize cinsellikten kaçış yolu bulmuşsunuz bence.
Cinselliğin ceza olarak kullanılması da çok saçma bir durum bana göre. Kime ceza veriyorsunuz, kendinize mi eşinize mi?

değiştireceğini söylüyor, yılbaşına 1 aydan az zaman kaldı.
istifa etmiş mi peki?
yeni bir iş bulmuş mu?
bunları biliyor olmanız lazım.

cinsellik konusuna gelince , hoşlanmadığınız yönleri olabilir eşinizin, değiştirmesini isteyin yani kişisel bakım elbette ki çok önemli.

Benim isteksizliğim zaten ayrı bir konu başlığı aslında ki sorunlardan sonra hiç kalmadı
Eşim de çok istekli olunca hem de ona ceza oldu bu

konu başlığı olan sorunuza gelince ; sizin durumunuzda aslında zaten ara vermiş gibisiniz.
yani sadece hafta sonları görüşüyorsunuz, cinsellik yok.

bu sizi daha da soğutmuyor mu?

eşinizin düşüncesi ne peki konuştunuz mu hiç açıkça evliliğinizin gidişatını?

Istifa etmedi yeni bir iş de bulmadı
Ayrılmadan yeni iş bulamazmış etik olmazmış
Ayrılmak için de yılbaşını beklemek zorundaymış

bence yanlış değil..
Sonuçta biz onlara tertemiz hazırlanıyorsak onlarında böyle olması gerek..
Ama sizin ilişkinizde güven, sevgi ve huzur kalmamış... İlk önce bunları yeniden oluşturup ondan sonra cinsellik düşünmek gerekiyor..

Zaten evlilik gibi değil ki sizin ki. Koca hafta içi evde yok, nasıl sabrettiniz dört yıl galiba.. Tek başına yaşıyormuşsun gibi sanki.

sizi anlıyorum.. biraz oynamak gibi olacak ama bir süre vermişseniz eşinize bu süre bitene kadar o zamanı eşinize de kendinize de kahrederek geçirmeyin.. süre sonunda söz verdiği şeyi yapmazsa net bir şekilde tavrınızı koyar ne yapmak istiyorsanız yaparsınız. ama bu zaman zarfında her anı bunu hatırlatarak, kötü geçirerek adamın sözünü tutacağı varsa da tutmamasına sebep olabilirsiniz.. sonuçta bu erkek denen varlıklar bizim kadar sabırlı olamıyorlar eehh bıktım bu hallerden diyip iyice olumsuz olabilir..
yuvayı dişi kuş yapar.. tehditler, kavgalarla eşinizi soğutmak yerine daha farklı yöntemlerle evde olmasını sağlamalısınız bence..

Istifa etmedi yeni bir iş de bulmadı
Ayrılmadan yeni iş bulamazmış etik olmazmış
Ayrılmak için de yılbaşını beklemek zorundaymış

işten ayrılmadan iş buluyor herkes yani aslında gayet etik.
esas yeni işi garantiye almadan işten ayrılmak bu devirde çok yanlış.

o zaman sizin eşinize hiç bir şekilde güveniniz kalmamış.

yani 4 senedir ayrılıcam diyor sanırım ve devam ediyor aynı işine.

bilemedim yani, peki hakikaten işten ayrılsa ve şartları düzgün bir iş bulsa, ne yapardınız? yani tekrar aile gibi yaşamayı ister misiniz?
yoksa "ağzıyla kuş tutsa bitti" mi diyorsunuz?

Reactions: anu
Eski konularına göz attım bende. Ama yine de yapma canım. Sanıyormusun erkek bu şekilde yola gelir. Konuş konuş bi daha konuş. Anlayıncaya kadar konuş. Ruhunun da okşanması gerektiğini, kendine biraz destek olmasını konuş. Bu şekilde halledemezsin canım.

Şükürler olsun anlayan biri...
Asıl sorunum bu sadece hafta sonu evime gelen bi Adamı kocam gibi görüp sevişemiyorım

Beni ondan soğutan da bu mesafe zaten
Hiç evlilik denen şeyi yaşayamadığımı düşünüyorum

4 Yıldır kırmadan ve kötü de olsa cinsel hayatımızı devam ettirerek anlasın diye uğraşıyorum

Şimdi açıkça artık soğudum sevemiyorum eskisi gibi istemiyorum diye anlattım
Ama o ceza için yaptığıma inanmakta ısrar ediyor

kesinlikle katılıyorum.. bir de şu var ki ülkemiz şartlarında ha diyince iş bulunmuyor.. eşiniz evin mali sorumluluğunu yüklenmiş kişi bir de ikizler var ortada.. işten çıksa hemen bulamasa maddi olarak daha kötüye gider evlilik..

Peki yılbaşında bir şeyler yapacak mı?
İyi yapıyorsunuz ben size hak verdim.

Ancak tepki verirseniz anlardi esiniz sizi,yaptigi hatalari. Sizde tepkinizi vermisiniz.kararli durmaniz lazim ki gercekten bu konuyu onemsedigini,sizin icn bir sorun teskil ettigini anlasin. Zor bir surec gececek muhakkak ama umarim sonunuz iyi olur.

Benim isteksizliğim zaten ayrı bir konu başlığı aslında ki sorunlardan sonra hiç kalmadı
Eşim de çok istekli olunca hem de ona ceza oldu bu
belli bir yaşta ki insanı cinsellikle cezalandırmanız çok çirkin boşanın o zaman adamı beğenmiyorsun isteğim yok diyorsun neden evli kalıyorsun ben de onu anlamadım yani yarın konu açma kocamı seviyorum beni aldatıyor şerefsiz deme o zaman

seni anlıyorum hiçbir kadın içinin almadığı adamla aynı yatağa giremez.. ama evin mali sorumluluğu eşindeyse duygusal sorumluluğu da senin üstünde.. bence kendini zorlamalı ve tatlılıkla yola getirmelisin eşini.. burda neler okuyoruz eşine ne vahşilikler yapan, ailesini tutup eşini atan adamları.. evliliği bitirmek kolay, zor olansa yapıcı olmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…